Solutie noua pentru integrare iPod -> USB BOX
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
-
crocodilu
-
mugurel
- Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.
cred ca am ceva stok de la mama Citroen. chiar nu inteleg de ce va certati(scuze la everybody daca nu am mai raspuns la mesaje, dar am fost plecat in Franta si dupa aia in Portugalia) in tot acest topic.candymann scrie:ceea ce are el pe masina este un pic diferit fata de ceea ce avem noi restul pe masini. aici ma refer la stock. posibil sa aiba JBL.
ce am eu pe masina poate sa isi puna oricine, e vb de navi color cu telefon integrat, hard de 30gb intern si amplif JBL de serie. eu sunt foarte multumit de varianta asta pentru ca e foarte ergonomic si stie sa faca de toate. referitor la usb box, cand au venit primele 10 comandate, am stat in prima seara sa montam pe una din masinile noastre pentru a nu ne trezi in fata clientului ca bajbaim. astfel pot sa va spun ca pt acest usb nu trebuie neaparat activata functia de aux, se activeaza functia de magazie cd. apaparatul il vede prin mufa care se baga in spate ca o simpla magazie, iar usb-ul in sine este un mic soft care transforma informatia din stick sau mp3 intr-o informatie gen magazie cu 5cd. astfel aveti short cut la butoanele de memorii ca la niste cd-uri daca stick-ul este facut cu 5 foldere, dupa care cu butonul list puteti parcurge melodiile la care este afisat titlul doar daca aveti ecran de tip C.
e o gaselnita misto care te ajuta sa ai cata muzica vrei fara sa schimbi aparatul de conceptie 2002 atunci cand inca nu se discuta de toate optiunile astea.
oricum rt4 care il am eu cu memorie interna e mult mai tare...pana trebuie vanduta masina. atunci realizezi ca cei 2200 de euro i-ai dat la celalalt moca. dar placerea de a conduce unde mai este? asa ca pentru 2 ani cat tin eu de obicei masina, prefer sa ma simt bine la volanul masinii decat sa fac tot felul de calcule economice.
hai la multi ani pt toti constantinii si elenele!
-
crocodilu
-
crocodilu
-
candymann
-
crocodilu
Am intrat in sfarsit in posesia USB-BOX-ului.
- Montat in torpedou in partea de sus, nu incomodeaza aproape cu nimic. Toate 3 mufele in sunt in fata, se pot folosi fara probleme (USB, iPod, Jack).
- Montajul durat 2 ore (s-a intins din cauza problemei cu PTY-ul, vezi mai jos)...din pacate montaj de "inalta tehnicitate" cu pretul aferent
- Se activeaza intrarea de CD Changer, asta inseamna ca butonul de Source va putea selecta acum intre Radio/CD/CD Changer
- Butoanele 1-5 aleg 5 foldere de pe stick. Inca nu m-am prins care-i logica aici, daca ai mai multe foldere sau daca ai foldere unul intr-altul
Eu aveam asa: A , B (iar in B - > C, D, E, F, ...) ... butoanele 1-5 au ales C, D, E, F, G, sarind peste A care era chiar in radacina.
Butonul 6 selecteaza lista tuturor mp3-urilor de pe stick, fara sa tina seama de foldere dar are un comportament putin aiurea, nefiind in stare sa arate ceva de genul 1/1000 ci doar pana la 1/99, in momentul in care ajungeti la 99/99, el va sari la urmatorul grup de 99 de melodii si tot asa.
- Am fost nevoit sa folosesc metoda asta "barbara" de navigare din cauza nefunctionarii butonul de TA/PTY al casetofonului.
Am inteles ca folosind functia PTY este posibila navigarea printre folderele de pe stick si selectia folderului dorit. Din pacate, acel buton la mine nu face decat TA, indiferent de cat il tin apasat.
Poate cineva sa imi confirme ca la restul C4-urilor, acel buton, daca este apasat timp de 2 secunde, activeaza functia PTY ? (in timp ce va merge Radio-ul). Daca da, va trebui sa merg in garantie sa-l schimb.
- Nu se afiseaza nici o informatie despre melodia curenta pe display-ul standard.
- Calitatea sonora este excelenta, nu are de ce sa se piarda nimic.
- Una peste alta, jucaria merita, mai ales la acest pret promotional. Fara aceasta reducere de 40%, nu mai pot sa vi-l recomand cu aceeasi caldura, tinand cont ca veti plati peste 150RON montajul.
- Montat in torpedou in partea de sus, nu incomodeaza aproape cu nimic. Toate 3 mufele in sunt in fata, se pot folosi fara probleme (USB, iPod, Jack).
- Montajul durat 2 ore (s-a intins din cauza problemei cu PTY-ul, vezi mai jos)...din pacate montaj de "inalta tehnicitate" cu pretul aferent
- Se activeaza intrarea de CD Changer, asta inseamna ca butonul de Source va putea selecta acum intre Radio/CD/CD Changer
- Butoanele 1-5 aleg 5 foldere de pe stick. Inca nu m-am prins care-i logica aici, daca ai mai multe foldere sau daca ai foldere unul intr-altul
Eu aveam asa: A , B (iar in B - > C, D, E, F, ...) ... butoanele 1-5 au ales C, D, E, F, G, sarind peste A care era chiar in radacina.
Butonul 6 selecteaza lista tuturor mp3-urilor de pe stick, fara sa tina seama de foldere dar are un comportament putin aiurea, nefiind in stare sa arate ceva de genul 1/1000 ci doar pana la 1/99, in momentul in care ajungeti la 99/99, el va sari la urmatorul grup de 99 de melodii si tot asa.
- Am fost nevoit sa folosesc metoda asta "barbara" de navigare din cauza nefunctionarii butonul de TA/PTY al casetofonului.
Am inteles ca folosind functia PTY este posibila navigarea printre folderele de pe stick si selectia folderului dorit. Din pacate, acel buton la mine nu face decat TA, indiferent de cat il tin apasat.
Poate cineva sa imi confirme ca la restul C4-urilor, acel buton, daca este apasat timp de 2 secunde, activeaza functia PTY ? (in timp ce va merge Radio-ul). Daca da, va trebui sa merg in garantie sa-l schimb.
- Nu se afiseaza nici o informatie despre melodia curenta pe display-ul standard.
- Calitatea sonora este excelenta, nu are de ce sa se piarda nimic.
- Una peste alta, jucaria merita, mai ales la acest pret promotional. Fara aceasta reducere de 40%, nu mai pot sa vi-l recomand cu aceeasi caldura, tinand cont ca veti plati peste 150RON montajul.
C4 1.6i black
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
-
crocodilu
- Aiurica
-
crocodilu
poate reusesti sa obtii montaj gratuit, stiu eu ? Oricum promotia am inteles ca se termina la sf lunii, deci maine.
Avantajele fata de alta sculta pe care o poti monta ar fi
- controlul volan + computer de bord
- designul - nu ca ar arata cass-ul asta stock prea bine, dar macar se integreaza in masca cum trebuie
- ai mult mai multa muzica pe un stick decat pe un cd cu mp3-uri. Dar si pretul unui stick e mai mare decat cel al X Cd-uri.
In concluzie...not an easy choice
.
Dar cum pretul va creste cu 40% de luni....cred ca e clara alegerea ta
Avantajele fata de alta sculta pe care o poti monta ar fi
- controlul volan + computer de bord
- designul - nu ca ar arata cass-ul asta stock prea bine, dar macar se integreaza in masca cum trebuie
- ai mult mai multa muzica pe un stick decat pe un cd cu mp3-uri. Dar si pretul unui stick e mai mare decat cel al X Cd-uri.
In concluzie...not an easy choice
Dar cum pretul va creste cu 40% de luni....cred ca e clara alegerea ta
C4 1.6i black
- Aiurica
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
nero
- Robotizat
Pretul unui stick de 4g e de 16 usd, iar un stick e mult mai practic decat varianta cu CD-urile.crocodilu scrie:- ai mult mai multa muzica pe un stick decat pe un cd cu mp3-uri. Dar si pretul unui stick e mai mare decat cel al X Cd-uri.
Pentru mine, un mp3 player 3rd party iese din discutie din simplul fapt ca poate sa tenteze si nu vreau sa ma trezesc fara el si cu geam spart. De pe masina veche mi s-au furat 3 playere in zone diferite, ultimul chiar fara fatza. Deci USB-BOX-ul e singura varianta pe care o pot lua in calcul.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack