VALLY_C4

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
sebi

Mesaj de sebi »

si eu am fost intro excursie iarna asta si prin ungaria si austria nu cred ca am vazut mai mult de 4-5 c4`uri. si nu am mers numai pe autostrada. mam oprit si in viena si acolo chiar niciunu nam vazut. in schimb am vazut un logan mcv care sigur nu era facut in ro pt ca nu semana cu cele de la noi. nu miam dat seama exact ce avea schimbat dar sigur nu era ca cele de la noi. si nimic aftermarket... ceva la caroserie.
am observat ca in austria cam 40%(poate exagerez putin) din masini sunt break. majoritatea bmw sunt break la ei.
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

In Budapesta m-am saturat de cate C4 am vazut, in special berline! In Austria/Viena nici macar 1!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
sebi

Mesaj de sebi »

prin budapesta nu mam oprit. am mers pe autostrada care ocolea orasul. dar daca zici ca tu ai vazut in oras inseamna ca asa e.
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Gresit :lol: In Austria am vazut vreo 3-4 din care 1 era by Loeb.In parcare la SCS.
In schimb si eu am auzit ca in Italia se cam dau in Citroane...
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
VALLY_C4
Numar Inmatriculare: nt-12-law

Mesaj de VALLY_C4 »

sal. am o problema. motorul mi se pare ca este cam prea turat si la relanti toarce cam tare la unul pe benzina ( 1,4 16v, 90cp). asa este normal?
de obicei motoarele pe benzina sunt mai silentioase. o fi de la benzina? folosesc omv carrere 100. masina are 8800 km. astept pareri . bye bau
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

2 chestii:
1. nu ai nimerit topicul potrivit. Exista un sub-forum cu probleme pentru asta;
2. ce inseamna ca e cam pra turat? Il auzi tu prea tare sau sta la o turatie mai mare de 800-1000rpm?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
VALLY_C4
Numar Inmatriculare: nt-12-law

Re: VALLY_C4

Mesaj de VALLY_C4 »

Imagine

Imagine
Citroen c4, 1,4. 16v, 90cp... si atat!!!
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”