Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti. All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
poza cu vaca imi aduce aminte de ceva ... ma pot lauda !!! ca am vazut-o
cu o vacuta mai mica, adica o m3 (sa-i zicem normala ) diesel, m-am dat prin buc... dar cati caluti are vaca ...... nu se compara
Nu e nici un pacat, toate la vremea lor. Si eu sint gelos pe unii ca au cu 4-5-7 ani mai putin decit mine si au masini la o virsta la care eu mergeam doar cu bicicleta, deci e foarte bine asa cum e Adriane.
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti. All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
multe lucruri par la cel de langa tine mult mai frumoase.
tre sa te bucuri ca esti sanatos...trebuie sa gandim la ce ar spune cei care nu isi pot permite nici macar o masa decenta in fiecare zi.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Data înscrierii: 10/Feb/2007
Locaţie: Iasi
Ofc, daca ma barbieresc arat intr-adevar (mult) mai tinar decit sint, multumita sprinturilor estivale cu bicicleta si a mierii de albine ingurgitate in cantitati industriale.
Azi am scos rablamentul atomic din service cu far nou si spoilerul fata revopsit. Deocamdata arata impecabil, daca toate lucrurile vor merge bine si dupa primele ploi si iesiri din spalatorie o sa spun pentru cei din iasi service-ul unde am facut reparatiile.
Azi rablamentul a intrat la expert detailing pentru a mai vindeca din atacurile de manelist. Cum vaca ragea singura prin parcare am dus-o si pe ea in alta parte si i-am facut treburile astea:
Si din interior: