Detectoare Radar

Sisteme audio,DVD, Navigatie, etc..
Scrie răspuns
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

radaru cu laser nu-l mai fentezi. te-a ochit, te-a si marcat. faza cu detectoru, cand incepe sa urle: laser laser frate.. si ai peste, e doar ca sa te anunte ca iti vine amenda acasa.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

de sters
Ultima oară modificat Mie Mai 14, 2008 7:59 pm de către commandorsteel, modificat 1 dată în total.
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
commandorsteel
PowerSteel

Cezar scrie:Am cumparat cu Cobra 9330 si nu detecteaza nimic in interiorul masinii.
Am facut proba in fata unui radar si cand il scot pe geam urla de sar circuitele din el si in momentul cand il bag in masina amuteste.

Este vreun loc anume unde sa il montez sau imi trebuie alt model????
am mai avut si eu problema asta la celalalt picasso (xsara), incat si gps-ul ma intreba (atunci cand imi cauta satelitii) daca sunt in casa.
acum ma gandesc tot mai serios la un detector care sa il pun in bara...pe undeva, dar nu stiu ce bell sa aleg : sunt 2 modele Bel pro rx75sauBel pro rx75 plus

sfaturi? (in afara pretului :D)
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

tiam spus...la banii aia stau eu in bara cand ai nevoie!
:D
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
alexchivu

Mesaj de alexchivu »

aiurica scrie:tiam spus...la banii aia stau eu in bara cand ai nevoie!
si mai si piui :lol:
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
commandorsteel
PowerSteel

aiurica scrie:tiam spus...la banii aia stau eu in bara cand ai nevoie!
ufff... nu ma lasi sa-mi fac si eu damblaua :evil: (si...oricum nu incapi tu in bara mea :P)

de fapt... sunt inca in dilema...oarecum intre: valentine one, beltronix rx65 sau STI si cele mentionate mai sus.
inclin spre cele care se monteaza in bara, dar nu stiu care este diferenta intre cele 2 :(
poate ma lamureste cineva...

altfel... trec pe varianta aiurica, dar imi e sa nu ma bata bure ca o las singura 1 luna jumate :D
ImagineImagine
Imagine
newt
CPatratzel
Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic

Mesaj de newt »

Din cate stiu eu STI Driver este unul dintre cele mai bune detectore de pe piata la ora asta (eu as spune cel mai bun pentru ca n-ai nevoie de GPS-uri si prostii de genul asta iar Valentine-ul, desi are cea mai buna detectie laser, este usor controversat in ceea ce priveste numarul de alarme false) dar pretul este pe masura. RX65-ul (al carui pret a mai scazut un pic de cand l-am luat eu) cred ca e varianta cea mai buna in ceea ce priveste raportul pret/calitate.
In alta ordine de idei, problema celor care se monteaza "in bara" in este ca odata montate acolo raman. In cazul in care iesi din tara asa poate deveni o problema pentru ca mai peste tot sunt ilegale si daca ai norocul sa dai peste un gabor care vrea cu orice pret sa-ti gaseasca nod in papura atunci va reusi.
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
commandorsteel
PowerSteel

hmm.. si zici ca ar fi bine sa iau totusi un STI ??? ca sa nu am probleme afara?
se vad chiar asa de evident senzorii aia din bara? sau unde se pun?
ImagineImagine
Imagine
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Afara oricum nu sunt legale detectoarele.
Vezi ca am eu de vanzare un RX55 :D
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
newt
CPatratzel
Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic

Mesaj de newt »

Problema nu este ca se vad senzorii. In general, aparatele radar au integrat asa numitul RDD (Radar Detector Detector), care ii avertizeaza pe "cei mai buni prieteni ai soferului" ca in masina vizata este activ un detector de radar. Evident ca toti producatorii se lauda cu diverse solutii care ofera imunitate la aceste RDD-uri (vezi VG2) dar, in general, sistemele integrate nu ofera acelasi nivel de protectie ca si cele clasice. Evident ca atunci cand iesi din tara il poti opri si gata, dar un multe tari, simpla prezenta a unui astfel de device in masina este considerata o incalcare a legislatiei.
Conteaza evident si faptul ca stai cu palaria in geam folosind unul clasic (si poate asta te deranjeaza) dar aici e o alta discutie.
Apropo de ce-a zis Silviu, RX55-ul ala e super. Singurul minus semnificativ pe care-l are fata de RX65 este optiunea de afisare a frecventei efective (i.e. valoarea acesteia) pe care se afla alarma, pe care eu am gasit-o utila in a face diferenta intre benzinarii si radare.
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
commandorsteel
PowerSteel

mda..poate ai dreptate. m-am tot uitat la diversele sisteme de integrare in masina a radarelor si am observat ca in afara detectorului care se baga in bara sau in grila, mai sunt inca 2 sisteme ptr laser care se monteaza pe parbriz si pe luneta. ehh.. chestiile astea nu-mi plac, ptr ca cei care instaleaza asa ceva nu prea au habar cum se poate demonta o tapiterie a unei masini de generatie mai noua (cand mi-am montat antenele ptr tuner, meseriasu incerca pe langa chedere cu surubelnita sa vada daca poate baga firele; eu avand in stalpi airbagurile :(... asa ca.... pas)
in consecinta am ramas la 2 modele:
Beltronics STI Driver

sau

Beltronics RX65

din ce am vazut pe siteuri.... rx65 ar avea in plus banda Ku, iar STI-ul cica nu ar fi detectabil deloc.

Ku am inteles ca e o banda folosita in special in europa..... cine stie mai multe sa-mi dea un sfat pe care din cele 2 sa le aleg

@newt: am vazut modelul pe care-l vinde silviu, dar as fi vrut unul de ....ultima generatie, ptr ca nu am chef sa-l schimb prea curand
ImagineImagine
Imagine
Cyclops
Old-School

Mesaj de Cyclops »

Eu am rezolvat problema detectorului luand unul istetz japonez solar... nu fire prin masina, se incarca la soare (dar si cu fir daca e cazul) are benzi selectabile in sensul ca il selectezi sa ignore anumite benzi, are avertizare sonora si / sau luminoasa. Pana acuma sunt foarte multumit de el. daca doriti detalii o sa pun si link-ul.. ;)
Imagine
Citroen C4 Rosu Aden 1,6 HDI 110 CP VTR pack
Opel Manta B 1979 2.0 i
Opel Manta b 1977 1.6
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

da!!!
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
commandorsteel
PowerSteel

Cyclops scrie:Eu am rezolvat problema detectorului luand unul istetz japonez solar... nu fire prin masina, se incarca la soare (dar si cu fir daca e cazul) are benzi selectabile in sensul ca il selectezi sa ignore anumite benzi, are avertizare sonora si / sau luminoasa. Pana acuma sunt foarte multumit de el. daca doriti detalii o sa pun si link-ul.. ;)
pai.. baga un link ceva...sau cum se numeste ...
da multe alarme false?
ImagineImagine
Imagine
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

ptr romania va sfatuiesc sa va cumparati cel mai ieftin detector cu cele mai putine benzi....mai multe detalii nu mai dau
Scrie răspuns

Înapoi la “Audio&Navi”