Intrebare legata de casco
-
sebi
Intrebare legata de casco
daca masina este in service si mai dureaza cateva sapt pana e gata, aia de la casco nu dau o alta masina de care sa ma folosesc in perioada asta?
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
-deobicei :
-->probleme aparute pe perioada garantiei , in care masina sta la ei mai mult -- ar trebuii sa ti se dea masina (daca faci un pic de scandal ti se da )
-->daca iti repari masina pe casco (deci esti tu vinovat , mai mult sau mai putin ) , mai greu sa iti dea masina , poate daca ai relatii la ATS si atunci prietenii se ajuta intre ei , altfel nu ti se va da masina , DAR poti sa incerci , poate ai noroc
-->probleme aparute pe perioada garantiei , in care masina sta la ei mai mult -- ar trebuii sa ti se dea masina (daca faci un pic de scandal ti se da )
-->daca iti repari masina pe casco (deci esti tu vinovat , mai mult sau mai putin ) , mai greu sa iti dea masina , poate daca ai relatii la ATS si atunci prietenii se ajuta intre ei , altfel nu ti se va da masina , DAR poti sa incerci , poate ai noroc
- vladut_v
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Primesti masina pe perioada reparatiilor, din cate am inteles eu, doar daca ai o problema grava pe garantie si masina trebuie lasata o perioada mai indelungata de cateva zile.
Daca ti-o faci pe CASCO garantat nu primesti alta masina, greseala ta...tu platesti pt ea.
Daca ti-o faci pe CASCO garantat nu primesti alta masina, greseala ta...tu platesti pt ea.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Depinde ce deal ai cu firma asiguratoare. Eu am pe cineva care a primit masina de la BCR LEasing, pe perioada reparatiei..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews