Intrebare legata de casco

Codul rutier, legislatia in vigoare, politia romana, Casco, RCA, alte plati
Scrie răspuns
sebi

Intrebare legata de casco

Mesaj de sebi »

daca masina este in service si mai dureaza cateva sapt pana e gata, aia de la casco nu dau o alta masina de care sa ma folosesc in perioada asta?
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

-deobicei :
-->probleme aparute pe perioada garantiei , in care masina sta la ei mai mult -- ar trebuii sa ti se dea masina (daca faci un pic de scandal ti se da )
-->daca iti repari masina pe casco (deci esti tu vinovat , mai mult sau mai putin ) , mai greu sa iti dea masina , poate daca ai relatii la ATS si atunci prietenii se ajuta intre ei , altfel nu ti se va da masina , DAR poti sa incerci , poate ai noroc
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

Pentru ce e nevoie sa o lasi asa de mult in service ? Sau intrebarea ta a fost pur informativa ?

In mod normal am inteles ca poti sa primesti masina de inlocuit pentru perioada de sedere in service, dar nu stiu concret in ce conditii.
C4 1.6i 16V Berlina
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Primesti masina pe perioada reparatiilor, din cate am inteles eu, doar daca ai o problema grava pe garantie si masina trebuie lasata o perioada mai indelungata de cateva zile.
Daca ti-o faci pe CASCO garantat nu primesti alta masina, greseala ta...tu platesti pt ea.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Depinde ce deal ai cu firma asiguratoare. Eu am pe cineva care a primit masina de la BCR LEasing, pe perioada reparatiei..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Legislatie si altele”