Accidente, potentiale sau reale, povestiri

Accidente de toate felurile...
Scrie răspuns
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

DMX scrie:... in mod normal vezi un motociclist ii faci loc sa se duca ....in fata ta (eu asa procedez ) prefer sa-l am in fata decat sa stiu ca ori e in lateral ori e in spatele meu .....
VALABIL si pentru cei cu bolizi ! Cei cu calutzi multi si cu 4 roti .
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

nu inteleg care e problema mr kokaa?! :roll:
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

cosminnuss scrie: Hai ca ai luat-o la modul personal. Calmeaza-te...

1.... Nu trebuie sa-mi dai lectii.....
5. Te legi de detalii si nu prinzi esenta.....
N-am luat-o chiar deloc la modul personal,dimpotrivă,consider ca f. util orice schimb de opinii, fie ele si contrarii. Sigur nu mă cunoști, eu mereu sunt calm :)
Am condus si încă o mai fac, de la scutere de 49cmc la motociclete de peste 100cp, autoturisme de la Trabant la mașini limitate la 250km/h, camioane până la 40 de tone, si asta prin toată Europa, am aproape 1 mil de km pe șosele, așa că, fără falsă modestie, aș putea să-ti dau oarece lecții, dar departe de mine gândul acesta. Aici toți suntem egali si avem ocazia să învățăm câte ceva unul de la altul.
Dacă te referi la esența spuselor tale,într-adevăr, n-am prins-o. Si dacă nu știai îți spun eu: detaliile fac diferența :wink:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Era vorba de conceptie, nu de experienta. Poti sa ai 5 milioane de km si totusi sa produci cel mai stupid accident.
Tocmai experienta iti poate da prea multa incredere si uneori sa-ti rapeasca din prudenta unui incepator

In fine... Grace and peace to you! :wink:

Eu voi continua sa evit cat pot de mult tot ce e pe doua roti...

PS. Vai ms. kooka! Schimba, te rog, semnatura aia!!
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
murphy

Mesaj de murphy »

ieri la intrare in bucuresti dinspre pitesti am scapat ca prin urechile acului. chiar pe podul peste centura in fata mea era o duba de transport persoane. a franat dar ori nu-i mergeau stopurile ori luminau ff slab. am franat intai incet apoi am vazut ca ala opreste si am calcat-o la fund (curios ca nu a intrat abs). vedeam cum ma apropii de el si nu ma opresc si ma si gandeam la schimbarea spoilerului etc. am oprit la 2 mm de el si urmatorul gand a fost la ce se intampla in spatele meu :shock: . am auzit scartait de frane si l-am vazut pe cel din spate apropiindu-se (fara sanse de a se opri la timp) si in final a tras de volan stanga si asta a fost norocul meu pt ca cel care venea in spatele lui l-a lovit in plin. exact in momentul ala duba s-a pus in miscare si am demarat gandindu-ma ca din spate mai vin si altii. aveam in minte imagini cu 6-7 etc masini ciocnite in lant. din fericire n-au fost victime (in afara de cele 2 masini).
zambeste, maine va fi mai rau. :D
c4 1,6i rosu lucifer
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

vineri, plecat din iasi catre brasov. pe undeva aproape de pasul oituz, mergeam in coloana, cam 15 masini ... eu aveam cam 120, deci cam toata coloana avea la fel. la un moment dat, a 2-a, a 3-a masina din fatza mea, intra in depasire - fara sa se asigure - cum a iesit pe contrasens, l-a si luat cel care venea din fata (presupun ca si el avea un minim 100). cel care venea din fata (regulamentar), din izbitura ... a luat-o frumusel in zbor planat si rasucit, peste toata banda pe care eram noi, si s-a oprit in decor (a traversat soseaua in zbor). o oarecare bucata din masina lui, a trecut la ... nu stiu cat, dar destul de aproape de plafonul meu ... cu alte cuvinte, mi-am vazut masina facuta praf, si nu numai. bafta mea e c-a trecut peste, si n-a mai lovit pe nimeni in zborul sau. ce s-a intamplat, nu stiu ... am dat inainte, cautand un loc de iesire de pe sosea, un refugiu ceva ... unde am stat juma de ora, fumat juma pachet de tigari, si dat la ratze (de ce nu stiu, ca n-am vazut nimic care sa-mi provoace asemenea reactie - doar starea de soc).
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

imi pare rau sa aud asta.
naspa.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Cyclops
Old-School

Mesaj de Cyclops »

Si eu era sa o patesc vineri...
Veneam dinspre Oltenitza spre Bucresti, eram intre Frumusani si Popesti-Leordeni. In fata mea o Dacie SN, in fata ei.. 2 betoniere, in spatele meu, un Passat (de fapt masinile nu au nici o relevanta). Dacia da semnal ca depaseste, eu la cativa metrii in spatele ei... intre camioane intra cu jumatate de banda inapoi, eu dau talpa sa trec si de el si de celalalt camion.. din fatza se apropia alt camion. Asta cu dacia brusc se razgandeste si imi iese in fatza. Eu ce sa mai franez.. ca nu mai aveam unde.. in spatele meu incepuse depasirea si passatul, asa ca daca franam drept riscam sa ma troznesc de dacie, sa intre si passatul in mine, daca incercam sa intru intre camioane ma loveam de dacie.. asa ca a trebuit sa o calc si mai tare si am triplat dacia, cu rotile din stanga iesind de pe asfalt... Intre timp venea din fatza si camionul celalalt... ma mir ca a avut dacia timp sa intre la loc in banda dupa mine... si bafta a avut si ala ca pasatul ca a avut prezenta de spirit sa se bage intre camioanele de pe banda noastra.. ca ala sigur se facea afish pe camionul din fatza...

Am respirat mai repede cateva minute.. ba chiar am vrut sa opresc sa-l iau la omor pe ala cu dacia.. dar ce rost avea.. bine ca a scapat toata lumea.
Imagine
Citroen C4 Rosu Aden 1,6 HDI 110 CP VTR pack
Opel Manta B 1979 2.0 i
Opel Manta b 1977 1.6
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

O zi de toata cacaoa...fara lapte:
Plecat dimineata cu super noaptea in cap( la 4) din Cta spre Bucuresti.La Medgidia, stiti , imediat dupa giratoriu, un papuc facut zob de parapetii aia.Politie grupa mare, pierdut ceva timp.
Ajung pe A2, dincolo de C-voda, pe pod, in lateral 2 tir-uri, in spate un turbat, in fata un morman...de catel mort( GOD rest his soul).Cel din fata trece peste, zic ca pot si eu, evident ca il agat cu o traversa sau nu stiu ce naiba.Dau forja, pe drum zic" daca oi fi lovit ceva pe dedesubt?", opresc , ma uit, vad condensul de la AC, ma gandesc ca am spart vreo conducta ceva si apoi imi aduc aminte treaba cu AC-ul.
Plec de la Buc, imediat pe la km 30-40 accidentus: inca unul intrat in parapet.La vreo 80 km mai incolo, unul intrat cu un A6 break intr-o cisterna , de i-a rupt aluia saua.Audi-ul , fara capota , era infipt in parapet.
Trebuie sa va spun ca dupa atatea accidente in doar 10 ore, mi s-a facut pielea de gaina.
Si pentru ca ziua sa se incheie supeeer PROST, va aduceti aminte catelul pe care l-am agatat?Am luat pe dedesubt o bucatica din el, care pana m-am intors eu acasa se si uscase.Am ajuns la tara, le povestesc alor mei prin ce patanii am trecut, nevasta-mea imi spune sa spal masina ca era plina de gaze, ma urc in masina( trebuia scoasa din curte cu spatele) dau o cheie, claxonez, ptr ca stiam lectia ( pisicile de obicei se baga sub masina la joaca) si dau sa plec.Si odata aud:da-i mai repede , da-i, DA-I .Ce credeti: una din pisici,( ultima adusa) cea mai mancacioasa se bagase sa rontaie ceva din ramasitele de sub masina si doar cand a plecat masina s-a urnit din loc.Prin spatele rotii din fata.Sunt fiert, pentru ca am calcat-o destul de rau.Si ce e si mai rau: avea 4 puiuti.Fratilor, sunt fleasca, i-am rupt labuta pe spate destul de rau, adica i se vede osul... :cry:
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

eu prins inainte de accidentu de pe DN2 la Satu Nou duminica trecuta ... shusea blocata .. intors ... mers pe ocolite catre Bucuresti !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

Bogdane, de fiecare data doar faze de astea naspa ti se intampla.
Mai patim si noi faze de genul asta, care te fac sa te intrebi daca este cazul sa te mai urci la volan, dar tu parca...
Sincer iubesc pisicile fff mult si cand vad ca scrii aici, parca as sari peste postul tau.
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

dimabogdan scrie:O zi de toata cacaoa...fara lapte................................................. :cry:
:shock: Ce zi!
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

@dimabogdan

man , nu te mai uita pe drum stanga dreapta ca vezi numai prostii .. uita te doar in oglinzi ...
si mai uita te pe forum .. ca unii din noi mai trec si pe la Constanta si ar vrea sa se intineasca si cu C4 constanteni ...

haida drum bun !
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Ok... va astept cu drag si ...bere :lol:
Azi mi-a venit inima la loc.Pisica ok, doar o rana la picior care e pe cale de vindecare.Putin mai schioapata, dar doctorul a spus ca va fi ok.Maimutoii aia mici au fost adoptati de celelalte "mamici" :lol: ( pentru ca in total sunt 13 pui)
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Re: Accidente, potentiale sau reale, povestiri

Mesaj de Bogdan »

http://www.promotor.ro/fullscreen/http: ... ni-bun.flv" onclick="window.open(this.href);return false;
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”