Accidente, potentiale sau reale, povestiri

Accidente de toate felurile...
Scrie răspuns
SAMmy
My C4 Rocks!
Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Numar Inmatriculare: VN 29 SAM

Mesaj de SAMmy »

Piatra cubica uda e mai nenorocita decat gheatza! De ce? Pentru ca se transforma din gheatza in asfalt si invers...

ESP + ASR te-ar fi ajutat, dar oricum ai gresit accelerand, frana dozata eficient (a la Loeb)
te-ar fi ajutat mai mult si ar fi fost mai putin riscant... Oricum, bine ca nu ai patit nimic! ;)
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

yeap, stiu, de aia am si scris cum s0a intamplat. Eu unul nu mi-am inchipuit ca piatra cubica e acelasi lucru cu gheata in momentul in care ploua si asa am putut simti toate cele 1200 kg ale masinii din plin. Pana acum m-am rotit controlat pe asfalt de toate natiile si uscat si ud, frane, toate alea, intoarceri cu frana de mana si fara, practic sa stiu cum se comporta masina in diferite situatii.... dar in momentul in care pierzi controlul e destul de greu, chiar foarte greu sa il mai ai din nou. ESP-ul este un must to be oricum, asta e clar. A, vrei sa faci smecherii il dezactivezi. Totusi nu sunt Loeb :) si mai trebuie sa iau ceva ore de pilotaj la primavara :lol:
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
m0rpheus
Numar Inmatriculare: B 69 GCB

Mesaj de m0rpheus »

Silvius oricum ar fi e bine ca ai scapat usor si nu ai patit nimic :roll: .. macar de acum stii la ce sa te astepti .. si ai sa ami vezi soferi destul la fel ca ala care a tras de volan inspre tine :lol:
C4 Berlina Champion, 1.6i 16V 110CP Negru Obsidien B 69 GCB

Imagine
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

eu de soferi din astia sunt mai mult decat satul, singura problema a fost ca m-am bagat in acel semicerc cu tampitul ala, probabil ca el a ciupit putin de frana si masina a plecat spre mine. Asta e invatatura si pentru cei de pe aici ca atunci cand esti pe piatra cubica sau pe gheata sa nu va bagati in paralel cu altii, incercati sa fiti ori inaintea lui ori in spate ca sa aveti timp de reactie. Daca franam ramaneam in urma si ma lovea lateral, nu faceam absolut nimic. Pur si simplu trebuia sa intru in semicerc cu frana de motor si ramaneam in urma lui :wink:
Totusi strada nu este acelasi lucru cu un circuit auto, iar soferii de langa noi nu sunt piloti (pot fi printre ei, insa putini) :wink:
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
m0rpheus

Mesaj de m0rpheus »

Asa e cum spui .. nu stiu cine spunea pe forum dar spunea bine tare .. considera ca toti soferii din jurul lui sunt prosti si gata .. te pazesti tu nu te astepti sa aiba cel de langa grija .. cati erau sa ma pupe-n ass la semafor noroc ca m-am dat eu la o parte ca nu stiau sa puna frana .. :roll:

Imagine
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Ca să nu deschid un topic nou, scriu aici.
Atentie mare la tot ce e pe doua roti :o Din ce in ce mai des apar situatii ca aceasta:
Imagine
În cazul de față nu stiu cine era vinovat pt că nu am oprit, dar statisticile spun ca in cazul accidentelor in care sunt implicate vehicule pe două roți, vina aparține șoferilor în proporție de 55%. Nu vreau să iau apărarea motocicliștilor (cu toate ca am o oarecare tendință) dar vă spun din proprie experiență că atunci când merg cu motorul, f.f.f. mulți șoferi nu mă consideră partener egal de trafic :(
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
onacus

Mesaj de onacus »

Sincer sa fiu, motociclistii/scuteristii care merg printre masini in loc sa stea pe banda si-o fac cu mana lor.
Sunt intr-adevar si multe cazuri de neacordare de prioritate. (Adica vina celor din masini)
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

asa e in majoritatea cazurilor, dar trebuie sa te feresti si de ei....
majoritatea celor pe 2 roti sunt viteji care se vad pe cate o herghelie mare de zeci sau sute de cai... si ii dau blana.. de parca ar avea unde sa se duca.
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
m0rpheus

Mesaj de m0rpheus »

Poate nu sunt toti usa de biserica, dar nu crezi ca mai bine ca trec printre masini in coloana decat sa stea sa ocupe si ei un loc in coloana ? Ce bine ar fi daca am avea toti motoare si scutere, sa nu mai fie traficul asta. Si sa fim seriosi, muuuuuulti soferi nu stiu ce sunt alea oglinzi laterale si intra peste tine pe banda, si habar n-au ca daca pui frana brusca in fata unuia cu motorul sau daca il sperii el cade imediat. Dar pe majoritatea soferilor ii doare la 2 metri in fata de altii. :roll:
Am vazut eu destui care stateau in coloana si daca venea un motor sa treaca pe langa ii inchidea calea, ca daca el asteapta sa astepte siu ala. Ce uameni! :evil:

Imagine
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Good point,m0rpheus :D E normal ca la semafor motociclistii/scuteriștii sa se strecoare printre masini pt a ajunge în față, asta e si motivul pt care lumea cumpără vehicule pe doua roți, să scurteze timpii de deplasare prin orașe, lucru care se face prin mobilitate nu prin viteză :wink:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
m0rpheus

Mesaj de m0rpheus »

Oricum va mai trece destul timp pana se vor civiliza soferii, pana vor accepta ca nu si-au cumparat o data cu masina si stradca pe care circula si ca mai sunt si altii langa ei. Si pana vor invata ca esti mai prost ca restul daca te bagi naibii in intersectia in care stii ca o sa ramai blocat si ii blochezi si pe altii! :x

Imagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Idioti sint si pe 2, si pe 3, si pe 4, si pe 6 si pe 12-18 roti. Acum 2 seri era sa am 3 accidente la interval de 2 minute in maxim 50m, cu masina fiind. intii era sa-mi iau un autobuzist spatele, dupa aia era sa ma mai pocneasca odata lateral acelasi autubuzist, apoi un idiot care a trecut peste 2 linii continue nu a vazut ca eu semnalizam dreapta mergind pe aceeasi banda si era sa ma pocneasca si ala.
Azi idem, cu bicicleta fiind, era sa intru frontal la diferenta de 100m in 2 idioti care nu pot aprecia viteza unei biciclete care vine de pe drumul cu prioritate (da, mergeam tare, in jur de 35-40, habar nu am ca nu mai pot aprecia asa de exact cum o faceam in liceu).

Difenreta e ca pe bicicleta sau motor... nu ai airbag iar oasele tale fac cunostinta direct cu fiarele altora si apoi cu asfaltul. In cabina e insa altceva, esti mai sigur :roll:.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
m0rpheus

Mesaj de m0rpheus »

Pai tocmai, ca se simt in siguranta si ii doare in fund de ceilalti, si nesimtirea lor creste o dtaa cu marimea masinii si micimea chestiilor din pantaloni.
Asa era si eu sa am 3 accidente pe o strada de 300 de metri pe care o parcurg tot in 2 minute. Era seara, din fata multe masini cu farurile aprinse deci vizibilitate minima, eu mergeam cu 40-50 si de pe o straduta laterala mi-a iesit un taxi in fata de am crezut ca ma opresc in el, dupa 50 de metri a inceput unul sa depaseasca pe contrasens de iar am rupt cauciucurile cu frana si cand am crezut ca am scapat vad la 2 metri de mine un biciclist care mergea pe contrasens! Dumb asses!!!

Imagine
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Motociclistii isi risca viata in mod constient. Parerea mea!

1) sunt mult mai greu de observat pe sosele
2) de foarte multe ori incalca regulile (viteza excesiva, depasiri la mustata, jocuri pe o roata etc.)
3) Se baga printre masini, si nu stii cum te trezesti cu unu ba in dreapta, ba in stanga ta. Vrei sa virezi pe o strada la dreapta si hop-top un motociclist intre masina si bordura...
4) un accident cu motorul nu se compara cu unul cu masina.
5) motoarele au o acceleratie data naibii. Acum este la 50 de metri in spatele tau, iar in secunda urmatoare este in dreptul masinii tale. Ce timp de reactie poti avea?!

Ei se asteapta ca participantii sa aiba grija de ei, dar ei ce grija au de propriile vieti? In primul rand, ei trebuie sa conduca prudent si abia apoi sa aiba pretentii! Nu constientizeaza ca viata lor este mult mai fragila decat a unui sofer de masina.
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

http://www.youtube.com/watch?v=3lHouxqvJF0
motociclistii au si ei vina lor cand sunt grav raniti. de multe ori circula cu viteza peste cea legala si mai mult de siguranta pt ei. tre sa te asiguri f f f mult pt a vedea un bolid din departare. a fost mai demult in bucuresti un accident inter un scuter si un motociclist. a murit scuteristul. motociclistul era un pusti de bani care se dadea cu motorul in pauza de la scoala.
deci motociclistii, daca vor ei sa scape intregi, nu sa aiba la batranete dureti reumatice :D, ar trebui sa circule cu viteza maxima de siguranta pt ei.
printre multe clipuri cu accidente moto e si unul cu o cursa pe isle of man (singurul circuit stradal pt moto) unde din cauza unei denivelari subtile in asfalt un motor incepe sa danseze si se pravaleste spre parapeti. ce sa mai zicem de eroii pe 2 roti din trafic care tre sa fereasca si diversel obstacole mobile pe minim 2 roti din trafic
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”