C4 coupe izbit la 100 kmh de un cap de pod
-
Flyergremlin
C4 coupe izbit la 100 kmh de un cap de pod
salutare C4-isti... pe scurt, ati facut o alegere buna! Masina isi merita pe deplin cele 5 stele NCAP. Testat, din pacate...
C4 coupe Jaune Scott (MS 09 FLY) 1,6i 16V:
In drum spre Tg mures, la o curba la dreapta (nu una care sa puna probleme unui C4) mi-a fugit spatele (am derapat pe nisip antiderapant-era dec dar soseaua uscata :| ). Masina a intrat in derapaj si m-am izbit de un cap de pod din acela "standard romanesc" la o vit de aprox 100.
Damage:
5 airbag-uri sarite: frontal, toracic, cortine x 2 stanga, frontal dreapta.
roata stanga rupta, amortizor smuls din caroserie, janta facuta tzandari, disc de frana rupt in 4, caseta de directie smulsa, cutie de vit sparta, motorul deplasat.
sasiul cred ca torsionat
3 sticle de vin sparte in portbagaj :)
In ceea ce ma priveste pe mine (sofer) si prietena mea (pasager) nu am patit absolut nimic... ATENTIE!!! PURTAM CENTURA!!! Totul a functionat perfect.
Multumesc oamenilor care au gandit aceasta masina... le datorez multe!
C4 rules!!
Bafta tuturor
C4 coupe Jaune Scott (MS 09 FLY) 1,6i 16V:
In drum spre Tg mures, la o curba la dreapta (nu una care sa puna probleme unui C4) mi-a fugit spatele (am derapat pe nisip antiderapant-era dec dar soseaua uscata :| ). Masina a intrat in derapaj si m-am izbit de un cap de pod din acela "standard romanesc" la o vit de aprox 100.
Damage:
5 airbag-uri sarite: frontal, toracic, cortine x 2 stanga, frontal dreapta.
roata stanga rupta, amortizor smuls din caroserie, janta facuta tzandari, disc de frana rupt in 4, caseta de directie smulsa, cutie de vit sparta, motorul deplasat.
sasiul cred ca torsionat
3 sticle de vin sparte in portbagaj :)
In ceea ce ma priveste pe mine (sofer) si prietena mea (pasager) nu am patit absolut nimic... ATENTIE!!! PURTAM CENTURA!!! Totul a functionat perfect.
Multumesc oamenilor care au gandit aceasta masina... le datorez multe!
C4 rules!!
Bafta tuturor
Flyergremlin
C4 Coupe 1.6i
C4 Coupe 1.6i
- Mihay
- Supermoderator
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
-
vladutzuuu
-
Flyergremlin
Am avut casco... din pacate la Asirom... foarte neseriosi, nu va recomand. Am asteptat de pe 25 decembrie pana azi, cand mi-au intrat banii; exact 26.600 ron. Adica ceva mai mult de 7000 EUR. Asta e. Ideea este ca masina nu putea fi reparata cu banii astia... un calcul estimativ era de 52000 ron... adica hai sa fim seriosi, dauna totala. Dar Asiromul, cu stilul caracteristic al comerciantului roman care vrea sa traga pe sfoara clientii, a asteptat oferte de la 3 firme pentru piesele de pe devizul de la citroen, care repet era de 52000 ron :) ehh uite asa am iesit eu la ceva peste 7000 euro. Asta si pt ca au luat ofertele de la firma care avea cle mai mici preturi si fara TVA, in plus pretul pe care il pun ei la calcul pentru manopera este din catalogul lor, ceva in jur de 25 lei pe ora... cine Doamne iti repara masina pt banii astia??? :)
In fine, totul e ok, cum am mai spus, nici o urmare care sa ne afecteze sanatatea si pentru asta le sunt recunoscator celor de Citroen... tot respectul fata de masina asta. Toate bubele care le-a mai avut au fost sterse prin "performanta" asta.
Dar cum in viata unul pleaca si altul vine, azi am semnat contractul pt un C4 Coupe 1.6i, negru perla, care fata de ce aveam eu inainte are in plus volan de piele, oglinzi incalzite si... si... ESP+ASR :) I'm happy about it. Vine in 2 sapt.
Asa ca pana o sa ne intalnim pe sosele, bafta tuturor!!
In fine, totul e ok, cum am mai spus, nici o urmare care sa ne afecteze sanatatea si pentru asta le sunt recunoscator celor de Citroen... tot respectul fata de masina asta. Toate bubele care le-a mai avut au fost sterse prin "performanta" asta.
Dar cum in viata unul pleaca si altul vine, azi am semnat contractul pt un C4 Coupe 1.6i, negru perla, care fata de ce aveam eu inainte are in plus volan de piele, oglinzi incalzite si... si... ESP+ASR :) I'm happy about it. Vine in 2 sapt.
Asa ca pana o sa ne intalnim pe sosele, bafta tuturor!!
Flyergremlin
C4 Coupe 1.6i
C4 Coupe 1.6i
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
-
Flyergremlin
poze
Aiurica, alea sunt pozele... le-am pus eu pe net cand am vandut masina. Am luat pe ea 2200 Eur in starea in care era... ce parere aveti?
am niste poze pe calc, dar nu stiu cum sa le atasez la topic...
am niste poze pe calc, dar nu stiu cum sa le atasez la topic...
Flyergremlin
C4 Coupe 1.6i
C4 Coupe 1.6i
-
sebi
mi se pare cam putin 7000 euro. ce vechime si cati km avea masina?
ca sa atasezi: [img]link%20cu%20poza[/img]
in caz ca nu o ai uploadata pe net poza poti folosti http://imageshack.us sau muulte altele
ca sa atasezi: [img]link%20cu%20poza[/img]
in caz ca nu o ai uploadata pe net poza poti folosti http://imageshack.us sau muulte altele
-
Flyergremlin
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
-
Flyergremlin
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
bai ce sa zic .. tot e bine .Flyergremlin scrie:exact 3 ani si fix 30.000 km (29998)
din pacate e putin 7000, dar nesimtirea asiguratorilor e mare
hmmm.. se pare ca am pierdut pozele. le trimit cand le iau de la asirom
voi sinteti ok .. dauna e mare dar ati recuperat din bani
... totusi cine a gresit ..
si eu am tot C4 de 3ani si 30000km (casco e la ominiasig si e evaluata la 9000 acu la 3 ani) .. face 3 ani in iunie 2008
.. pacat mare era o serie buna aia din 2005 si nu stiu daca mai prinzi una asa cum era aia .
... bafta mare pe mai departe .. asteptam pozele chiar daca s urate !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
Flyergremlin
da.... chiar, ce era asa de bun la seria aia?? adica ai ceva statistici sau ceva?Mr_kokaa scrie:bai ce sa zic .. tot e bine .Flyergremlin scrie:exact 3 ani si fix 30.000 km (29998) :)
din pacate e putin 7000, dar nesimtirea asiguratorilor e mare :)
hmmm.. se pare ca am pierdut pozele. le trimit cand le iau de la asirom
voi sinteti ok .. dauna e mare dar ati recuperat din bani
... totusi cine a gresit ..
si eu am tot C4 de 3ani si 30000km (casco e la ominiasig si e evaluata la 9000 acu la 3 ani) .. face 3 ani in iunie 2008
.. pacat mare era o serie buna aia din 2005 si nu stiu daca mai prinzi una asa cum era aia .
... bafta mare pe mai departe .. asteptam pozele chiar daca s urate !
de gresit... cred ca am gresit eu... si nu. E discutabil. Ideea este ca soseaua era uscata, dar fiind in dec drumarii au aruncat nisip antiderapant pe sosea. Au aruncat cu lopata si s-au facut gramejoare. Masina era f usoara, nu aveam bagaje si mi-a fugit spatele. Puteam sa redresez masina dar sigur intram pe contrasens. Venea masina din fata... tu ce preferai? Frontal sau sa iesi in decor?? :) asa ca am tinut-o pe banda mea (viraj la dreapta) dar automat s-a amplificat derapajul si m-a aruncat in interior. Cred ca era mai bine daca intram in sant, dar soarta a facut sa fie acel cap de pod acolo :))
Flyergremlin
C4 Coupe 1.6i
C4 Coupe 1.6i