Cumpar o janta lovita de aliaj

Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Închis
Mihay
Supermoderator

Cumpar o janta lovita de aliaj

Mesaj de Mihay »

care aveti o janta lovita de aliaj pe 16. dau o bere :lol:
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Prietenii stiu d c!!!
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

e colectionar omu....
are in gradina numai jante lovite.....
si parbrize sparte
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

nu mai radeti ma ca photoshop nu mai face fata 8)
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

nimeni..nimic?
candymann

Mesaj de candymann »

parca avem noi una lovita intr-o bordura, la un drive test, de un militan prost. sper sa nu o fi palmat careva sau s-o fi aruncat de tot.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

tot nu te lasi? credeam ca am terminat cu d`astea dar in fine chiar nu mai zic nimic. ai putea totusi sa faci un gest sa trimiti janta prin curier rapid cu plata ramburs :lol:
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Offtopic: candyman: exista militieni prosti, militieni idioti, si militieni care-s oameni mai oameni decit alti retarzi care se autointituleasa oameni. Stim toti cum sta treaba cu ei si cu toate felurile de gigei, manelisti si alti hoti prosti cu pretentii. Eventual vrei sa-ti spun eu ce parere am despre majoritatea dealerilor de masini? Practic ar trebu sa tac si sa iau un SUV mare de drivetest si sa probez rezistenta barei fata cu ei.
Nu cred ca are nimeni ceva de dovedit pe aici, si in plus nimeni nu are pretentia ca altcineva sa dovedeasca ceva. Acesta este un forum dedicat fanilor si/sau posesorilor ce citroen c4 in care intimplator avem ocazia sa ne mai cunoastem cite putin chiar si din posturi (ca sa nu mai zic de intilnirile spontane sau cele programate), pe linga schimbul util in general de informatii generale despre masini sau despre modelele de C4.
Chiar e nevoie de moderator? Ideal ar fi sa ne moderam singuri (sau vrei sa bag cite 2-3 posturi pe zi cu ce cred eu despre parlamentari, primari, prefecti si alte jigodii? Ar trebui sa mai scriu inca un DEX ca sa ma pot exprima in voie :roll: ).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
candymann

Mesaj de candymann »

dc ala e militian eu ce sa fac? si dc da cu masina de drive test in bordura vrei sa spun k e deshtept?
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

lasa asta ca nu are rost sa mai continuam . trimiti janta sau nu :wink:
candymann

Mesaj de candymann »

dc mai exista unde am vazut-o, da.
candymann

Mesaj de candymann »

@mituc sunt cativa p-aci pe forum, pe care i-am ajutat cu placere cand mi-au cerut ajutorul, care s-ar putea sa te contrazica. oricum, eu consider k te-a luat gura pe dinainte, in cazul de fatza mintea si degetele. :wink: :lol:
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

pe mine sigur nu m`a luat gura pe dinainte dar sper sa`mi schimb parerea si sa se aplice regula cu persoanele de fata ....astept un semn
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

eu pot pune pariu ca nu ai sa trimiti nici o janta...ai postat inca o data doar ca sa jignesti profesia omuluicat si omul in sine.
daca vroiai sa ajuti spuneai purr si simplu ca te uiti dupa janta....in conditiile in care stim cu totii de disputa dintre voi.
e pacat. chiar nu te inteleg.ce vrei sa demonstrezi?
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

candymann scrie:dc ala e militian eu ce sa fac? si dc da cu masina de drive test in bordura vrei sa spun k e deshtept?
Subtile explicații :roll:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Închis

Înapoi la “Sold OUT!”