intra pe mess alx.chivueuflorin scrie:nu mah...argintie...berlina am trecut pe sensu celalalt...a mvazut ca te uitai la mine..c.a ma uitama is eu...si am intors si plecasei deja
Inca un patratel... :))
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- alexchivu
- alexchivu
ultimele poze cu patratelul la mare...

nu cred ca vrea sa stie nimeni cum am scos patratelul de pe plaja...mai exact din nisip...se numeste innisipire
printre metode a fost incercarea de tractare cu doua atv-uri (din pacate incercare esuata)...
este o experienta care merita povestita live

nu cred ca vrea sa stie nimeni cum am scos patratelul de pe plaja...mai exact din nisip...se numeste innisipire
printre metode a fost incercarea de tractare cu doua atv-uri (din pacate incercare esuata)...
este o experienta care merita povestita live
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
cand te mananca te mananca 
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- alexchivu
- Mihay
- Supermoderator
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
- alexchivu
ce sa povestesc frate ca eram suspendat cu roata fatza dreapta in aer...am sapat acolo de am facut ditai craterul...
in prealabil am incercat sa o trag cu 2 atv-uri, dar fiind nisipul ud si mai si ploua cu galeata nu aveau tractiune deloc buna si uite asa mi-a aruncat pe masina numai nisip...
pana la urma am ridicat masina pe cric, am gasit niste dale pe la niste muncitori le-am bagat sub roti si da-i frate blana...
mai erau pe acolo si niste "turisti" care bagau poze de mama focului...
dar ce conteaza, patratelul are poza cu marea
in prealabil am incercat sa o trag cu 2 atv-uri, dar fiind nisipul ud si mai si ploua cu galeata nu aveau tractiune deloc buna si uite asa mi-a aruncat pe masina numai nisip...
pana la urma am ridicat masina pe cric, am gasit niste dale pe la niste muncitori le-am bagat sub roti si da-i frate blana...
mai erau pe acolo si niste "turisti" care bagau poze de mama focului...
dar ce conteaza, patratelul are poza cu marea
- alexchivu
faza mai tare este ca momentan nu am reusit sa-mi schimb jantele ( sapt asta imi vin) si eram cu cele de tabla...si a intrat nisip intre capac si janta;
cum depaseam 100 km/h incepea sa tremure volanul in toate felurile de imi facea masaj in palma, pana mi-a venit ideea sa scot capacul sa vad ce si cum...si normal pe marginea unde se pune acel plumb de echilibrare, era plin de nisip...dar am curatat acolo bine si dupa asta totul a fost ok...
cum depaseam 100 km/h incepea sa tremure volanul in toate felurile de imi facea masaj in palma, pana mi-a venit ideea sa scot capacul sa vad ce si cum...si normal pe marginea unde se pune acel plumb de echilibrare, era plin de nisip...dar am curatat acolo bine si dupa asta totul a fost ok...
- Maverick
- alexchivu
Re: Inca un patratel... :))
- alexchivu
- alexchivu
pentru ca a fost cuminte patratelul a primit jante pe 18'...
comportamentul sa schimbat radical, este alta masina...cauciucurile sunt 225/40/18...
datorita cuplului mare pe care il are dieselul nu se simte diferenta in demaraje...singurul lucru directia este parca o idee mai grea, dar f putin.
trebuie putina atentie la gropi si la borduri cand mergi cu ele...dar in rest este ok
clar este mult mai stabila si spre mirarea mea masina nu mai troncane asa de tare nici atunci cand trec peste liniile de tramvai...
urmeaza sa-mi pun si arcurile sport si revin cu poze...
comportamentul sa schimbat radical, este alta masina...cauciucurile sunt 225/40/18...
datorita cuplului mare pe care il are dieselul nu se simte diferenta in demaraje...singurul lucru directia este parca o idee mai grea, dar f putin.
trebuie putina atentie la gropi si la borduri cand mergi cu ele...dar in rest este ok
clar este mult mai stabila si spre mirarea mea masina nu mai troncane asa de tare nici atunci cand trec peste liniile de tramvai...
urmeaza sa-mi pun si arcurile sport si revin cu poze...
-
Adrian
- Membru 'tunat'
pozeeeeee 
- alexchivu
stai frate sa vina arcurile si dupa...Adrian scrie:pozeeeeee
- alexchivu
incepand de astazi patratelul a trecut in proprietatea altcuiva...
cu tristete si parere de rau, dar asta este...sunt vremuri grele.
asta nu inseamna ca renunt si la clubc4, voi fi mereu al acestui grup de unde am invatat o groaza de lucruri
cu tristete si parere de rau, dar asta este...sunt vremuri grele.
asta nu inseamna ca renunt si la clubc4, voi fi mereu al acestui grup de unde am invatat o groaza de lucruri