Mania Detailing - Masina ta ca in prima zi!
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
- Aiurica
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
in mare... cam asa e, dar iti trebuie si produsele profesionale.
eu am dus mondeo la polish la unii din drumu taberei... in fine si a stat masina 1 zi la ei (nu 5 h) in care prima oara au spalat-o , apoi au luat-o la polish de granulatie mai mare sa scoata zgarieturile, apoi au dus-o iar la spalat sa-i ia tot praful de pe ea, apoi pana sa se usuce pe exterior au lucrat in interior, apoi la exterior i-au dat cu pasta de intarire, ... etc, iar polish, iar curatat.. etc
in fine...
a iesit masina de ziceai ca e de expozitie, atat pe exterior cat si pe interior
daca vrei o curatare mai detaliata atat pe interior cat si pe exterior si un polish pe masina te poti duce la baietii astia. (sincer, eu nu am stat langa ei decat la inceput, apoi am plecat acasa si am venit cand m-au anuntat ca e masina gata, deci nu stiu ce au facut la masina.... dar zgarieturile nu au iesit
- ma refer la cele mai superficiale)
dupa cum ziceam si mai sus... masina e curata
eu am dus mondeo la polish la unii din drumu taberei... in fine si a stat masina 1 zi la ei (nu 5 h) in care prima oara au spalat-o , apoi au luat-o la polish de granulatie mai mare sa scoata zgarieturile, apoi au dus-o iar la spalat sa-i ia tot praful de pe ea, apoi pana sa se usuce pe exterior au lucrat in interior, apoi la exterior i-au dat cu pasta de intarire, ... etc, iar polish, iar curatat.. etc
in fine...
a iesit masina de ziceai ca e de expozitie, atat pe exterior cat si pe interior
daca vrei o curatare mai detaliata atat pe interior cat si pe exterior si un polish pe masina te poti duce la baietii astia. (sincer, eu nu am stat langa ei decat la inceput, apoi am plecat acasa si am venit cand m-au anuntat ca e masina gata, deci nu stiu ce au facut la masina.... dar zgarieturile nu au iesit
dupa cum ziceam si mai sus... masina e curata
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- Aiurica
- Mihay
- Supermoderator
acum dupa ce am vazut`o in seara asta si la cati bani ai dat cred ca orice baiat de la o spalatorie daca ii dadeai jumatate din bani facea o treaba mai buna cu tot respectul ptr postul omului si banii tai. cum ziceai si tu ....ai o masina super curata si cam atat. si nu m`am udat la fund cand m`am asezat 
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Da, la interior era aproape impecabila din cate am vazut.
La exterior, pe capota avea zgarieturile fine.
Dar se vedea ca au ceruit-o sau i-au dat cu o solutie pe care nu o vezi la spalatorie, arata un pic de showroom.
Probabil ca nu au polishat-o deloc. Pacat, la banii aia.
Trebuie sa stai cu biciul pe ei.
La exterior, pe capota avea zgarieturile fine.
Dar se vedea ca au ceruit-o sau i-au dat cu o solutie pe care nu o vezi la spalatorie, arata un pic de showroom.
Probabil ca nu au polishat-o deloc. Pacat, la banii aia.
Trebuie sa stai cu biciul pe ei.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv