Garantie extinsa?

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc

Garantie extinsa

Da
35
55%
Nu
8
13%
Nu cred ca vreau sa beneficiez de acest serviciu
2
3%
Cu siguranta voi plati pentru garantie extinsa
19
30%

Voturi totale: 64

Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

eu stiu asa

1) faci garantie extinsa .. in primul an de garantie . daca nu te incadrezi in perioada asta nu ti mai acorda extinderea la garantie !!!

2) eu am garantie 2 ani +1 extinderea ... masina se apropie de 3 ani in iunie 2008 .. intrebarea mea e daca pot extinde garantia la al 4lea an si daca se merita .. masina e super .. probleme doar la soft la pilot automat a avut , in rest nimik .. abia am 29500 km la bord ..

poate raspunde cineva ?

uite cum arata !!!
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
hyde

Mesaj de hyde »

Nu se poate extinde de la 3 ani la 4 ani.
Pentru C4:
1350 lei cu tva pentru 1 an (3 in total) sau maxim 100.000km
2800 lei cu tva pentru 2 ani (4 in total) sau maxim 150.000km
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

AHA

deci e cum stiam eu
trebuie optat in primul an .. ptr extindere la 3 sau 4 ani .
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Nu, trebuie optat pana in anul 2 pentru inca 1 sau 2 ani.
Nu mai trebuie sa optezi pana la terminarea primului an.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

hmm... dupa cate am citit pe aici ...tot nu m-am lamurit cu garantia asta extinsa daca e buna la ceva sau nu.. :shock:
eu la celelalte citroneluri nu am facut ca... am uitat (trebuia facut dupa 1 an sau 18 luni.. nu mai stiu sigur). probabil ca este dupa cum iti e norocul :roll:
ce a scris mugurel.. e de bine .. dar nu a pus motivul ptr care sa se faca extinderea. eu ma gandesc ca.... daca nu au picat piesele dupa 2 ani... slabe sanse sa se strice intre 1-2 ani dupa ce se termina prima garantie. parerea mea. habar nu am.
as face si eu garantia, numai ptr simplul fapt de a dormi linistit, dar... sunt scoruri destul de mari ptr autobuzul meu :cry:
am luat un pliant de la ats cu grantiile extinse cu termeni si preturi... dar nu stiu unde l-am pus :oops:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
candymann

Mesaj de candymann »

@commandorsteel marti iti dau eu unul scanat!
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

multumesc.
oricum... as vrea un sfat avizat cu privire la extinsa. avantajele... se cunosc, dar se merita?
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

bai nene

io dupa 3 ani .. ce garantie mai imi trebe ?
doar nu se rupe cutia la 3 ani si o zi

asta e
masina e super .. nu are ce sa pice .. decat consumabile !
restu vine de la mine .. sa o feresc de ATS !
b-10-ake

Mesaj de b-10-ake »

O sa platesc inca 2 ani de extinsa
Momentan am garantie pana in 26.06.2008
Motivul principal = partea electrica
Motorul si cutia sigur rezista mult peste 150.000 Km fara probleme
Am intrebat si se poate prelungi pana in ultima zi inclusiv nu mai discutati despre cand si in ce fel se poate.Se poate oricand pana in ultima zi de garantie existenta la orice masina cumparata oricand cu conditia sa fi avut reviziile facute la timp si la ei.
Ex C4 coupe 2.0 HDI Vtr Pack 273.273 km
Opel Astra J Notchback 1.6 115

http://www.youtube.com/watch?v=C3CGmguw_MU - top speed la mine
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

da se poate oricind ...
cu conditia ca sa fii tu primu proprietar ...

Am primit si un raspuns de la ATS .
Daca primul proprietar a facut contract de extindere de garantie cu un an, nu se mai poate face o alta extindere.
Daca a primit ca promotie 3 ani in loc de 2ani de garantie puteti face extindere cu 1 sau 2 ani.
cititi si aici viewtopic.php?t=1786&highlight=
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

Parerea mea : DACA vreti sa va faceti garantia asta ASIGURATI-VA ca pana atunci masina este OK (si cand spun asta - intrebatii direct daca sunt de acord cu reviziile si alte cacaturi ) ptr ca poate aveti surpriza sa dati banii ptr garantia asta , si cand o sa aveti nevoie sa apelati la ea , or sa va gaseasca ca revizia de la 20.000 trebuia facuta la 15.000 km ..sau alte chestii de genul asta .....

Nu va spune nimeni ca nu mai aveti garantie (ca ati pierdut-o ,odata cu punerea unei alarme aftermarket ) , DAR cand va duceti cu o problema la partea electrica si vreiti sa apelati la garantie ...sa vedeti cum observa ei absolut TOT .......

Nu dati banii aiurea .... intrebatii clar daca masina poate sa ramane in garantie .... astia se leaga de absolut orice chestie , de luat banii vii iau imendiat .
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

da sint asa de buni incat nu au fost in stare sa vada o serie de sasiu si sa afle daca e masina vanduta din Romania ...
iar la extinsa .. nici nu s au uitat in caietu de service ...

miine ma duc sa mi schimbe un rulment pe garantia extinsa .. sai vad !
b-10-ake

Mesaj de b-10-ake »

Rulment=consumabila(banuiesc ca te referi la rulment de roata)
Banii nu cred ca se dau aiurea, la mine s-au uitat in caietul de service si abia pe urma au facut contractul.In plus mie mi se par totusi baieti de treaba cei de la ATS,cu toate ca poate unii o sa ziceti ca-s nebun.
Garantia extinsa acopera in mare motor+cutie+turbina(pentru diesel) , partea electrica si ma rog mai tot in afara de consumabile si trenul de rulare(amortizoare,arcuri,capete de bara ,rulmenti,pivoti,bucse),garantie pentru trenul de rulare este doar pana la 40.000 km,nu scrie nicaieri asta dar am aflat cand am schimbat un cap de bara la 62.000km
Ex C4 coupe 2.0 HDI Vtr Pack 273.273 km
Opel Astra J Notchback 1.6 115

http://www.youtube.com/watch?v=C3CGmguw_MU - top speed la mine
gonty
Profu'
Numar Inmatriculare: IS96DEA

Mesaj de gonty »

b-10-ake scrie:Rulment=consumabila(banuiesc ca te referi la rulment de roata)
garantie pentru trenul de rulare este doar pana la 40.000 km,nu scrie nicaieri asta dar am aflat cand am schimbat un cap de bara la 62.000km
Din acest punct de vedere, cei de la Fetcom Suceava mi-au spus ca garantia trenului de rulare este de 60,000 km, si asta numai pentru Romania datorita soselelor!!!!!!!!!! :evil:
C4 2.0 HDI, SX Pack, bixenon directionale, pavilion vitrat
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

garantia extinsa merita doar daca ai proleme pe masina si poti anticipa ca vei avea si pe viitor.
Daca masina a fost ok, ii mai intrebi si pe baietii de la service daca cred ca merita.
O gramada de componente sunt oricum consumabile, prin urmare micile schimbari vor ramane de plata de catre client. Garantia extinsa merita numai in cazuri serioase, insa in acele cazuri nu stiu ce rost are sa tineti masina.
commandorsteel: daca nu ai avut necazuri cu masina si nici nu crezi ca o sa ai nu merita sa o extinzi.
Daca mai vrei sa si modifici una alta la masina chiar nu mai merita.
Garantia extinsa la 4 ani deja est o chestie de marketing. In mod normal o masina rulata in conditii obisnuite cedeaza in primii doi ani daca are o buba.
Mai ales ca in Romania avem cele mai proaste drumuri si cea mai proasta benzina din Europa. 2 ani de Romania sunt cam ca 3 ani, 3 an juma de tara normala europeana :(
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”