Viteza maxima atinsa cu C4
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
dimabogdan
Am tras si eu azi un pic de asta micu'.Am telefonul descarcat, asa ca revin cu poza maine. Atins 204, de acolo nu mai stiu ca inainta destul de greuceanu si se apropiau oarecari tir-uri in zare , asa ca am l-am lasat in pace.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
-
dimabogdan
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
he he .. uite ce avatar am .. asa am prins si eu cu 1,4.dimabogdan scrie:Atins 204, de acolo nu mai stiu ca inainta destul de greuceanu si se apropiau oarecari tir-uri in zare
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
maine fac un bord cu 350...sa mor eu...
aaaa ...era sa uit....ieri prin Doamna Ghica a atins 324.....iarasi mia fost teama...si am lasat-o mai usor.
aaaa ...era sa uit....ieri prin Doamna Ghica a atins 324.....iarasi mia fost teama...si am lasat-o mai usor.
Ultima oară modificat Vin Apr 18, 2008 8:25 am de către Aiurica, modificat 1 dată în total.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
-
dimabogdan
Asa cum am promis, revin cu pozele.NEphotoshopate, pentru ca nu am asa ceva pe telefon.Deasemenea, in calitate de consilier juridic, sunt in stare sa manipulez un judecator, un client, ceva, dar cand vine vorba de modificat poze, sunt ca un pici de 4 ani in fata unei matrici.
Nu ma cred mai interesant daca imi pun in avatar 204km/h sau daca gonesc cu 320 pe Bulevardul Tomis.Constanta.De asemenea , nu fac nicio afirmatie, pana nu ma documentez asa cum trebuie, sau pana nu studiez probele.Sau mai rau, nu iau in ras pe nimeni, pana nu indeplinesc pasii de mai sus.A, sa nu uit: de obicei cand spun aceeasi poanta de 2-3 ori , e rasuflata si cred ca ceilalti m-ar crede desuet.
Deci: Autostrada Soarelui, vant lateral dreapta, DOAR subsemnatul intre scaun si bordul din imagini+ un mic bagaj.Benzina : Petrom +99.
]1[/url]
]2[/url]
]3[/url]
Nu ma cred mai interesant daca imi pun in avatar 204km/h sau daca gonesc cu 320 pe Bulevardul Tomis.Constanta.De asemenea , nu fac nicio afirmatie, pana nu ma documentez asa cum trebuie, sau pana nu studiez probele.Sau mai rau, nu iau in ras pe nimeni, pana nu indeplinesc pasii de mai sus.A, sa nu uit: de obicei cand spun aceeasi poanta de 2-3 ori , e rasuflata si cred ca ceilalti m-ar crede desuet.
Deci: Autostrada Soarelui, vant lateral dreapta, DOAR subsemnatul intre scaun si bordul din imagini+ un mic bagaj.Benzina : Petrom +99.
]1[/url]
]2[/url]
]3[/url]Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
- Mihay
- Supermoderator
- Mihay
- Supermoderator
- Mr_kokaa
- Maniac
da ..cu 1.6 se poate .. dar unde ai ars-o ? pe ce drum ?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mr_kokaa
- Maniac
revin cu un post pentru cei care nu au vazut autonomie mai mare de 700 800 900 km la rezervor full
atasez o poza ... oare e vorba de autonomie de 040 sau de 1040 km tinind cont ca rezervorul se vede full pe display !!!!?!!!

yuppy yuppy !!!

yuppy yuppy !!!