Baieti, eu am patit urmatoarea chestie: platit RCA, carte verde, chestii si am intrat sa o verific on-line..... suprise: apare ca automobilul cu nr. meu nu e asigurat
Am facut sesizare si daca pana maine la ora 14 nu primesc raspuns merg peste ei cu OPC-ul si cu toate alea
Nu iti fa griji...nici a mea nu apare si eu am RCA tot la societatea de leasing si este imposibil sa nu fie buna.
Este siteul varza, la fel ca statul RO.
Oricum trebuie sa ii menajam putin, totusi scrie "site in constructie".
nu ii inteleg... eu in seara asta m-am apucat sa fac un site.... pai pana maine dimineata el trebe sa mearga... adica omul care intra pe el sa stie ca totul este ok si ce este afisat e real... sunt niste tampiti, mai mananca si bani degeaba
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Exact, datele ajung foarte tirziu in baza aia a lor de date. Mie mi-au ajuns dupa vreo 3 luni, si asta dupa ce am sunat la asigurator si l-am dat cu capul de ziduri (pentru ca de acum ma ingrijoram ca cineva a bagat banii in buzunar, ca s-a mai intimplat pe la unele societati de asigurare).
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti. All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Dar cum se face ca masina mea apara asigurata pana la data la care am schimbat asiguratorul? Apoi mai e si Bogdan la care asigurarea in cta apare, cea din buch nu apare.... mi se pare cel putin ca sunt neseriosi ori ei, ori asiguratorii...
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!