Repartitorul de aer
-
ATK
- Numar Inmatriculare: B 41 CDB
Repartitorul de aer
Mi-am luat un C4 berlina 1.6 hdi 110 acum 1 an.Am ales diesel pt ca auzisem de motoarele hdi ca fiind fff bune si fiabile......insa dupa 6000 de kilometrii,la un control de rutina al uleiului, vad eu pe joja ca e aproape de nivelul minim,desi la cumparare era maxim.....stiu ca mai scade nivelul in cazul motoarelor noi dar nici chiar asa.La o inspectie mai atenta observ pete de ulei mari pe carcasa turbinei si pe o piesa de plastic(repartitorul de aer). Am fost la ATS si mi-au zis ca respectiva piesa de plastic e sparta si ca am lipsa vreo 400 de ml de ulei......pe care tot eu trebuie sa-i platesc,desi nu era vina mea ca s-a stricat piesa lor.La 9000 de kilometrii intr-o depasire se aude un fasait puternic si raman fara putere,trag pe dreapta ridic capota si surpriza....aceiasi piesa sparta insa de data asta nasol de tot....ulei imprastiat....ca in filmele de groaza.Ajung la ATS iar si m-i se da acelasi diagnostic....Repartitorul de aer este spart.L-au inlocuit inca odata si surpriza la 13000 de kilometrii ghici????Da iar s-a crapat.....dar de data asta mi-au pus alt model sper sa fie ok.Mai are cineva problema asta???Pt ca cei de la ATS nu prea au habar de ce m-i se defecteaza piesa aia tot timpul.
Vanity....definitely my favorite sin
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
ATK - masina era in garantie? Daca da, atunci ai dat tu cu ciocanul in piesa aia? Daca nu atunci de ce ai platit pentru ea? 
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
LiviuVTR
@ATK - orice defectiune survenita la o piesa ce se afla inca in garantie precum si inlocuirea/completarea ABSOLUT TUTUROR CONSUMABILELOR PIERDUTE DIN ACEASTA CAUZA SI ALTE AVARII (COLATERALE, CAUZATE DE DEFECTAREA RESPECTIVEI PIESE) se repara/inlocuiesc/completeaza pe socoteala serviceului. Numa` ca romanu` smecher, de ce n-ar pleca si el cu un litru de ulei acasa?
I live fast & keep energy in motion ...