Revizii C4: Costuri si ce se schimba.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Daca ti-ai luat vreodata inghetata cu caramel de la mc donalds... e fic precum caramelul ala. Durerea e ca daca mergi cu el citiva km (200, maxim 300) se inegreste la loc, mai ales daca nu ti-a fost schimbat si filtrul de ulei.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
m0rpheus
- Numar Inmatriculare: B 69 GCB
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
aha ..si ce le faci
?????
?????
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
anne
- Numar Inmatriculare: B-62-HGU
am si eu o intrebare ..please
eu am doar 6700 de Km si in iunie fac un an. Astia din pipera mi-au spus sa vin la urmatoarea revizie la 10.000 sau un an. Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa schimb neaparat la revizia asta? Este obligatoriu sa-mi schimb uleiul la ei...sau pot sa merg si in alta parte la alt service de cartier?
eu am doar 6700 de Km si in iunie fac un an. Astia din pipera mi-au spus sa vin la urmatoarea revizie la 10.000 sau un an. Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa schimb neaparat la revizia asta? Este obligatoriu sa-mi schimb uleiul la ei...sau pot sa merg si in alta parte la alt service de cartier?
CITROEN C4 coupe VTR 1.6i 110 CP neagra
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
poi .. trebe sa ai un carnet de intretinere si reparatii la masina .
cu el te duci si ti trec cei de la ATS ce se efectueaza la masina ta
la a mea a fost facuta revizia standard la 10350 km.
restul mai citeste ...
cu el te duci si ti trec cei de la ATS ce se efectueaza la masina ta
la a mea a fost facuta revizia standard la 10350 km.
restul mai citeste ...
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
candymann
-
anne
inca o intrebare stupida...dar la care vreau un raspuns daca e posibil. Cei de la serv. citro. pot face magarii de genul....completeaza uleiul desi eu patesc ca si cum l-ar schimba pe tot ?....... sau daca filtrele nu trebuie schimbate o fac oricum?
CITROEN C4 coupe VTR 1.6i 110 CP neagra
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
-
candymann
uleiul se schimba nu se completeaza, iar filtrele se schimba. asta se face la un service k lumea, care se/shi respecta. daca te lasa sa itri in service cand fac operatiunile astea poti intreba mecanicul daca trebuie sau nu schimbate. k poate nu sunt uzate si aici ma refer la filtrele aer shi polen. cele de ulei si combustibil, cam trebuie schimbate.anne scrie:inca o intrebare stupida...dar la care vreau un raspuns daca e posibil. Cei de la serv. citro. pot face magarii de genul....completeaza uleiul desi eu patesc ca si cum l-ar schimba pe tot ?....... sau daca filtrele nu trebuie schimbate o fac oricum?
-
anne
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
nu te primeste oricum daca nu ceri asta.
si oricum nu ai cum sa stai langa omu ala ca atunci cand stai langa cel care remaiaza ciorapeii.
o sa il enervezi si nu vrei asta.
cere sa te uiti cand schimbi uleiul si iesi imediat de acolo
si oricum nu ai cum sa stai langa omu ala ca atunci cand stai langa cel care remaiaza ciorapeii.
o sa il enervezi si nu vrei asta.
cere sa te uiti cand schimbi uleiul si iesi imediat de acolo
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
bgd81
Saptamana asta voi face si eu revizia la Belvedere Motors (Galati). Baiatul de la receptie m-a anuntat ca va fi cam 700 ron(schimbat filtre, tot). Pe moment mi s-a parut a fi un pret in limitele unui diesel, din ce am mai auzit, dar cititind acest topic cred ca mi-am luat o mare TEAPA din moment ce majoritatea l-ati facut pana-n 500 ron. Si asta la ATS !
Sa vedem ce va fi in realitate...
Sa vedem ce va fi in realitate...
C4 coupe Champion 1.6HDI 110CP
-
mugurel
- Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.
fiti atenti la ce va spun eu aici: pe orice deviz care, deobicei este semnat fara sa gandeasca nimeni la intrare, exista o rubrica in care este intrebat clientul daca doreste sa vada piesele inlocuite! deci: este dreptul vostru inca de la intrarea masinii in atelier sa vedeti piesele inlocuite! cu un pic de exercitiu de forta, puteti cere sa vedeti uleiul inlocuit! adica, pt toata lumea: cereti de la inceput sa vedeti piesele si uitati-va pe deviz jos daca este bifata aceasta casuta. restul depinde voi!anne scrie:inca o intrebare stupida...dar la care vreau un raspuns daca e posibil. Cei de la serv. citro. pot face magarii de genul....completeaza uleiul desi eu patesc ca si cum l-ar schimba pe tot ?....... sau daca filtrele nu trebuie schimbate o fac oricum?