M-am pupat cu un ciot de "stalpisor"
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Rev nu cred ca poate insemna in cazul foii mele revopsire deoarece al 2lea item din lista e un bandou de plastic care s-a rupt, nu au cum sa il revopseasca, el a fost deja inlocuit.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
sosorin
- smarcaz cu C4
mai n-ai nici o san sa sa primesti o masina de la ei....ei nu au acest sistem,pentru ca-s cu 100 de ani in urma in ceea ce priveste mentalitatea.daca o faci la ats ai grija sa iei tot din masina si sa te uiti bine pe factura ce ti-o da la final.eu ti-as recomanda totusi sa mergi la mugure...avand in vedere ca-i vorba de usa(merge sa o duci pana la valcea).eu tocmai mi-am scos masina de la ats si-s foarte dezamagit de ei.
C4 1.4 !!! 90 cai naravashi,culoarea vantului turbat(gris fer) + Skoda FABiA 1.4 75 CP +(in viitor) Opel Vectra sau Skoda Octavia
- Mihay
- Supermoderator
- muntos
- Numar Inmatriculare: B-333-VTS
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Pai ti-am zis, conform foii bandoul ala de plastic de pe usa, de jos trebuia `revopsit`, el fiind rupt, ceea ce nu e cazul ca s-a inlocuit.mihaysmen scrie:deese acum am reusit sa vad poza aia. e exact cum ti`a zis asigurarea le zice ce sa faca, adica de revopsit si de inlocuit stopul. acum daca aia ti l`au schimbat pe barba lor e aiuricapoate ti-au facut reconstatare in service si tu nu stii.succes in continuare
Invatati-ma si pe mine, daca vreau sa imi schimb bara fata/spate pe casco ce trebuie sa fac astfel incat sa nu mi-o revopseasca pe cea actuala ?
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
- Mihay
- Supermoderator
iei un baros de 20 kg si dai si tu unde nu poti strica altceva . trebuie sa fie gaurita cumva bara sau rupta vreun colt ca sa`ti dea inlocuire . faci si tu lovitura mai artistic asa. daca e o gaurica mica i`o arati lu ala si el cand face poze de obicei lasa cheia de contact bagata in gaura aia.cu stalpul e mai complicat s`ar putea sa nu indoi sau sa strici altceva . sa nu ma rogi sa te ajut ca am mai facut`o la un far de astra si m`am chinuit 1 ora. al draq daca se spargea
cred ca era ceva plexiglas. pana la urma s`au rupt elementele de prindere si s`a inlocuit.
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Cu generali nu am avut nicio problema. Totul a decurs foarte bine.
La ultima patanie am avut capota indoita iar constatatorul a trecut-o pentru reparatie, insa in service mi-a fost schimbata fara nicio problema. Pur si simplu asa au considerat ei. Oricum, ATS-ul lucreaza foarte bine cu Generali si nu ai probleme cu reconstatarile
La ultima patanie am avut capota indoita iar constatatorul a trecut-o pentru reparatie, insa in service mi-a fost schimbata fara nicio problema. Pur si simplu asa au considerat ei. Oricum, ATS-ul lucreaza foarte bine cu Generali si nu ai probleme cu reconstatarile
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
aha ... am si eu o zgarietura pe care nu tin neaparat sa o "vopsesc" ... dar pot sa mi pun o fusta si sa fac o intrebare ???anne scrie:...e o idee o sa-mi pun si o fusta mai .....
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;