Janta indoita in groapa

Accidente de toate felurile...
Scrie răspuns
Alexandru

Janta indoita in groapa

Mesaj de Alexandru »

:evil: Reparatie prin roluire janta aliaj de 16, model Radicale, pe talonul interior, a incercat cineva?
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

n`ai casco? sfatul meu e sa nu repari janta din aliaj nici nu e recomandat, dar daca altfel nu se poate ...succes
Cyclops
Old-School

Mesaj de Cyclops »

Daca nu ai alta solutie si trebuie sa o indrepti.. si mai esti si din bucuresti incearca la autosoft
sosorin
smarcaz cu C4

Mesaj de sosorin »

incearca sa o inlocuiesti...janta e foarte importanta in ceea ce priveste tinuta de drum,rezistenta etc si nu merita pentru 100-200 de euro in plus sa stai cu morcovul in fund.mai ales ca nu stiu cat de profesionst se reconditioneaza o janta in Romania.parerea mea este sa faci un efort si sa cumperi o janta!!!
C4 1.4 !!! 90 cai naravashi,culoarea vantului turbat(gris fer) + Skoda FABiA 1.4 75 CP +(in viitor) Opel Vectra sau Skoda Octavia
Alexandru

Multumiri - thank you, nice guys!

Mesaj de Alexandru »

Merci beaucoup, baietzi, am rezolvat-o, s-a reparat, e din material de buna calitate, s-a putut face binishor, nici nu era foarte rau indoita, nici crapata, a ieshit O.K., ... un tinichigiu mai vechi, un cognac grecesc veritabil, si ... e bine!, am bagat-o tot pe fatza ca are senzor de presiune si asta a memorat rotzile in pozitziile initzial fixate, am facut apoi si o cursa mai lunga, am bagat kiar si 160, nu-s neaparat vitezoman, dar erau conditzii favorabile, si nu-s probleme cu roata reparata. Am Casco, dar cu franshiza, are rost sa apelez doar la caz de daune semnificative. Am aflat cu aceasta ocazie si pretzul acestui model de roata - Radicale de 16 inches, fabricata in Germania - e 740 lei cu TVA, destul de scump, cu banii astia potzi lua aprox. 4 buc. din tabla ambutisata, deci ... feritzi-va de gropile parshive - cele cu margini foarte abrupte. Sanatate si virtute - s-avem ce bea si ce ... manca! (apa plata si salata)
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”