M-am pupat cu un ciot de "stalpisor"
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Cred ca "vopsitoria" e ceva relativ. In sensul ca azi, masina X o reusesc, si tot azi, masina Y nu. Se stie prea bine ca nu ii iubesc pe ATS-isti, dar... omeneste vorbind, si ei "E" oameni. Si ca orice om, acum faci un lucru bun, si peste o ora, la acelasi lucru dai chix. Si asta nu e ceva caracteristic celor de la ATS.
In concluzie, e un fel de loterie, iese sau nu iese cum trebuie, depinde de noroc si sansa.
In concluzie, e un fel de loterie, iese sau nu iese cum trebuie, depinde de noroc si sansa.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
-
candymann
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Un om este platit sa isi faca treaba si trebuie sa si-o faca! Nu tine scuza ca si noi suntem oameni si gresim..Bun, gresim trebuie sa platim astfel incat a doua oara sa nu se mai intample..!! La ATS se face treaba buna, nu se face nu conteaza...mergem inainte fara nici un fel de pb.Bogdan98 scrie:Cred ca "vopsitoria" e ceva relativ. In sensul ca azi, masina X o reusesc, si tot azi, masina Y nu. Se stie prea bine ca nu ii iubesc pe ATS-isti, dar... omeneste vorbind, si ei "E" oameni. Si ca orice om, acum faci un lucru bun, si peste o ora, la acelasi lucru dai chix. Si asta nu e ceva caracteristic celor de la ATS.
Sper sa nu gandesti la fel cand pleci cu avionul undeva...
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- Bogdan98
- Citroen Fan
-
Cyclops
- Old-School
off: Problema este in principal de management si de atitudine... si este generala. Degeaba eu ca firma il taxez pe ala care greseste cu sa zicem 10% din salariu.. pt ca dupa 3 greseli pleaca la alta firma si face aceleasi greseli.. si zice la toata lumea ca eu sunt ala rau ca doar e si el om si greseste si de ce ii imput lui greselile...
Noi, romanii, nu suntem obishnuiti sa ne asumam consecintele faptelor noastre, drept pt care capota vopsita la service poate avea scursuri de vopsea sau poate sa nu aibe.. e o chestie de loterie pana la urma
Noi, romanii, nu suntem obishnuiti sa ne asumam consecintele faptelor noastre, drept pt care capota vopsita la service poate avea scursuri de vopsea sau poate sa nu aibe.. e o chestie de loterie pana la urma
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Mihay
- Supermoderator
du-te la alt service ptr ca nu esti obligata sa mergi la Citroen.de obicei inspectorii de daune de la asigurari au si ei o "relatie" la cate un service..adica tu intrebi unde pot sa repar masina si ei iti dau o lista cu serviceuri agreate cu care au decontare directa adica nu dai bani din buzunar. acum unul din serviceurile alea il "cinsteste " pe cel de la asigurari ptr fiecare masina trimisa de el la service. chiar daca nu arata serviceul ca cel de la ATS sa stii ca de multe ori fac treaba mai buna ...iar daca nu iese ceva in regula poti sa faci scandal la asigurari si ala se va simti cu musca pe caciula si se va rezolva problema.Succes. A si nu uita cand o sa mergi la Militzie sa declari ca s-a intamplat in ultimele 24 ore ca sa n`ai vreo surpriza 
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Nu-i adevarat, costatatorul doar constata defectul usii (usa indoita)commandorsteel scrie:oricum ar fi... problema majora este la constatare, ptr ca numai agentu poate considera daca se schimba sau se inlocuieste usa.
in privinta vopsitului la ats.... mi-e mi-au scos o aripa destul de bine, incat nu se vedea diferenta de nuanta intre vopseaua noua si restul masinii
Serviceul vede ce se poate face si in functie de asta doar o indreapta, o mai si vopsesc, o schimba de tot, etc si in functie de asta se face o reconstatare.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- Mihay
- Supermoderator
Deese esti pe langa.Agentul constatator de la asigurari indica solutia ce va fi urmata ai trei variante: Inlocuire,Reparatie si Verificare. Unde scrie Reparatie indica si norma de timp alocata conform unor manuale ale producatorilor si normative RAR. Ce nu se poate vedea cu ochiul liber in momentul constatarii avariilor se VERIFICA in service si se face reconstatare care din nou este aprobata de asigurator .Daca cei de la service fac ceva de capul lor platesc ei dar cel mai probabil tu
- Deese
- Omul cu plasticele
Nu stiu cat de pe langa sunt dar agentul constator doar constata defectul.
El nu are nici o pregatire de tinichigerie sau mecanica, de aia si la motor scapa multe chestii netrecute in functie de avarie (pentru ca el face doar o inspectie vizuala)
Pe foaia aia se trece: usa indoita.
Iti arat foaia de la ei daca nu ma crezi. Nu scria nici inlocuire nici reparatie nici nimic. Serviceul a decis sa o mai si vopseasca (eu zic ca la mine mergea doar o indreptare, de asta si sunt putin suparat ca mi-au vopsit-o pt ca eu consider ca nu era nevoie, si acum poate imi gresesc culoarea)
Ba mai mult, agentului constatator i-a mai scapat o a doua usa, care era si ea indoita si s-a facut reconstatare.
Asta la BCR asigurari.
Poate la alte companii de asigurari or fi gigei superspecializati dar eu nu am auzit niciodata ca gigelul constatator sa decida el ce se va face cu piesa sau sa treaca vreun timp pe foaie.
Dar am avut amici care au avut accidente si la Allianz si Asirom si tot la fel era pe foaie (usa indoita, usa zgariata, spoiler zgariat, spoiler rupt,etc)
El nu are nici o pregatire de tinichigerie sau mecanica, de aia si la motor scapa multe chestii netrecute in functie de avarie (pentru ca el face doar o inspectie vizuala)
Pe foaia aia se trece: usa indoita.
Iti arat foaia de la ei daca nu ma crezi. Nu scria nici inlocuire nici reparatie nici nimic. Serviceul a decis sa o mai si vopseasca (eu zic ca la mine mergea doar o indreptare, de asta si sunt putin suparat ca mi-au vopsit-o pt ca eu consider ca nu era nevoie, si acum poate imi gresesc culoarea)
Ba mai mult, agentului constatator i-a mai scapat o a doua usa, care era si ea indoita si s-a facut reconstatare.
Asta la BCR asigurari.
Poate la alte companii de asigurari or fi gigei superspecializati dar eu nu am auzit niciodata ca gigelul constatator sa decida el ce se va face cu piesa sau sa treaca vreun timp pe foaie.
Dar am avut amici care au avut accidente si la Allianz si Asirom si tot la fel era pe foaie (usa indoita, usa zgariata, spoiler zgariat, spoiler rupt,etc)
- Mihay
- Supermoderator
-
Cyclops
- Old-School
- Deese
- Omul cu plasticele
Ai noroc ca i-am facut o poza atunci 
Da, e si vina mea insa si mie imi scapase, mi-au zis cei de la ATS.
Nu stiu ce inseamna Rev si sageata in sus sau 2-10 R dar banuiesc ca daca era cum zici tu scriau simplu `reverificare, reparatie sau inlocuire`
Poate ma insel, nu zic nu.

PS: explicati-mi si mie cum BCR nu isi da acordul pentru revopsirea usii din moment ce ea e revopsita acum ?
Sau daca acest acord se da inainte de operatiune, isi trimit omul pana la ATS unde am eu masina, sau cum ?
Caci in foaie vedeti cum scrie.
Si alta chestie, daca vreau sa imi schimb pe casco bara fata sa zic, cum fac astfel incat sa mi-o inlocuiasca cu una noua si nu sa o repare pe aia veche ?
Da, e si vina mea insa si mie imi scapase, mi-au zis cei de la ATS.
Nu stiu ce inseamna Rev si sageata in sus sau 2-10 R dar banuiesc ca daca era cum zici tu scriau simplu `reverificare, reparatie sau inlocuire`
Poate ma insel, nu zic nu.

PS: explicati-mi si mie cum BCR nu isi da acordul pentru revopsirea usii din moment ce ea e revopsita acum ?
Sau daca acest acord se da inainte de operatiune, isi trimit omul pana la ATS unde am eu masina, sau cum ?
Caci in foaie vedeti cum scrie.
Si alta chestie, daca vreau sa imi schimb pe casco bara fata sa zic, cum fac astfel incat sa mi-o inlocuiasca cu una noua si nu sa o repare pe aia veche ?
-
anne
- Numar Inmatriculare: B-62-HGU
Acum dupa ce am citit tot ce ati spus voi chiar ca am si mai multi nervi. Cand o sa ma duc la asigurator o sa-l fac pe dracu'n patru sa-mi dea inlocuirea usii. Ce naiba am casco aproape cat rata de mare....macar sa stiu si eu pt ce platesc atat. In ceea ce priveste "aranjarea" cu asiguratorul pt un alt service agreat nu ma bag.... Anul trecut am fost cu mercedesul la un service agreat si un taranoi de acolo a incercat sa-mi ia ceva de pe masina...asa ca nu. Prefer la Citroen pt ca nu cred ca aia sunt in stare de ceva magarii.
CITROEN C4 coupe VTR 1.6i 110 CP neagra
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
-
Atomiku
Daca pe nota de constatare scrie 'Rev. ' adica revopsire (cred eu) si cei de la service considera ca trebuie schimbata, se face reconstatare intre ei. Service-ul nu poate sa decida de capul lui ce face, fie te intreaba pe tine sau pe firma de asigurari.
Din cate stiu eu nu sunt probleme la reconstatare, doar ca poate dura mai mult pana e gata masina.
Mie mi-au facut reconstatare la service si s-a aprobat (si era pe un RCA...unde se stie ca asiguratorii sunt mai zgarciti, pt k tu nu esti clientul lor).
Reconstatarea se face cam asa (cel putin la Asiban asa e):
- service-ul face poze si le trimite pe mail inspectorului de dauna si il si suna
- se inteleg ei cumva
- inspectorul isi da sau nu acceptul
Cazul 1 (fericit) - raspuns DA -> nu ai nici un stres
Cazul 2 (nu atat de fericit) - raspuns NU -> platesti tu diferenta sau accepti doar revopsirea piesei si cu urmatoarea ocazie iti schimbi firma de CASCO.

BTW: eu am vopsit aproape toata masina (pe parcurs asa...din bunavointa altor participanti la trafic) : adica mai am doar o aripa pe fata si una pe spate + plafonul nevopsite si sunt multumit de ATS.
Din cate stiu eu nu sunt probleme la reconstatare, doar ca poate dura mai mult pana e gata masina.
Mie mi-au facut reconstatare la service si s-a aprobat (si era pe un RCA...unde se stie ca asiguratorii sunt mai zgarciti, pt k tu nu esti clientul lor).
Reconstatarea se face cam asa (cel putin la Asiban asa e):
- service-ul face poze si le trimite pe mail inspectorului de dauna si il si suna
- se inteleg ei cumva
- inspectorul isi da sau nu acceptul
Cazul 1 (fericit) - raspuns DA -> nu ai nici un stres
Cazul 2 (nu atat de fericit) - raspuns NU -> platesti tu diferenta sau accepti doar revopsirea piesei si cu urmatoarea ocazie iti schimbi firma de CASCO.
BTW: eu am vopsit aproape toata masina (pe parcurs asa...din bunavointa altor participanti la trafic) : adica mai am doar o aripa pe fata si una pe spate + plafonul nevopsite si sunt multumit de ATS.
C4 Coupe 2.0 HDi VTR Pack Rouge Lucifer