nu am avut "placerea" sa lucrez cu porche
au zis ca o sa ma sune ei,dupa cum ii cunosc eu dupa 2 juma de "colaborare" iti dai seama ca o sa ii sun tot eu sa aflu care-i treaba
va tin la curent,si eu sunt curios....pun pariu ca or sa zica ca au dat-o jos cu ocazia summitului,sa nu afecteze semnaul sistemului audio-video de pe air-force one...ca se uita bush la un documentar despre bucharest(ca sa nu-l mai confunde cu belgrad sau budapesta)
C4 1.4 !!! 90 cai naravashi,culoarea vantului turbat(gris fer) + Skoda FABiA 1.4 75 CP +(in viitor) Opel Vectra sau Skoda Octavia
vasilina/vaselina sau cum s-o zice am gasit-o la aprox 10 min dupa ce am plecat .eram in trafic si cunoasteti si voi zona.....nici daca ash fi avut elicopter nu m-as mai fi intors. multumesc democratiei pentru servetele
C4 1.4 !!! 90 cai naravashi,culoarea vantului turbat(gris fer) + Skoda FABiA 1.4 75 CP +(in viitor) Opel Vectra sau Skoda Octavia
sal dragi forumisti.dupa cum v-am spus aseara asteptam azi un telefon de la ats....ei bine,n-a venit....asa ca am sunat eu toata ziua,de vreo 3 4 ori si la final am primit raspunsul "mai lasa-ma ma ca nu stiu si nici n-am chef...dar te sun io' stai lin! "(nu asta a fost exprimarea,ci doar esenta aka mesajul subliminal).
mai mult,azi am observat ca in 6 saptamani baietii n-au bagat masina pe tester(desi vorbisem si cu cei de la electrica/mecanica),deci iar nu-mi merge cruise control si iar imi apare eroarea de antipolution.
evident,maine la prima oara o sa-i sun si imediat dupa fac plangere la opc.
pana la urma o sa-mi cumpar antena,dar plangere tot le fac ca-s magari.
stie cineva cum fac si eu rost de nr de la champion?ca pe goolge nu mi-a aparut nimic...asta pt ca n-am timp sa merg la mugurel luna asta/viitoare si vreau sa-mi rezolv toate "problemutele" cu masina.
Singura mea satisfactie dupa 6 saptamani in care am stat fara masina e ca le-a iesit vopseaua.
D c stai cu atatea telefoane...du-te peste ei si vb cat se poate de serios. Dar du-te peste ei cu scandal mare si cu OPC-ul de mana daca se poate.
Si numai sta sa vb cu aia de la receptie.
Si zici ca le-a iesit culoarea bine, adica nu se vad diferente?
Masina mea e la ei de o saptamana si ceva, pentru indreptarea a doua bombeuri mici pe usa si au si revopsit-o (era putin zgariata, eu zic ca iesea la un polish, dar nah)
Daca vad ca am papagal (adica usile in alta nuanta de negru) fac criza de apoplexie acolo
Culorile le nimeresc de obicei si la a mea au nimerit-o. Bine-nteles peste faptul ca au nimerit culoarea mi-au gazat tot plafonul, o parte din porbagaj, si un stop.
Sper la mine fiind vorba de o usa sa nu sara nimic pe langa (apropo, parca usa se scoate cand se vopseste, nu ? )
Anyway, sper ca cel mult sa fie o diferenta de integritate a lacului (usa proaspat vopsita vs restul caroseriei) pe care sa o rezolv eventual cu un polish f usor + cerurire
Numa ca la ATS s-a brevetat vopsirea fara a scoate usa.
Avantaje: usa se va inchide la fel ca'nainte.
Dezavantaje: dureaza (mult) mai mult, e mai scump, nu iese intotdeauna la culoare, uneori se gazeaza, si mai sunt, dar inca nu m-am trezit...
Daca usa nu a fost inlocuita nu vad de ce ar scoate-o ca sa o vopseasca. In mod normal se mascheaza bine zonele ce nu trebuiesc vopsite, se da jos clanta si se vopseste usa.. se monteaza clanta la loc si gata.