Din intamplarile, "jmecherasii de la tzara" , iar am avut parte de o neplacere , care cat de mica a fost putea sa fie extrem de mare. Ca tot omu care vrea sa scape de orasu asta numit Bucuresti, plec la tzara in weekend. Imi parchez masina in fata curtii sambata seara si ma duc in casa. Peste juma de ora se aude o frana asurzitoare dupa care un bubuit puternic. Ies sa vad ce naiba s-a intamplat si ghici ce.....Un jmecheras mort de beat cu un x5, vrand probabil sa intre in curte cu 100 si ceva pe ora, a ratat intrarea, lovind oglinda mea si pe urma oprindu`se intr-un jeep, care l-a aruncat intr-o dacie si dacia intr-un gard. BMW-ul a ajuns varza, cu motorul spart, fara roata din fatza dreapta, parbrizul facut varza (soferul nu a avut nimic, doar ca nu se putea tine pe picioare de cat de treaz era). Acum vine partea frumoasa, cand au iesit aia cu masinile lovite si l-au baut pe "jmecherasul" ala de i-a dat borshu pe nas si pe ochi. Alta parte frumoasa a fost cand nenea cu jeepanu si-a luat frumos masina si i-a mai dat si un bull bar bmwului de chiar ca l-a facut de nerecunoscut

Oricum noroc ca oglinda mea s-a rabatat si nu am avut mai nimic. Nici macar cu masina parcata nu esti in siguranta

Pacat ca nu am avut camera la mine , ca era film de pus pe youtube.