Vand Eleron citroen c4 coupe
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
-
Shane_PCX
Vand Eleron citroen c4 coupe
Eleronul este aftermarket ... este acela la pretul de 750 Ron pe care sigur il stiti ,,, nu are sistem de prindere dar se poate prinde foarte usor cu dibluri de coditza ....este deja vopsit negru ....PRET 320 Ron .. eu l-am cumparat pe cel original
1900 RON
C4 1.6 HDI VTR - black (PCX)
-
daniel_cristian07
sal
sal....iti ofer 250 ron pe eleron....uite id de mss= daniel_cristian07
astept raspuns
astept raspuns
NUMAI BINE !!!
-
dragos_vera
eleron
vreau eu eleronul daca il mai ai
- Mihay
- Supermoderator
-
candymann
Re: Vand Eleron citroen c4 coupe
Shane_PCX scrie:Eleronul este aftermarket ... este acela la pretul de 750 Ron pe care sigur il stiti ,,, nu are sistem de prindere dar se poate prinde foarte usor cu dibluri de coditza ....este deja vopsit negru ....PRET 320 Ron .. eu l-am cumparat pe cel original1900 RON
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
-
KPOne
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
Re: Vand Eleron citroen c4 coupe
nu e prima data cind aud de diferente de pret la piese Citro ... de prin service uri diferite sau dealeri.candymann scrie:Shane_PCX scrie:Eleronul este aftermarket ... este acela la pretul de 750 Ron pe care sigur il stiti ,,, nu are sistem de prindere dar se poate prinde foarte usor cu dibluri de coditza ....este deja vopsit negru ....PRET 320 Ron .. eu l-am cumparat pe cel original1900 RON
![]()
![]()
1900?
![]()
![]()
mare hotzie. la mine e 1300!
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;