Parbriz Pilkington Citroen C4 - tenta violet (atermic), cu senzori de ploaie si lumina, inlocuit pe Casco la concesionar Citroen, factura totala 2400 RON din care:
1800 RON - parbrizul
350 RON - consumabilele (lipiciuri, chedere)
250 RON - manopera
commandorsteel scrie:
adica ce senzori???
sincer nu stiam ca in parbrizul de c4 sunt senzori... poate antena de radio, ceva...
La echiparea cu senzori de ploaie + senzori lumina + parbriz atermic - vin la pachet, ai acest parbriz. Daca nu optezi pentru echiparea asta, ai parbriz simplu, in tenta verde (cred), cel putin Pilkington-ul compatibil este verde. Poate ca originalul de pe masina este transparetnt.
Oricum, dupa un an jumate de folosinta a unui parbriz atermic, nu pot sa zic prea multe lucruri bune despre el. E OK numai vara pe caldura torida, cand opreste putin topirea bordului (anul trecut la 43 grade s-a simtit utilitatea), in rest nimic:
- parca mi-am alterat capacitatea vizuala de cand folosesc masina, pe bune vorbind !
- iarna degeaba incalzesc parbrizul la maxim, lamele stergatoarelor tot pe gheata dau si in exterior ramane gheata pe barbriz in zonele periferice, pe care inca le ating stergatoarele - in asa hal protejeaza termic, folia metalica din interiorul celor doua foi de sticla
- detectorul radar nu trece prin el (decat slab in partea punctata de sus)
- GPS-ul are o foarte mica problema de receprie - mai degraba un DELAY, o intarziere in receptie, foarte deranjant numai in orasele aglomerate cu multe stadute alaturate.
Cam atat.