Filtru sport pt 1,6i K&N
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Sper c-ai sesizat gluma
Renunță tu ca să-l iau eu
Acum serios, dacă renunți să stii că mă interesează, cu condiția ca filtrul sa fie tip panel nu conic.
Dacă nu,asta e, aștept și eu 2 luni 
Acum serios, dacă renunți să stii că mă interesează, cu condiția ca filtrul sa fie tip panel nu conic.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
hmm.. si...ia zi.. ce filtru ti-ai luat?Shadow scrie:Cand mi-am luat eu filtru pt Hdi de la K&N a durat o luna si 2 sapt pana mi-a ajuns.
de aer?.. de motorina??
m-ar interesa si pe mine
baga si tu un pret ceva , te rog... si spune-mi cum se comporta masina dupa inlocuirea filtrului respectiv
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
Shadow
- AfterDark Racing Club
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
- madalin.radu
- Bibi Jupanu'
- Numar Inmatriculare: B-35-BMA
- Aiurica
normal , ai sanse...dar sincer nu cred ca sunt asa de absurzi....insa schimband toba la un diesel de ex, se schimba anumiti parametri in functionarea motorului...a patit-o cineva de aici.
asa ca da, poti pierde garantia.
repet insa nu cred.
asa ca da, poti pierde garantia.
repet insa nu cred.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- madalin.radu
- Bibi Jupanu'
- Numar Inmatriculare: B-35-BMA
- Aiurica
- white wizard
- The Annoying Thing
...nu are nicio treaba catalizatorul cu filtru aer , toba ... etc. Eu nu zic sa aveti incredere "oarba" in cei de la service , dar nici nu zic sa fiti carcotasi si sa-i contraziceti si sa aveti impresia ca va "fura" tot timpul cand va duceti la service.; va zic decat sa fiti "inteligenti" ...aiurica scrie:ideea e ca poti avea probleme, doar daca ai deja probleme....
in sensul c a daca se strica sa zicem catalizatorul...c are e aprox 1000 E, or sa iti spuna ca din c auza tobei...ca filtru...sonde...senzori.
asa poti avea probleme.
C4 1.6 16v VTR
-
pesteimputit
- custom sound systems
eu zic ca iti racesti gura de pomana, oricum desi am scris in 3 topicuri ce si cum toti o tin inainte pe a lor...white wizard scrie: ...nu are nicio treaba catalizatorul cu filtru aer , toba ... etc. Eu nu zic sa aveti incredere "oarba" in cei de la service , dar nici nu zic sa fiti carcotasi si sa-i contraziceti si sa aveti impresia ca va "fura" tot timpul cand va duceti la service.; va zic decat sa fiti "inteligenti" ...
cine vrea sa isi faca ceva cauta pe forum si gaseste, eventual da un pm.
TOTUSI mai scriu odata:
ca sa renuntati la catalizator ori puneti un O2 simulator ori unichip care are si aceasta functie.
SQ Advanced 7Ch - de multe locul I si odata locul II , LOCUL IV LA EMMA Eurofinals @ Wels 2008
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
- Aiurica
Peste sper sa nu iti racesti gura de pomana cu noi cei mai novice....de nu toata lumea e master in disaster ca tine.
nu doream sa intru in polemici cu tine, dar e a doua oara cand ai facut niste remarci la ceea ce spun.
si acum sustin cu afirmatii:
eu personal am vazut in ATS un C2 verde care a pierdut garantia la computerul de bord, pt ca isi pusese Xenoane.
baiatul trebuia acum sa isi ia calculator....o nimica toata...1000-2000 Eur.
eu am spus doar ca poti avea probleme cu garantia in conditiile in care ti s-a stricat ceva la masina...iar ei pot aduce in discutie filtru...resoftare...etc.
nu inteleg ce pare atat de greu de a iti anula garantia la ceva daca tu ai adus modificari masinii.....pot face asta din punct de vedere juridic??eu zic ca da.
personal am impresia ca citesti doar ultimul mesaj si franturi.Mai mult decat atat citatul tau nu are legatura cu ce mi-a spus Razvan.....asa ca ...chiar nu te inteleg.
nu mi-a placut tonul tau......nu-ti mai raci gura degeaba....vezi Doamne...lasa-i ma nu vezi ca sunt prosti ????
Paste Fericit si tie.
numai bine.
nu doream sa intru in polemici cu tine, dar e a doua oara cand ai facut niste remarci la ceea ce spun.
si acum sustin cu afirmatii:
eu personal am vazut in ATS un C2 verde care a pierdut garantia la computerul de bord, pt ca isi pusese Xenoane.
baiatul trebuia acum sa isi ia calculator....o nimica toata...1000-2000 Eur.
eu am spus doar ca poti avea probleme cu garantia in conditiile in care ti s-a stricat ceva la masina...iar ei pot aduce in discutie filtru...resoftare...etc.
nu inteleg ce pare atat de greu de a iti anula garantia la ceva daca tu ai adus modificari masinii.....pot face asta din punct de vedere juridic??eu zic ca da.
personal am impresia ca citesti doar ultimul mesaj si franturi.Mai mult decat atat citatul tau nu are legatura cu ce mi-a spus Razvan.....asa ca ...chiar nu te inteleg.
nu mi-a placut tonul tau......nu-ti mai raci gura degeaba....vezi Doamne...lasa-i ma nu vezi ca sunt prosti ????
Paste Fericit si tie.
numai bine.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
-
pesteimputit
- custom sound systems
remarca era in general la tot ce se intampla pe forum si la o discutie avuta cu Razvan la Sambata si la intrebarea care avea raspuns in topicul meu referitoare la admisie.
paste fericit si tie
paste fericit si tie
SQ Advanced 7Ch - de multe locul I si odata locul II , LOCUL IV LA EMMA Eurofinals @ Wels 2008
Black C4 VTS
Black C4 VTS