Filtru sport pt 1,6i K&N

Chiptuning, filtre, evacuari, admisii,suspensii etc
Scrie răspuns
costin
Fan C4

Mesaj de costin »

am pus filtrul de carcasa K&N, diferenta este f mare fata de filtrul stoc, diferenta este mica fata de cel conic exterior pe care il aveam deja montat, parerea mea :D
ce nu mi-a placut a fost ca baiatul de la firma respectiva nu a zis nimic de uleiul care trebuie dat pe filtrul nou, cu toate ca am discutat mult despre filtre si alte imbunatatiri, noroc ca prietenul care ma ajutat sa-l montez avea el solutie de uns ...
oricum, eu sunt la fel de multumit ca trage cu asta ca si cu cel conic, il prefer pe asta pt ca nu mai sunt influentat asa mult de caldurile mari vara si de frig iarna
C4 Gri Iceland, 1,6i 16v, 2006
B-29-JES
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

costine, efectul placebo se numeste.
Nu e o diferenta asa de mare, mai ales ca e iarna. A, poate filtrul tau stock era muuuult pea murdar, si atunci simti mai mult :)
Este diferenta intre filtrul conic si asta. Filtrul conic lasa mult mai mult aer sa intre. Insa sincer, dupa filtru conic se impune si evacuarea pentru ca degeaba intra mai mult daca iese la fel :wink:

PS. Sa-l stapanesti sanatos
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
costin
Fan C4

Mesaj de costin »

finala am schimbat-o mai demult, de la pilot; e posibil sa fie placebo, dupa cum am zis e parerea mea, mie mi se pare ca masina merge mai bine si dupa ce o spal :lol: , dar la absolut toate masinile pe care le-am avut pana acum, vreo 6, am pus filtru, ori conic, ori carcasa si am fost multumit.
nu incerc sa conving pe nimeni ca n-am de ce :twisted:
C4 Gri Iceland, 1,6i 16v, 2006
B-29-JES
Ovidiu
El_Rey
Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i
Numar Inmatriculare: BXX5EBI

Mesaj de Ovidiu »

Deese scrie:Ovidiu, ce ai facut, a venit comanda? L-ai pus ?
Nu a venit comanda! :( Inca astept!
AUDI A6 2.0TDI 177cp
VW Polo tossa blue 1.4 85cp
Kia Pro Cee'd negru 1.4 109cp

Imagine
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

In afara de Augsburg, se mai poate comanda si in altă parte filtrul sau, si mai bine, se poate cumpara de undeva pur si simplu, fară comanda? :)
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

nu inteleg de ce nu iti iei unu...pur si simplu...unul universal.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

Unul universal sport? Există așa ceva? Se potivește sau necesită modificări? :roll:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

bineinteles ca exista.
dar sunt 100% sigur ca daca te adresezi unor firme de tuning( sa zic asa) au pe stoc si te pot ajuta cu montajul.
dupa mine, aproape toate filtrele sport sunt universale.
iar majoritatea vin cu kit de montaj pt mai multe diametre de tubulatura....macar inele adaptoare.
un prieten si-a pus un filtru din Vitan , si are acelasiu efect ca cel vechi....care a costat dublu. a costat 60 Ron.

referitor la modificari, da singura modificare este ca se scoate carcasa vechiului filtru.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Doc
Marca si model masina: Mitsubishi Lancer Evolution X

Mesaj de Doc »

aiurica nu vroiam sa ma bag in discutiile de aici dar sa afirmi ca un filtru din vitan de 60RON are acelasi efect ca un K&N, BMC sau AEM este blasfemie. Nu ramane decat sa ne ducem in vitan si sa cumparam diverse accesorii (tips-uri, croame de plastic, colage cu sport etc) made in chitila. Cum poti sa recomanzi asa ceva colegilor tai de forum??? :shock:
Mitsubishi Lancer Evolution X
Chiptuning si anulare FAP Citroen - detalii in PM | Anulare Filtru Particule | www.obdtuning.ro
eduardo_didi
Edi Talent

Mesaj de eduardo_didi »

@pasare vezi ca baietii de la pilot unde ti-ai pus toba aduc si filtre parca pipercross ( sunt in jur de 150-200e) si vb lu doc cati bani dai atata, face cum naiba sa iau din targ cu 60 ron :roll:
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

200e pt un filtru parcă n-aș da. Aș vrea un filtru panel nu conic, care sa fie doar putin mai permisiv decât cel stock.Mai mult zgomot decât acum când am schimbat finala, nu vreau. Doar sa-i dau motorului puțin aer in plus :)
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

pasare tu vrei sa te duci la liniute de 1 Mai la mare? 8)
Doc
Marca si model masina: Mitsubishi Lancer Evolution X

Mesaj de Doc »

Si in fata cui crezi ca ar avea sanse sa castige?? Oricum nu il vand eu pe pasare sustinator al curselor de orice gen. :wink: gresesc oare?
Mitsubishi Lancer Evolution X
Chiptuning si anulare FAP Citroen - detalii in PM | Anulare Filtru Particule | www.obdtuning.ro
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

Doc chiar ar avea sanse zic eu dar nu cred ca la legalele de 1 Mai de la mare.De ex acum duminica la Pitesti la 1.6 aspirat au fost numai pacaleli.Si ca sa te oftic putin :lol: eu am fost acolo cu un prieten care are Renaul Clio 3 Sport si la clasa lui 2,0 l-a cam batut pe un CTR ca al tau.Chiar asta era nr aluia B-xx-CTR.si omu foarte linistit zice nu„i nimic ca peste 4 luni ii vine noul Nissan Skyline GTR . O fi rau?
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

mihaysmen scrie:Doc chiar ar avea sanse zic eu dar nu cred ca la legalele de 1 Mai de la mare.De ex acum duminica la Pitesti la 1.6 aspirat au fost numai pacaleli.Si ca sa te oftic putin :lol: eu am fost acolo cu un prieten care are Renaul Clio 3 Sport si la clasa lui 2,0 l-a cam batut pe un CTR ca al tau.Chiar asta era nr aluia B-xx-CTR.si omu foarte linistit zice nu�i nimic ca peste 4 luni ii vine noul Nissan Skyline GTR . O fi rau?
Trebuie sa stii sa o si conduci.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Scrie răspuns

Înapoi la “Performance Tuning”