Daca vreti sa ne punem de la Expert si sa avem discountul trebuie sa ne facem programari toti odata.alexchivu scrie:clar pe expert merg si eu... cand punem? eu am facut programare pentru marti la ora 18.30 la cel din lujerului...cine mai vine atunci?
Lista cu cei care vor sa isi puna folie
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- alexchivu
pey facem programari pentru sapt viitoare...iti dai seama ca nu au cum sa ne rezolve pe toti...din ce am vazut eu la tipa cu programarile incepand de marti incolo sunt locuri libere, eu am avut un drum pe acolo ieri sa-mi scoata niste zgarieturi si mi-am facut programare si pentru folie... iar marti am vazut ca mai sunt locuri si in jurul pranzului...eu o sa ajung pe la 18.30;
o sa-mi pun doar pe spate...tipa mi-a zis ca daca vreau legal pe fatza dau banii degeaba pentru ca nu se observa nici o diferenta...dar pot sa-ti puna si mai inchisa pe fatza dar fara omologare...acum fiecare face cum vrea si cum crede de cuviinta; pe spate m-am decis sa pun 50 % sa nu fie diferenta mare intre fatza si spate...
asa ca cine vrea poate sa ajunga de marti incolo la Expert Detailing Lujerului...eventual Shadow daca tot ai vorbim acolo poti sa le spui ca o sa venim incepand de marti si o sa-i spunem fiecare tipei de la receptie ca venim din partea clubc4.
shadow ce zici?
o sa-mi pun doar pe spate...tipa mi-a zis ca daca vreau legal pe fatza dau banii degeaba pentru ca nu se observa nici o diferenta...dar pot sa-ti puna si mai inchisa pe fatza dar fara omologare...acum fiecare face cum vrea si cum crede de cuviinta; pe spate m-am decis sa pun 50 % sa nu fie diferenta mare intre fatza si spate...
asa ca cine vrea poate sa ajunga de marti incolo la Expert Detailing Lujerului...eventual Shadow daca tot ai vorbim acolo poti sa le spui ca o sa venim incepand de marti si o sa-i spunem fiecare tipei de la receptie ca venim din partea clubc4.
shadow ce zici?
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
E posibil totusi sa se poata, depinde numai daca cei de la Expert Detailing au incredere, si ca sa aiba incredere ati putea da toti un avans minim ca sa va ia in seama...Ma bag si eu in seama...
8 masini sau cate sunt clar nu le vor face intr-o zi, si daca ati fi doar voi. Maxim 3 masini parca se puteau face acolo la Lujerului, puneti cam 3 ore la masina minim
8 masini sau cate sunt clar nu le vor face intr-o zi, si daca ati fi doar voi. Maxim 3 masini parca se puteau face acolo la Lujerului, puneti cam 3 ore la masina minim
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Eu sigur nu vreau sa le fac in Lujerul-ui, e prea departe pt mine. Este parca unul in Vitan, care mi-ar conveni ca locatie. Aici nu se poate? 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- VeNoM386
- alexchivu
pey si cum propui sa facem? sa mergem acolo 8-9 masini si sa le zicem ceva de genul "am venit"...iti dai seama ca nu pot sa faca atatea masini intr-o zi, plus ca probabil nu toata lumea o sa poata intr-o anumita zi...de asta ziceam ca cine a vorbit acolo sa-i dea un telefon si sa confirme ca or sa vina 8-9 masini saptamana viitoare...aiurica scrie:parerea mea ca la modul asta , nu o sa facem rost de nici un discount.
crezi ca fata aia te va crede?
tu faci ce vrei...du-te...
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Asa cum a zis si Aiurica...in stilul asta nu vedem nici un discount.
Din ce am vb la telefon trebuie sa se faca in felul urmator: unul dintre noi trebuie sa se duca pana acolo cu lista masinilor care vor folie, trebuiesc programate toate masinile, trebuie sa se respecte programarile.
Doar asa obtinem discount!!!
Pasare, nu cred ca o sa-i deranjeze daca ne programam unii intr-o parte si alti in alta.
Din ce am vb la telefon trebuie sa se faca in felul urmator: unul dintre noi trebuie sa se duca pana acolo cu lista masinilor care vor folie, trebuiesc programate toate masinile, trebuie sa se respecte programarile.
Pasare, nu cred ca o sa-i deranjeze daca ne programam unii intr-o parte si alti in alta.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
- alexchivu
pey cine merge cu lista respectiva?Shadow scrie:Asa cum a zis si Aiurica...in stilul asta nu vedem nici un discount.
-
Dan pasare
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
Pai obtii un discount de vreo 2-3 milioane .... (poate) ...faci 2 plinuri , preferi sa te duci de unul singur fara sa obtii discountul asta doar de dragul faptului ca e mai aproape ??? ...ok ....pasare scrie:Eu sigur nu vreau sa le fac in Lujerul-ui, e prea departe pt mine. Este parca unul in Vitan, care mi-ar conveni ca locatie. Aici nu se poate?
-
Dan pasare
In primul rând, un plin de OMV 100 face 210-230 lei
Ce spui tu e valabil probabil pt Tico cu Lukoil de 95. Problema mea este timpul
O ora dus, o ora intors plus 2-3 ore acolo înseamnă vreo 5. Din păcate nu pot avea 5 ore libere decât noaptea,duminica,sau in concediu in august, asa că.... 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- alexchivu
astazi m-a sunat tipa de la expert sa confirm daca maine merg sa-mi pun folie...
si daca tot a sunat am intrebat-o ce si cum facem sa obtinem reducerea, ideea este in felul urmator: trebuie sa mergem cu lista celor care vor sa puna folie si sa facem programarea; eu maine oricum ajung acolo, asa ca va rog toti cei din lista sa specifice ziua si ora la care sa vina sa pune folie si merg eu maine cu lista si va programez; de asemeanea tipa m-a rugat ca fiecare persoana sa lase si un numar de telefon pentru a putea fi contactat de catre Expert Detailing.
astept lista completa sa pot merge maine sa facem programarile...
si daca tot a sunat am intrebat-o ce si cum facem sa obtinem reducerea, ideea este in felul urmator: trebuie sa mergem cu lista celor care vor sa puna folie si sa facem programarea; eu maine oricum ajung acolo, asa ca va rog toti cei din lista sa specifice ziua si ora la care sa vina sa pune folie si merg eu maine cu lista si va programez; de asemeanea tipa m-a rugat ca fiecare persoana sa lase si un numar de telefon pentru a putea fi contactat de catre Expert Detailing.
astept lista completa sa pot merge maine sa facem programarile...
-
Dan pasare
In concluzie, ca sa beneficiem de reducere trebuie sa mergem in acelasi loc sau se poate la oricare Expert Detailing? 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- alexchivu