UniCreditLeasin-ATENTIE

Codul rutier, legislatia in vigoare, politia romana, Casco, RCA, alte plati
Mihai

UniCreditLeasin-ATENTIE

Mesaj de Mihai »

pe 22 am fost sa fac actele...si le-am facut...apoi am intrebat in cat timp imi vine masin???in cel mult 2 saptamani...sun azi la ATS si ce credeti ca imi spun "cei de la unicredit au achitat masina abia pe 27 asa ca aviz amatorilor....cei de la uni sunt praf....mai exact mister TIRIAC....ca asa e la miliardele lui ce ii mai pasa de noi astia care nu avem rabdare sa ne vina un amarat de C4.....bafta tuturor
C4 coupe VTR 1.6I gri ferr B-69-PLU
herete

Mesaj de herete »

Nu-l apar pe Tiriac, dar a renuntat la actiuni la Unicredit, cel putin asa zice el. Eu am leasing la Unicredit si totul a decurs OK. Pacat ca ti-au facut o faza ca asta, ar trebui sa le atragi atentia poate obtii un discount :)
C4 Coupe Urban Jungle 1.6i 16V 110CP Gris Fer B 55 PSU
bestskud
Numar Inmatriculare: IS-84-TOM

Re: UniCreditLeasin-ATENTIE

Mesaj de bestskud »

Mihai scrie:pe 22 am fost sa fac actele...si le-am facut...apoi am intrebat in cat timp imi vine masin???in cel mult 2 saptamani...sun azi la ATS si ce credeti ca imi spun "cei de la unicredit au achitat masina abia pe 27 asa ca aviz amatorilor....cei de la uni sunt praf....mai exact mister TIRIAC....ca asa e la miliardele lui ce ii mai pasa de noi astia care nu avem rabdare sa ne vina un amarat de C4.....bafta tuturor

da...tare rau faza...sa dai vina pe tiriac ptr incompetenta celor de la unicredit...in primul rand asta avea ceva onorific si la aliantz tiriac...in spate sunt cei din vienna group...mai intereseaza-te...
oricum...cel mai bine e cu cash...eu am dat banu' si in 6 zile aveam masina adusa in baneasa.
si daca tot veni vb de unicredit si ce magarii fac...va mai spun si eu un tip...fratimiu si-a luat un porsche in leasing prin astia...si dupa ce a achitat tot...s-a trezit cu datorie si penalizari de vreo 2400euro...ca cica nu ar fi platit o rata...care de fapt e prima rata care o platesti la ei acolo si nu prin banca...deci aveti grija cum pastrati chitantele :D
c4 coupe 1.6i 110 cp gris fer IS-84-TOM
herete

Mesaj de herete »

am biblioraft special pentru chitante si facturi :D
newt
CPatratzel
Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic

Mesaj de newt »

Din cate imi amintesc si la mine a fost o diferenta de vreo 2 zile intre momentul in care le-am virat eu celor de la UCL avansul si cel in care au virat ei banii celor de la ATS. Hai totusi sa-ti spun totusi un secret: (crede-ma pe cuvant pentru ca sunt oarecum in domeniu!) in general sunt 2,3, 5 oameni care se ocupa de toate, repet TOATE, dosarele pe intreaga societate. Acum calculeaza cam cati clienti au ei zilnic in fiecare sucursala si vei obtine un volum de munca foarte mare pentru acei cativa oameni.
Nu ii apar, pentru ca nu am nici un interes dar hai sa fim realisti, nerabdarea ta de a primi masina face sa ti se para ca a trecut o vesnicie. 5 zile sunt destul de mult dar daca le compari cu timpul de raspuns al unor institutii de pe la noi vei vedea ca e chiar putin (putin off: am stat 30 de zile sa primesc raspuns de la una din cele mai mari banci de pe la noi la o cerere pentru o adeverinta de inchidere a unui contract de credit).
Si apropo, au introdus o chestie misto, si anume sa-ti verifici facturile si deconturile on-line. Eu am aflat de ea de curand si mi se pare senzationala. Poti printa copii de pe facturi si deconturi, poti face cereri de emitere de procuri pentru diverse situatii, poti sa-ti vezi scadentarul la zi, totul de la propriul si personalul birou.
Si daca o combini cu internet bankingul (cum fac eu) nu ai nevoie sa faci nici un pas pentru a-ti plati ratele.
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
herete

Mesaj de herete »

dap, e super tare suportu online de la unicredit leasing. si cum zici tu, cu ebanking, nu mijti un dejt de la picior :D
kriss13

Mesaj de kriss13 »

Asta cu plati online e super tare.. eu sint la ING si platesc toate facturile din fotoliul de acasa :)
DODGE Caliber SXT 2L 159CP CVT 17" Black/Beige... and anything but cute.
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Putin off-topic, dar legat de Unicredit, de data asta banca (si va sfatuiesc sa evitati aceasta banca la modul cel mai serios cu putinta).
Vorbesc cu ei (mai am niste credite acolo) imi fac o calculatie, atat pt mine cat si pt nevasta .. suma acoperea pe C4, deci vorbesc cu Mugurel, fac comanda. Dupa 3 zile, ma anunta Unicreditu ca nu se poate aproba refinantarea pentru nevasta, pt ca are numai 7 luni vechime la ultimul angajator, nu 12 (este vorba de 12 luni vechime minim, in campul muncii, si doar 3 la ultimul angajator). A doua zi, ma suna si imi povestesc ca nici mie nu pot sa-mi aprobe creditul, fara a-mi da o explicatie clara de ce. Cand am fost sa depunem cererile, ni s-a spus ca din punct de vedere financiar, suntem mai mult decat ok, etc etc.
Ca sa aflu dupa 3 zile, ca minunata lor aplicatie de aprobat de credite, aia cu scoringul, este un.... EXCEL care e plin de erori.

In concluzie: UNICREDIT sukks badly, atat ca banca, cat si ca firma de leasing.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

si?
ceva scandal la un sef de la ei?
asa de dorul de a te certa cu cineva...si sa obtii ceva foloase
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Nu, mi-a fost extrem de scarba ca sa ma duc sa ma cert cu ei, mai ales ca minunatul program este la centrala, nu la sucursala. Aia mici din sucursala sunt "prieteni" si au incercat tot ce se putea, dar ... centrala dicteaza.
Oricum, am spus ca o sa fac un scandal monstru (nu eu, ca io mi's pasnic de fel, nevasta e cea cu "sanje'n veioza") :)
Cautam acum niste "pile" prin BNR, ca sa le facem un pustiu de bine. Oricum nu se va termina aici.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

astia de la unicredit hvb in iasi sint printre cei mai apreciati. nu am avut de-a face cu ei insa la un moment dat voiam sa fac un leasing si 5 persoane din 8 mi-au recomandat unicredit, iar restul de 3 oscilau intre unicredit si alte firme de leasing.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
v3c1nu

OTP Leasing - CEA MAI MARE TZEAPA!!

Mesaj de v3c1nu »

Salut,
Am vrut sa imi iau masina prin OTP Leasing..
Dupa ce am citit contractul (aberant) m-am speriat :shock: .
Sunt cei mai mari hoti :x .
Aveti grija ce semnati!! :?
C4 Techno Evolution 1.6i 16V, 110 CP, sable de langrune, tapiterie velour bej
(consum urban: 11.1 l/100Km)
candymann

Mesaj de candymann »

ce era in contractul ala?
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

Vezi ca o sa gasesti aceleasi prevederi in cam toate contractele de leasing.
Drepturile si obligatiile sunt luate cu paste/copy din legea leasingului, asa ca...
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
v3c1nu

OTP Leasing - CEA MAI MARE TZEAPA!!

Mesaj de v3c1nu »

Nu e adevarat!
](*,)
Fiecare banca are politica ei.Toate contractele difera! Apucati-va sa cititi contractele pe care le-ati semnat si mai vorbim dupa..
C4 Techno Evolution 1.6i 16V, 110 CP, sable de langrune, tapiterie velour bej
(consum urban: 11.1 l/100Km)
Scrie răspuns

Înapoi la “Legislatie si altele”