Ce nu va place la masina voastra?
- SR71Blackbird
-
dimabogdan
-
byte
- Numar Inmatriculare: TM-11-NDZ
Este ca nu exista masini din clasa care sa aiba ceea ce am scris eu acolo insa ar fi fain ca a noastra sa aiba
.
Cat despre obisnuinta ,... te cam obisnuiesti cu orice insa cu reverse gear e destul de suparator. Am patit odata sa se decupleze efectiv din reverse gear in timp ce dadeam cu spatele. Decuplarea a fost insotita si de un zgomot nu tocmai placut ....
Cu toate astea nu regret faptul ca sunt posesor de C4.
Cat despre obisnuinta ,... te cam obisnuiesti cu orice insa cu reverse gear e destul de suparator. Am patit odata sa se decupleze efectiv din reverse gear in timp ce dadeam cu spatele. Decuplarea a fost insotita si de un zgomot nu tocmai placut ....
Cu toate astea nu regret faptul ca sunt posesor de C4.
TM-11-NDZ
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
-
euflorin
- Ciufy
- Numar Inmatriculare: B 386 MAI
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Se poate umbla cumva la schimbator astfel incat cursa batului sa fie mai precisa (parca are putina miscare in lateral cand directia ar trebui sa fie doar sus-jos) si rezistenta opusa sa fie o idee mai mare?
Asta cu rezistenta ceva mai mare as vrea sa o aplic si la ambraiaj si acceleratie.
Asta cu rezistenta ceva mai mare as vrea sa o aplic si la ambraiaj si acceleratie.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
Leo
Re: Ce nu va place la masina voastra?
am condus C4ul lui taica-meu de cand avea 0 km si chiar de atunci am remarcat hurducaiala masinii.. prin comparatie cu Astra-ul cu care merg in interes de serviciu cate 4000 km pe luna, C4 e un dezastru, din punctul asta de vedere.. am mers cu el in Germania si la ei a fost OK, se vede ca C4 e masina de autostrada, insa in Romania, pe clisura Dunarii, sa zicem, la 20 km/ora credeam ca se dezintegreaza masina...se deschideau geamurile din spate; acelasi traseu (DN 57) facut cu Astra a fost incomparabil mai putin enervant
motorul de 1.6 HDi cred ca e cel mai reusit diesel din cate am vazut.. demaraj, reprize, insa din pacate, e singurul lucru cu adevarat bun al masinii
ce nu-mi place: hurducaiala, bordul din plastic, cotierele acoperite cu textile urate, piesele de schimb scumpe (2 stergatoare de parbriz 280 RON - o aparatoare de aluminiu la motor 150 RON - sa fim seriosi !), suspensii oribile, cutie de viteze imprecisa, oglinzi retrovizoare exterioare nefericit desenate, masina in ansamblu da senzatia de fragilitate si nefiabilitate
motorul de 1.6 HDi cred ca e cel mai reusit diesel din cate am vazut.. demaraj, reprize, insa din pacate, e singurul lucru cu adevarat bun al masinii
ce nu-mi place: hurducaiala, bordul din plastic, cotierele acoperite cu textile urate, piesele de schimb scumpe (2 stergatoare de parbriz 280 RON - o aparatoare de aluminiu la motor 150 RON - sa fim seriosi !), suspensii oribile, cutie de viteze imprecisa, oglinzi retrovizoare exterioare nefericit desenate, masina in ansamblu da senzatia de fragilitate si nefiabilitate
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Plasticul e unul foarte ok in clasa.
La fel si textilele de pe intariorul usilor.
Sau preferi plastic chior cum e pe la Focus?
Suspensiile sunt si ele foarte bune pe sosea buna. Pe drumuri proaste de acord, creeaza un stres suplimentar
(dar aceasi problema o au toate masinile cu suspensii rigide)
Despre ce aparatoare de aluminiu de motor zici ca e 150 ron? Si de ce ti se pare scumpa?
Suspensiile sunt si ele foarte bune pe sosea buna. Pe drumuri proaste de acord, creeaza un stres suplimentar
Despre ce aparatoare de aluminiu de motor zici ca e 150 ron? Si de ce ti se pare scumpa?
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
-
Leo
e o tabla obisnuita de aluminiu care protejeaza cumva turbina si ductul de aer .. din cauza hurducaielilor de care ziceam, urechile ei de prindere pe carter (fragile, normal.. cica din cauza de 5 stele NCAP) s-au rupt, iar baietii de la service normal ca nu puteau/ stiau suda aluminiu, in schimb mi-au adus o tabla noua.. si nu-ti zic de far, tot de la zdruncinaturi s-au rupt urechile alea de prindere din plastic de 1 mm grosime, si normal ca trebuie cumparat un far nou.. numai 230 EUR .. si crede-ma ca nu-s genul care sa intre cu masina in gropi cu 120 la ora.. chiar am grija de masinaDeese scrie:Plasticul e unul foarte ok in clasa.
Suspensiile sunt si ele foarte bune pe sosea buna. Pe drumuri proaste de acord, creeaza un stres suplimentar(dar aceasi problema o au toate masinile cu suspensii rigide)
- Mihay
- Supermoderator
vezi pe la bursa ca sunt faruri originale cu 4 mil 2 buc. cauta cu grija pe forum 
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
@kokaa eu ti-am sters mesajul..fara chestii d-astea te rog!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Leo scrie:am condus C4ul lui taica-meu de cand avea 0 km si chiar de atunci am remarcat hurducaiala masinii.. prin comparatie cu Astra-ul cu care merg in interes de serviciu cate 4000 km pe luna, C4 e un dezastru, din punctul asta de vedere.. am mers cu el in Germania si la ei a fost OK, se vede ca C4 e masina de autostrada, insa in Romania, pe clisura Dunarii, sa zicem, la 20 km/ora credeam ca se dezintegreaza masina...se deschideau geamurile din spate; acelasi traseu (DN 57) facut cu Astra a fost incomparabil mai putin enervant
Nu stiu ce sa zic...nu vreau sa mi-o iei in nume de rau...dar tu esti cam pe dos.
Cand vine vb de zgomotul pe care il face puntea spate...ai dreptate...dar in rest nu prea ai nimerit-o.
Plasticul de pe bord chiar este f bun calitativ. In loc de textil pe cotiere ai fii preferat plastic ca sa ai pe ce sa trranspiri??? Pe orice masina mai bunicica o sa vezi ca ai textil. Piesele de schimb nu sunt mai scumpe decat la alte marci (poate sunt scumpe fata de piesele de pe Logan). Oglinzile au un design destul de bun si in primul rand au un design AERODINAMIC.
Suspensiile din nou mi s-au parut un pct forte la masina asta pt ca te tin f bine pe drum
Cutia este putin imprecisa, dar cam atat.
Cred ca ar trebuii sa te orientezi catre un 4x4 sincer, pt ca masina asta nu e facuta pt offroad.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- wonka
- Numar Inmatriculare: GL-05-VUX
a mea dupa 50.000 km si 2 ani si cateva luni a inceput sa scartaie de ma scoate din sarite dupa cum am mai scris si in alta parte pe forum. poate trebuie unse arcurile
), nici nu stiu ce poate sa scartaie in halul asta. am o bataie la roata stanga fata, si o mica problema la semnalizare care cred ca vine de la alarma. palpaie mai rapid ca si cum ar fi un bec ars. in rest mici probleme cu marche arrierul si cateodata cu treapta 1. sunt f multumit de masina in schimb, se tine bine pe sosea, motorul trage bine. ne mai chinuim noi cu cele doua usi, dar asta a fost oferta, n-am gasit in 5 usi.
C4 coupe,1.6HDI,rouge lucifer acum fara sticker
-
Mozart
- Numar Inmatriculare: C4 1.6 110cp
Sa enumar sa eu cateva probleme:
-imi intra apa in portiera din dreapta dupa o ploaie mai serioasa (a nu se intelege ca in mashina, doar in portiera si cand mergi se aude de parca esti in piscina). La chestiunea asta poate imi da cineva vreun sfat....
-vizibilitatea redusa la curbele la stanga
-franele scartaie (dupa ce am schimbat placutele, desi nu erau uzate decat 60% a incetat scartaiala)
- vara pe calduri mari se cam topesc plasticele din mashina (oglinda din interior atarna in jos)
-nu are scut
-greierasi la portiera soferului
-imi intra apa in portiera din dreapta dupa o ploaie mai serioasa (a nu se intelege ca in mashina, doar in portiera si cand mergi se aude de parca esti in piscina). La chestiunea asta poate imi da cineva vreun sfat....
-vizibilitatea redusa la curbele la stanga
-franele scartaie (dupa ce am schimbat placutele, desi nu erau uzate decat 60% a incetat scartaiala)
- vara pe calduri mari se cam topesc plasticele din mashina (oglinda din interior atarna in jos)
-nu are scut
-greierasi la portiera soferului