s-a intamplat azi (defapt ieri 23 martie) la iesirea din Sacele inspre Cheia la cateva minute dupa ce am trecut pe acolo
airbagurile s-au declansat din ce am vazut si am inteles ca o persoana fusese trasnportat (nu de ambulanta) catre spital...
Ehh, si Mini CooperS-ul e cu o clasa mai jos dar cumperi vreo 4 Loganuri full la pretul unuia....
Mie Loganul mi se pare cel putin reusit la pretul pe care il are iar protectia pe care o ofera este pe masura banilor investiti.
Nu ai cum sa-i ceri sa se comporte ca un C4 in conditile in care acesta din urma este aproape dublu la pret.
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ford fiesta, citroen c3, renault clio si dacia logan sint fix aceeasi clasa. Altele din aceeasi clasa ar mai fi: vw polo/seat ibiza/skoda fabia, mazda2, hyunday accent, chevrolet kalos, samd. Clasa in care se incadreaza ele se numeste clasa mica. Urmatoarea e clasa compacta (ford focus, megane, c4, mazda3, vw golf/jetta/eos, skoda octavia, seat leon, audi a3, samd).
Aaa... ca pe sasiu de clio2 astia de la dacia au pus cabina de limuzina asta e altceva, nu e de mirare stabilitatea extraordinara, performantele dinamice uluitoare si siguranta de top pe care le ai la bordul unei asemenea bijuterii a vomei autoturismelor...
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti. All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Ambii par vinovati. Soferul fordului ca a intrat pe contrasens (desi e posibil ca masinile sa se fi rotit) si soferul oganului e vinovat ca nu a strat draq' cu caruta acasa, ca nu are ce cauta cu asa ceva pe strada.
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti. All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
@mituc daca compari masinile doar dupa platforma faci o mare greseala. Acu' o sa-mi spui ca Octavia e compacta
Logan-ul este adresat unui anumit segment, si anume celor care vor un sedan ieftin. Din punctul asta de vedere, concurentii sunt Aveo, Cielo, Albea si putin mai sus Clio Symbol. Poate Sandero sa-l compari cu alea enumerate de tine, dar daca nu tii cont de pret tot nu e relevant.
Trebuie sa te gandesti ca nu toti au bani de C4. Cert e ca daca as fi limitat la 8000 de euro, as lua fara dubii Logan.
Ultima oară modificat Lun Mar 24, 2008 3:23 pm de către nero, modificat 1 dată în total.
Mai baieti, daca desteptii de la euroncap sunt batuti in cap nu aruncati dupa mine cu diverse...
In viziunea lor Loganul este "small family car" ( http://www.euroncap.com/small_family_car.aspx ) in timp ce Fiesta este "supermini" ( http://www.euroncap.com/supermini.aspx ).
Daca vorbim de siguranta masinii in cazul unui accident atunci de clasificarea asta va trebui sa tineti cont fie ca va place fie ca nu...
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06