Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
pozele is cu mobilu` si sunt cam pe diagonala. puteti sa va orientati dupa capacul albastru al bidonului de la lichidul ptr parbriz. ma repet balasturile sunt montate pe partea interioara a aripii . daca nu reusiti o sa incerc cu altele astea`s la repezeala
mihaysmen scrie:ba ai fost prea sincer de ce nu se potriveste? avea si argintiu? dar am ales pe negru tocmai ca sa mearga.
pai e prea mare....ecran mare...reglajele pt clima par a fi acoperite partial....dar repet...important e sa-ti placa tie.
inca cred ca daca mai puneai 200 ron iti gaseai unu cu ecran TFT care iese din HU.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
pai gasisem cu ecran retractabil de 7 dar fiind aduse din sua trebuia neaparat statie si nu am vrut sa ma complic.l`am dat inapoi si l`am luat pe asta. ecranul are 4 unghiuri de vedere eu tinandu`l putin iesit in afara. si nu nu ma incomodeaza deloc la comenzile de la clima
e si astazi am mai dat din nou bani pe prostioare ....paravanturi coupe: 190 ron ; ornamente prag coupe 190 ; 2 monograme VTR: 112 ron si bineiteles si poze sfatul meu este ca in cazul in care va luati vreunul paravanturi sa le puneti la service . e o smecherie pe care cei de la Promotor Valcea au descoperit-o
daca as vrea sa imi iau alte jante si sa pastrez actualele cauciucuri care sunt dimensiunile exacte? m`am uitat in topicul special creat dar tot nu m-am lamurit.inteleg ca sunt vreo 4 repere .cine imi da raspunsul corect?
pai daca iau pe 17 trebuie sa schimb si cauciucurile banuiesc si depaseste limita de pe cardul de credit .Zi-mi te rog cum trebuie sa caut jante adica formula aia 16x7; 4x108 etc care este exact?
Astea de 16 is de fapt 6.5x16 (6.5 inch latime si 16inch diametru). Alea de 17 stock is 6.5x17 dar merg ok pina la 7.5x17 probabil. Important e sa nu te intinzi prea mult cu pneul.
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti. All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Uite vezi aici la ce se refera ET-ul: http://www.carbibles.com/tyre_bible.html
La astea de 16" parca e 45.
4x108 se refera la prezoane, ai sa vezi tot la linkul de mai sus ce inseamna 108, ce inseamna 4, etc. E bine de citit, e lectura de 15 minute.
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti. All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
ET-ul la jantele stock e 20.Daca iti iei jante cu latimea de 7,0 ET-ul e de preferat sa nu depaseasca 25 pt ca sa nu fi nevoit sa ti cont si de latimea anvelopelor.Eu iti recomand ET de 15. In cazul jantelor de 6,5 ET-ul cred ca poate ajunge si la 30.
Totusi nu schimba jante de 16 tot cu jante de 16.Mai bine mai asteapta sa ai bani si de gume si iti iei jante de 17 care schimba substantial aspectul masinii
mihaysmen scrie:daca as vrea sa imi iau alte jante si sa pastrez actualele cauciucuri care sunt dimensiunile exacte? m`am uitat in topicul special creat dar tot nu m-am lamurit.inteleg ca sunt vreo 4 repere .cine imi da raspunsul corect?
poate iti iau eu jantele de aliaj ca eu am de tabla...spune-mi un pret si ma mai gandesc