Geamuri cu folie sau ionizate ?

Eleroane,Kituri de caroserie,Geamuri Fumurii,Xenoane, Roti/Cauciucuri
Scrie răspuns
alexchivu

Mesaj de alexchivu »

pey hai sa ne strangem frate si sa punem folia...
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Cam astia suntem pana acum???

1. Shadow
2. DMX
3. Aiurica
4. Alexchivu
5. Mihaysmen
6. VeNoM386
7. gusti
8. pasare

Luni o sa sun la Expert Detailing sa vad ce si cum.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
alexchivu

Mesaj de alexchivu »

oki, asteptam un semn de la tine
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
Puffy

Mesaj de Puffy »

Salut,
Eu am gasit la un baiat, care pune Llumar cu 300ron spatele si 400ron fata+spate.(pe fata fara autorizatie daca depaseste 30% am impresia)
Hai ca ma bag si eu pe lista, in speranta ca obtineti un pret mai bun.

1. Shadow
2. DMX
3. Aiurica
4. Alexchivu
5. Mihaysmen
6. VeNoM386
7. gusti
8. pasare
9. Puffy
Member of Imagine Imagine
Se modifica: Seat Ibiza, 1.4l, 85CP, CandyWhite...
spooky
Numar Inmatriculare: B-112-UFO

Mesaj de spooky »

eu mi-am pus folia la cateva luni dupa ce am luat masina... (unde prin septembrie 2006)

dupa 2-3 zile dupa ce le-am pus, la geamul din spate dreapta, am avut o problema pentru ca cineva care a mers cu mine in masina in spate a uitat ca i-am zis sa nu dea geamul jos... drept urmare folia s-a desprins putin din partea de jos (nu stiu daca a fost prost lucrata sau nu trecusera mai multe zile pentru "coacere")

cum folia o pusesem la un reprezentant Expert Detailing undeva pe Valea Oltului la o spalatorie care vad ca acum e desfiintata, am revenit la ei si au fost foarte amabili si mi-au inlocuit folia pe geamul respectiv fara nici un cost suplimentar.

asadar, din propia experienta, incercati sa lasati masina la soare cat mai multe zile sa se fixeze bine folia de geam (problema apare la partea inferioara, in cheder unde soarele si aerisirea nu e asa buna).

referitor la stickere, cele puse pe interior pot fi acoperite de folie si creeaza un contrast foarte bun (eu le aveam pe cele cu autowatch albe...)... daca aveti colant clubc4 pe interior alb, cred ca va arata super bine

PS:
* cei de la ATS au fost suficienti de atenti incat mi-au zgariat foliile de la ambele usi de pe spate cand mi-au schimbat macaralele... zgarieturile sunt totusi minore si greu observabile.
C4 1.6 HDi 110CP SX, gris fer, 299.000 km din 07/2006
Mitsubishi Pajero Sport GLS 2.5TD din 2003 - expeditii offroad
Radioamator YO3INP - Yeasu FT-8900 + antena fixa
Statie CB President Harry III ASC + antena fixa
INFOCON, RUFOn, UFOpedia, Statie Meteo
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

Luni daca e o sa-l sun sa il intreb ce discount obtinem ptr noua masini ..... (expertdetailing).

Oricum nu vreau sa stabilim de azi pe maine eventual sa anuntam cu o saptamna inainte ..... sa fie toata lumea pregatita atat financiar cat si cu timpul
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

spooky scrie: referitor la stickere, cele puse pe interior pot fi acoperite de folie si creeaza un contrast foarte bun (eu le aveam pe cele cu autowatch albe...)... daca aveti colant clubc4 pe interior alb, cred ca va arata super bine.
E o veste foarte buna :D Eu am sticker alb de interior ceea ce inseamna ca nu voi fi nevoit sa-l dau jos. \:D/
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

pai frate suntem prea multi acum n-o sa faca aia fata. :lol: Puffy ala de l-ai gasit tu e service ceva sau in fata blocului?Eu la loganul de dinainte am avut cea mai petarda folie de 50 Ron pusa in fata blocului de un amic dar nu era absolut nici o problema.Cand am dat masina am dat jos si folia ..m-am chinuit vreo 2 zile noroc cu o solutie ma-fra.Promit sa sun si eu luni la aia de la Llumar- Car - Folie sa vedem ptr 9 masini ce pret ne dau .Am vazut pe strada un bmw cu folie llumar cred ca pe spate era 50 % si pe fata aia maxima de 30 % ...aproape nu se vedea ca are pe fata deci trebuie neaparat 50% si pe fata neautorizata..parerea mea
VeNoM386

Mesaj de VeNoM386 »

Eu vreau legal pe fata, 30% imi e de ajuns, nu ma interseaza sa nu se vada deloc in masina, vreau doar sa ma protejeze de soare. Pe spate inca nu m-am hotarat cat, trebuie sa vad la fata locului ce inseamna 70-80%.
C4 Champion Coupe 1.6 HDI 110 CP
spooky
Numar Inmatriculare: B-112-UFO

Mesaj de spooky »

VeNoM386 scrie:Eu vreau legal pe fata, 30% imi e de ajuns, nu ma interseaza sa nu se vada deloc in masina, vreau doar sa ma protejeze de soare. Pe spate inca nu m-am hotarat cat, trebuie sa vad la fata locului ce inseamna 70-80%.
nu exista legal pe fata... din cate stiu eu... dar e legal sa pui folie transparenta antifurt... asa ca nu mi-am pus. eu am cel intermediar (nu stiu ce inseamna in procente)... dar au doar trei tipuri de folie (ma refer la procentul de lumina oprit )
C4 1.6 HDi 110CP SX, gris fer, 299.000 km din 07/2006
Mitsubishi Pajero Sport GLS 2.5TD din 2003 - expeditii offroad
Radioamator YO3INP - Yeasu FT-8900 + antena fixa
Statie CB President Harry III ASC + antena fixa
INFOCON, RUFOn, UFOpedia, Statie Meteo
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Exista legal 30%, care este egal cu 0. Ori cu ea ori fara ea tot aia e. Daca pe spate exista folia cea mai inchisa, se mai inchide si fata si atunci se vede un pic altfel.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
VeNoM386

Mesaj de VeNoM386 »

Bogdan scrie:Exista legal 30%, care este egal cu 0. Ori cu ea ori fara ea tot aia e. Daca pe spate exista folia cea mai inchisa, se mai inchide si fata si atunci se vede un pic altfel.
Este egal cu 0 daca te referi la faptul ca se vede in masina. Dar se simte diferenta daca te bate soarele direct prin geam fara/cu folie.
C4 Champion Coupe 1.6 HDI 110 CP
Puffy

Mesaj de Puffy »

Cu gradul de 35% pe fata, este OK din punct de vedere artistic :P. Nu cred ca are "cap de creta" ochiu atat de format incat sa isi de-a seama ca ai depasit cu 5% gradul de luminozitate. Va spun, ca eu am vazut, masina cu 95% grad pe spate, si 35% pe fata... si dadea bine, si omu mi-a zis ca nu a avut niciodata probleme. Poate, dar nu bag mana in foc, daca sari cu ceva la baiatu care le monteaza, iti scrie ca ai pe fata 30%, dar tu ai 35%. Again, nu bag mana in foc ca o sa fie de acord, dar merita incercat. Macar pt linistea noastra sufleteasca :D (Asta se aplica in cazul in care apelam la "baiatu meu" care le pune cu 300 spate si 100 fata. la Detail Expert, nu cred ca se incurca cu treburi d`astea)
Member of Imagine Imagine
Se modifica: Seat Ibiza, 1.4l, 85CP, CandyWhite...
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

VeNoM386 scrie:
Bogdan scrie:Exista legal 30%, care este egal cu 0. Ori cu ea ori fara ea tot aia e. Daca pe spate exista folia cea mai inchisa, se mai inchide si fata si atunci se vede un pic altfel.
Este egal cu 0 daca te referi la faptul ca se vede in masina. Dar se simte diferenta daca te bate soarele direct prin geam fara/cu folie.
Da la aspectul vizual ma refeream.

Eu am 50% pe fata si nu am avut nici cea mai mica problema intr-un an si cateva luni de cand am folia.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

Am fost azi pe la cei de la Cara-Folie care monteaza Llumar si au zis asa: la cati suntem 190 euro toate geamurile.geamurile mobile se dau jos( adica fetele de usa) treaba dureaza vreo 2-3 ore si recomanda repaus 2-3 zile la geamurile mobile.Mai era varianta 220 eur ptr masina si a 10 ( adica a mea ) gratis :lol: si bineinteles ca eu ca fraierul am refuzat :D .asa ca cei care imi recomandati sa merg nu stiu unde sa nu va prind cu d-astea 8) . ei ziceau ca sunt mai buni decat expert detailing si ca acolo e probabil sa gasim pret mai mic dar cica ei fac treaba mai buna.Era o masina in parcare care avea 35% pe toate si pot sa zic ca arata super misto..nici nu batea la ochi, vedeai si prin geamuri asa putin.Asta ca sa va faceti o idee ptr ca din poze e mai greu.Astept propunerile voastre dar daca nu vin cu un pret rezonabil cred ca apelez la amicul lui Puffy de mai sus
Scrie răspuns

Înapoi la “Tuning&Styling EXTERIOR”