Am gasit pe cineva care vinde filtru polen si bujii noi luate pentru un 307 pe care l-a vandut inainte sa le schimbe.
Este posibil sa se potriveasca la C4 1.4 benzina . El spune ca bujiile merg pe 307 de 1.4, 1.6 si 2.0 benzina.
Ce coduri sau model sau dimensiuni au piesele pentru C4?
Coduri Filtru polen si bujii
-
searchman
- Marca si model masina: Citroen C4 2.0hdi Coupe pack VTS
- Numar Inmatriculare: PH - 14 - EKF
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
307 1.6i are acelasi motor cu c4 1.6i (tu5jp4). Probabil in afara de sigla nu difera nimic, cred ca nici macar caseta de admisie.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- white wizard
- The Annoying Thing
...sunt acelasi motoare. Filtru de polen este acelasi , dar bujiile difera de la o motorizare la alta, nu sunt aceleasi buji pe 1.4 , 1.6 si 2.0 ( benzina ); ...si inca un amanunt important , NU sunt aceleasi coduri (...la consumabile ) la Citroen cu cele de la Peugeot , chiar daca produsul este identic, codurile sunt schimbate, deobicei difera ultima cifra sau litara din cod
( Ex: filtre, placute/discuri frana etc. ... )
C4 1.6 16v VTR