Am primit un mail.. Sa completez un formular prin care BRD imi da mie 20 euro... Dar bineinteles ca BRD nu stie ce card am eu, numar si pin... Asa ca ei ma roaga frumos sa le spun unde sunt banii si numarul contului, si pinul.. E Voila!
raporteaza la provider, sa trimita pe careva de la politie si sa-i impuste in somn, hotii draq'!! IP-ul e din bahrain, aia pot vedea cine se conecteaza la el sa stringa datele si apoi pot raporta la politia din romanica.
Ieri mi se plingea o colega ca a primit un sms cum ca ar fi cistigat 5000EUR la nus' ce tragere la sorti la orange, si a trimis-o la orange sa cumpere 2 cartele de 7EUR si s-ai spuna seria de pe ele pentru a plati cu ele nus' ce taxe, si ea a spus ca ok, ma duc la orange si am sa achit la ghiseu taxele. Seara deja numarul ala nu mai era valabil.
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti. All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
frate, eu am patit mai rau: primesc un rahat din asta, intru pe site, dau doua trei maini peste taste si ce sa vezi tata? o lista intreaga de cretini care au scris datele. Raportat unde trebe, nu am primit nici azi vreo multumire, sau macar o atentie. Si atunci ma intreb: la ce bun sa faci pe samariteanul?
A, da, sa spui la cunoscuti, in rest dai cu ignore complet.
Astia de se ocupa cu prapadeli de genul ciordit de carduri, sunt prea fraieri sa isi si protejeze sistemul.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
silvius scrie:frate, eu am patit mai rau: primesc un rahat din asta, intru pe site, dau doua trei maini peste taste si ce sa vezi tata? o lista intreaga de cretini care au scris datele. Raportat unde trebe, nu am primit nici azi vreo multumire, sau macar o atentie. Si atunci ma intreb: la ce bun sa faci pe samariteanul?
Faci pe bunul samaritean pentru ca ai principii si-s bune, nu-s princpii de manelist.Si incearca sa nu ingrosi numarul romanilor care au cedat deja. Politia e praf, administratia e praf, tot ce misca in politica e praf (praf = un conglomerat de manelisti, hoti si marionetele lor). Asta ne mai ramine, principiile in urma respectarii carora sa ne simtim noi impacati cu sine.
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti. All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
acesta este un site fffoarte neserios sau mai bine zis , tepar ( ...cel putin cu mine); si dc zic asta , pt ca de la inceputul lui decembrie 2007 am comandat un produs de la ei ...chiar am facut si plata si nici pana in ziua de astazi NU mi-au trimis produsul; ma duc cu zaharerul.
Asa ca: