cum ar arata portocalie...
- eduardo_didi
- Edi Talent
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
- Mihay
- Supermoderator
Florine te omooorrrrrrrrr!!!
asta era planul meu secret.Tare mi-ar placea culoarea asta si o pot rezolva mult mai usor decat alte chestii fara bani prea multi.Vezi ca am postat eu la rubrica cu folii geamuri un link de la un site aia fac si chestia asta cu autocolant pe toata masina.Am mai fost altadata datorita serviciului la cei de la Policolor care au sa zicem o divizie mai smecherita KLAR parca le zice si dadeau cu nu stiu ce vopsea pe masina si dupa 3-4 spalari se curata complet fara alte solutii.Acum nu stiu cat este de complicat la RAR sa schimbi culoarea , bineinteles si talonul la politie,
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Poti s-o foliezi, cum is unele taxi-uri.florin scrie:io o chestie nu inteleg...portocalie se poate doar prin vopsire sau merge sa ii pui si un autocolant???
Mie imi place portocalie, personal as musca din ea. Insa decit s-o revopsesc integral mai bine ii pun turbina.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
nu stiu ce culoare ai acum in primul rand.
Chestia cu folia e petarda rau de tot. Gandte-te putin cum arata cand deschizi usile, cand ridici capota.
Apoi cu banii pentru o vopsire ca la carte chiar iti pui turbina
A aparut de ceva vreme un mitsubishi demential vopsit prin bucuresti, l-am intalnit si spre sinaia, bai, dar arata demential, evident vopsea si nu leucoplast pe masina.
Folia e buna la o capota, un plafon, chestii din astea si arata ok, nu deranjeaza, insa crede-ma pe cuvant ca daca schimbi culoarea la toata masina munca multa rau
Chestia cu folia e petarda rau de tot. Gandte-te putin cum arata cand deschizi usile, cand ridici capota.
Apoi cu banii pentru o vopsire ca la carte chiar iti pui turbina
A aparut de ceva vreme un mitsubishi demential vopsit prin bucuresti, l-am intalnit si spre sinaia, bai, dar arata demential, evident vopsea si nu leucoplast pe masina.
Folia e buna la o capota, un plafon, chestii din astea si arata ok, nu deranjeaza, insa crede-ma pe cuvant ca daca schimbi culoarea la toata masina munca multa rau
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
- Mihay
- Supermoderator
- silvius
pai la plafon si la capota merge colantul foarte bine. Vezi sa ti-l puna bine si o sa arate super.
Si pe mine ma batea la un moment dat gandul, insa s-ar cunoaste prea tare la luciu si am renuntat. De vopsit nu vreau deocamdata si oricum e o toana.
Eu zic sa iti pui colant si daca vei fi foarte multumit de noul look poti sa si vopsesti
Si pe mine ma batea la un moment dat gandul, insa s-ar cunoaste prea tare la luciu si am renuntat. De vopsit nu vreau deocamdata si oricum e o toana.
Eu zic sa iti pui colant si daca vei fi foarte multumit de noul look poti sa si vopsesti
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
- Mihay
- Supermoderator
- Mihay
- Supermoderator
- silvius