Serviceul Pro Motor din Valcea

Atelier mecanica, Livrare vehicule noi, Vanzare piese de schimb, ITP, Atelier Caroserie si Vopsire, Vehicule noi
Scrie răspuns
murphy

Mesaj de murphy »

n-am dat verdicte. am zis doar: de data asta, din partea mea bila neagra. data trecuta am fost foarte multumit.
zambeste, maine va fi mai rau. :D
c4 1,6i rosu lucifer
pesteimputit
custom sound systems

Mesaj de pesteimputit »

ok, spune ce s-a intamplat atunci, sincer la mugurel a fost singura reprezentanta in care am fost, am dus masina si nu mi-a crescut tensiunea, nu a trebuit sa iau cioamgu cand stau langa mecanici si nu s-a trezit vre-un destept de prin service sa isi dea cu parerea sau sa imi spuna "asa face toate domne, merge asa" sau "las ca-i buna nene , ce nu merge????"
te rog sa nu te superi ca suntem circumspecti dar totusi oamenii au ceva experienta in spate si SIGUR nu sunt rau intentionati
SQ Advanced 7Ch - de multe locul I si odata locul II , LOCUL IV LA EMMA Eurofinals @ Wels 2008
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
murphy

Mesaj de murphy »

am avut o discutie in contradictoriu cu cineva de acolo si la argumentele mele (logice si verificabile) mi s-a raspuns cu "la noi nu se intampla asa ceva". nu e vorba de o problema f importanta ci de atitudine. si nu i-am acuzat nici eu de rea intentie dar cu totii gresim uneori, important e sa recunoastem sau sa incercam sa reparam greseala.

ps chiar in seara respectiva am vorbit cu mugurel la tel si mi-a dat dreptate. oricum bila nu era pt mugurel. :wink:

pps eu nici macar nu am stat langa mecanici pt ca am avut incredere. :P
c4 1,6i rosu lucifer
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

azi am fost si eu pe acolo sa`mi iau accesoriile comandate si sa rezolv o problemutza cu un zdranganit la toba . se pare ca se slabise o tabla protectoare intre toba mediana si caroserie si vibra putin. s-a rezolvat super repede plus ca baietii mi`au montat si paravanturile MOKA :wink: . sa nu radeti ca daca le montam eu acasa faceam rahatul praf deorece frantuzoaica asta are CREIER . a sesizat ca s-a ingrosat sau marit presiunea pe geam si nu mai functionau comenzile electrice la geamuri. s-a rezolvat si asta repede cu laptopul lor. Deci cum ar zice unii DON`T TRY THIS AT HOME :D .
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

bine bine

Mesaj de Mr_kokaa »

bine bine dar care e programul celor de la Rm Vilcea si o adresa exacta ?
multumesc
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
muntos
Numar Inmatriculare: B-333-VTS

Mesaj de muntos »

C4 1.6i 16v 110CP berlina...restul e istorie
B-333-VTS
Mark

Mesaj de Mark »

Salutare tuturor!
De 4 luni sunt proprietar de C4 1.6 Hdi 92 Cp (sh) si tot de atat timp am o mare/mica problema - scurgeri de ulei din motor.
Am fost la Cartec Pitesti si la ATS Baneasa si deja rabdarea mea e intinsa la maxim. La Pitesti pur si simplu mecanicii de acolo nu au avut chef sa desfaca "toate alea" pentru a vedea unde este problema si au continuat doar cu o sumara spalare a motorului... :?
La ATS... am fost deja de 2 ori si urmeaza si a 3-a oara. Prima data s-a facut constatarea ca ar fi o problema cu O-ringurile de admisie... ma prezint peste 2 saptamani... si, pe moment, problema se pare ca s-a rezolvat. Merg cu masina pana in Crangasi, ridic capota si... surpriza! :shock: ulei!!!!!!! IAR!!!!!
A doua zi - la ATS, "ne pare rau dar s-a constatat ca trebuie schimbata si o alta garnitura... va facem programare..." adica peste 2 saptamani.
Nu ma deranjeaza faptul ca am cheltuit niste bani degeaba si am pierdut destul de mult timp cat ma deranjeaza faptul ca am fost tratat cu dezinteres. Inainte de a schimba o-ringurile am rugat baietii de la receptie sa le spuna mecanicilor sa se uite bine daca nu cumva problema apare din / si din alta parte, dar mi-au raspuns ferm: "Stati linistit... daca baietii au zis ca e de acolo... de acolo e sigur..."
Am sa merg si a 3-a oara la ATS cu speranta ca... poate.. "stie baietii ce face" :x

Pentru a nu fi total offtopic as dori parerile voastre despre service-ul din Ramnicu Valcea. Merita sa incerc si acolo in cazul in care nu se va rezolva la ATS?
newt
CPatratzel
Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic

Mesaj de newt »

101%
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
murphy

Mesaj de murphy »

nici nu trebuia sa opresti in pitesti ci sa continui pana la valcea ca nu mai aveai mult de mers si acum aveai problema rezolvata (sau macar stiai ca-si da cineva interesul s-o rezolve). ia legatura si cu mugurel inainte si fa-ti o programare la el.
c4 1,6i rosu lucifer
Mark

Mesaj de Mark »

Am tot bantuit forumul si am observat ca trebuie luata in cosiderare varianta ProMotor.
Sa vad intai ce "rezolva" cei de la ATS... le mai dau o sansa (pe banii si timpul meu... ce-i drept)...
pesteimputit
custom sound systems

Mesaj de pesteimputit »

Mark scrie:Am tot bantuit forumul si am observat ca trebuie luata in cosiderare varianta ProMotor.
Sa vad intai ce "rezolva" cei de la ATS... le mai dau o sansa (pe banii si timpul meu... ce-i drept)...
eu nu as mai face greseala asta!
SQ Advanced 7Ch - de multe locul I si odata locul II , LOCUL IV LA EMMA Eurofinals @ Wels 2008
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

eu m`am dus la Valcea sa-m iau masina, sa fac revizia gratuita, sa iau niste accesorii, sa imi stranga niste suruburi la o tabla pe dedesubt... :lol: oricum mai tembel ca mine n`o sa vezi.
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

off

Mesaj de Mr_kokaa »

bai e de speriat
se pare ca ATS se va rezuma doar la vinzari de Citroen !
care e solutia ? mergem toti la Valcea ?
eu am C4 in extragarantie (iunie2008) ma intreb daca sa mai trec pe la ATS

pe moment imi place cum merge Coupe ul meu .. in schimb un alt C4 nou are numai si numai belele ?
oare se trag de la ATS ?

(HAI LA VALCEA)
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

nu frate sa vina Valcea la noi :D poate reactioneaza mugurel cu un micro atelier pe aici prin cartier sau detaseaza pe cineva.La ce cozi se formeaza la iesirea de pe A1 la intersectia de la Bascov deocamdata nu va recomand sa va duceti vinerea,duminica sau orele cu trafic intens,
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

mihaysmen scrie:eu m`am dus la Valcea sa-m iau masina, sa fac revizia gratuita, sa iau niste accesorii, sa imi stranga niste suruburi la o tabla pe dedesubt... :lol: oricum mai tembel ca mine n`o sa vezi.
Serios? :)
31 martie 2007 ... Buc - Valcea= ProMotor ... buy C1 (vezi semnatura) pentru doamna inimii mele
22 martie 2008 (adica MAINE fara 2 ore si un pic) :) ... Buc - Valcea=Acelasi ProMotor, buy C4 berlina (semnatura) pentru mine. Plus C1 revizie 15k.
Revizia de 1500 la ATS si super incantat :angryfire: ... pt cele max 20 min, am stat circa 6 ore (nu-mi venea sa plec cu metroul pana acasa si sa ma intorc, mai ales ca mi-au zis ca dureaza 20-30 min si e gata)
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
Scrie răspuns

Înapoi la “Pro Motor Râmnicu Vâlcea”