Rovigneta
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Vă dau un pont,pentru cine nu știe; Poliția NU vă poate amenda pentru lipsa rovignetei
Nu e de competența lor pt. că nu e prevăzut in codul rutier.Doar AND-ul vă poate opri si amenda și asta doar dacă sunt insoțiți de poliție.Așa că nu vă lăsați intimidați

viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
Dan pasare
Incepand cu 11.03.2008,pentru neprezentarea dovezii de plata a rovinietei,se retine certificatul de inmatriculare.In lege nu e insa specificat cine retine talonul,politia sau AND-ul
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
de 3 ani sau de 4 ani de cand exista rogvinieta nu m-a oprit nimeni sa o verifice .
asa ca ...restul ... va las pe voi sa trageti concluziile ....
Vreau sa stiu daca cineva a fost oprit sa fie intrebat de rogvinieta (si apropo cum spunea domnu` Pasare , nu politia e ceea in masura sa te intrebe de ea , pe ei nu-i intereseaza de asa ceva )
asa ca ...restul ... va las pe voi sa trageti concluziile ....
Vreau sa stiu daca cineva a fost oprit sa fie intrebat de rogvinieta (si apropo cum spunea domnu` Pasare , nu politia e ceea in masura sa te intrebe de ea , pe ei nu-i intereseaza de asa ceva )
- Mihay
- Supermoderator
Dmx eu am trecere libera
dar un amic(director la Maseratti
) cu permis de conducere american a patit-o.l-a trimis garcea sa-si ia rovigneta apoi l-a lasat sa plece.Se intampla pe DN1 si a mers 1,5 km pe jos pana la prima benzinarie.Masina era inmatriculata in Romania dar nu stiu exact ce zice legea asa ca nu ma hazardez in afirmatii .Cand o sa ma documentez o sa postez.
-
Dan pasare
Pentru cine vrea sa se documenteze personal, este vorba de ORDINUL 244 AL MINISTRULUI TRANSPORTURILOR PRIVIND APROBAREA NORMELOR METODOLOGICE PENTRU APLICAREA TARIFULUI DE UTILIZARE A RETELEI DE DRUMURI NATIONALE DIN ROMANIA din 25.FEB.2008, publicat in Monitorul Oficial nr.184 din 11 martie 2008

viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
Dadu
- Numar Inmatriculare: B 26 C L Z
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Daca-s impreuna.. pe romaneste se cheama ca ai cam belit-o si urmeaza s-o si lustruiesti. ti se retine certificatul si amenda e si ea cit e, intre 500 si 2000RON (pentru noi cu euro4 si la capacitatea cilindrica pe care o avem nu stiu cit e, dar e cel putin 500RON).
ART. 1
Ordonanţa Guvernului nr. 15/2002 privind introducerea tarifului de utilizare a reţelei de drumuri naţionale din România, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 82 din 1 februarie 2002, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 424/2002, se modifică şi se completează după cum urmează:
........................................................................
8. Articolul 8 va avea următorul cuprins:
"ART. 8
(1) Fapta utilizatorilor români sau străini de a circula fără a deţine rovinieta valabilă constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă.
(6) O dată cu aplicarea amenzii contravenţionale, conducătorilor vehiculelor înmatriculate în România, care circulă fără a avea rovinieta valabilă, li se reţine certificatul de înmatriculare al vehiculului şi, după caz, utilizatorului român i se reţine licenţa, până la prezentarea dovezii de achitare a tarifului de utilizare.
9. Articolul 9 va avea următorul cuprins:
"ART. 9
Constatarea contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor prevăzute la art. 8 se fac de către:
a ) personalul împuternicit din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - S.A.;
b ) personalul împuternicit de Ministerul Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului, în numele Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - S.A.;
c ) personalul împuternicit din Ministerul Administraţiei şi Internelor, care îndrumă, supraveghează şi controlează circulaţia pe reţeaua rutieră din România, în situaţia când efectuează controlul tarifului de utilizare fără personalul menţionat la lit. a) şi b );
d ) personalul poliţiei de frontieră care îşi desfăşoară activitatea în punctele de control pentru trecerea frontierei de stat a României, împreună cu personalul prevăzut la lit. a)."
ART. 1
Ordonanţa Guvernului nr. 15/2002 privind introducerea tarifului de utilizare a reţelei de drumuri naţionale din România, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 82 din 1 februarie 2002, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 424/2002, se modifică şi se completează după cum urmează:
........................................................................
8. Articolul 8 va avea următorul cuprins:
"ART. 8
(1) Fapta utilizatorilor români sau străini de a circula fără a deţine rovinieta valabilă constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă.
(6) O dată cu aplicarea amenzii contravenţionale, conducătorilor vehiculelor înmatriculate în România, care circulă fără a avea rovinieta valabilă, li se reţine certificatul de înmatriculare al vehiculului şi, după caz, utilizatorului român i se reţine licenţa, până la prezentarea dovezii de achitare a tarifului de utilizare.
9. Articolul 9 va avea următorul cuprins:
"ART. 9
Constatarea contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor prevăzute la art. 8 se fac de către:
a ) personalul împuternicit din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - S.A.;
b ) personalul împuternicit de Ministerul Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului, în numele Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - S.A.;
c ) personalul împuternicit din Ministerul Administraţiei şi Internelor, care îndrumă, supraveghează şi controlează circulaţia pe reţeaua rutieră din România, în situaţia când efectuează controlul tarifului de utilizare fără personalul menţionat la lit. a) şi b );
d ) personalul poliţiei de frontieră care îşi desfăşoară activitatea în punctele de control pentru trecerea frontierei de stat a României, împreună cu personalul prevăzut la lit. a)."
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Mihay
- Supermoderator
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Cum nimic bre, ca doar nu li se da foc?! Isi iau manelistii tuareguri si q7 si mai stiu eu ce alte camioane "de lux, frate, 4 ori 4, nu stim care ".
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
cica se scoate rovigneta dar se scumpeste benzina pentru ca o sa fie inclusa 
asa ca toti o sa luam rovinieta
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-27 ... ntilor.htm
asa ca toti o sa luam rovinieta
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-27 ... ntilor.htm
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv