manelist inconstient

Accidente de toate felurile...
florin

manelist inconstient

Mesaj de florin »

M-am gandit sa impartasesc si eu parerile mele despre unii "indivizi" care cred, ca fac din dacia 1310 bolid de curse numai din pusu` unor stickere cu cap de mort, 2 folii negre si maneaua sa cante pe fundal.

Azi intr`o comuna de langa bucuresti, pe un drum asfaltat ingust, dau sa iau o curba (aveam cam 45 km/h). Imediat cum dau curba ma trezesc la nici 50 de metri cu 2 masini in fatza, un opel si o dacie 1310 "TUNATA", care se intreceau si desigur veneau cu viteza spre mine. Bolidul dacia venea pe contrasens, deci fatza in fatza cu mine, am franat brusc, dacia a franat si ea,(opelul a trecut razant de mine, nici macar nu a franat) dar cum lipsa de abs isi spune cuvantu`, dacia vine aluncecand si scartaind. Am avut marele noroc sa se opreasca la mai putin de 1 metru. Ce sa fac? pai f***** copilu` ma***, era un cacaios dasta incepator, cu maneaua bubuind si mamaliga in geam, ca frate scuze sunt incepator....bla bla. Ma cum sa nu`i rupi capu???? Cata minte sa ai ma nene sa gonesti cu 80 pe ora si in curba??? Stateam si ma gandeam daca intra sclavu ala in mine??? bot in bot, se ducea naiba si masina si cine stie ce mai pateam si io. Uite asa se intampla nenorociri , din cauza multor inconstienti, care se cred "regii soselelor". Realitatea e alta, sunt niste idioti si pana nu o patesc nu se potolesc si poate nici atunci.
candymann

Mesaj de candymann »

nu itzi face griji k totushi ai nishte airbag-uri in plus fatza de el.
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Da, dar daca nu are rca alergi o doraie dupa el. Sau daca doar iti beleste masina (copea, tinichigerie) iar el fuge si isi indreapta rabla cu 2 ciocane pe cine mai reclami?!
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
candymann

Mesaj de candymann »

mituc jtieeee :D
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Cam asa ceva... traim in romania si asta ne f.te toti nervii.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

primul lucru care il faci ii memorezi numarul si suni de urgenta la 112 si spui cele intamplate.
daca i se sparge numarul sigur are pe partea cealalta, deci citesti de acolo. sau daca nu are, atunci il gasesti pe jos in bucati...
daca esti in stare de ameteala nu cred ca el sa fie constient, mai ales fara airbag, si fara centura (deh, manelistii e smekeri fara centuri)
daca nu are rca suferi pierzand timp dupa el. daca accidentul s-a produs in alte localitati decat cele de domiciliu(alte judete in special) e si mai rau deoarece politia pe raza catuia se intampla e prima care sesizeaza, apoi tribunalul de acolo (pt a-l da in judecata pt despagubiri) si trebuie facute drumuri la respectivii pt solutionare.
asa ca de dacioti nebuni feriti-va...
eu am avut unul pe dealul negru. se tinea de mine ca scaiul. de fapt din valcea l-am vazut cand, in fata mea fiind, a depasit un x5 de italia si un tir seara pe drum fara vizibilitate. cand a efectuat manevra de depasire, a fost f violent si i-a dansat masina pe sosea de ma vedem la eschivari de obstacole (ie: dacia respectiva)
nr: AG xx FOX (nu mai retin cifrele)
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

1. Cum adica alergi dupa RCA-ul lui!? Daca alegi sa faci pe Casco, nu vor alerga asiguratorii dupa RCA-ul manelistului pentru a-si scoate parleala?
2. Si daca nu s-a intamplat nimic si totusi suni la 112, ce vor face politistii? Cum demonstrezi ca manelistul rula cu o viteza prea mare si era pe contrasens in curba?
3. Nu cred ca tu pateai mare lucru in cazul unei atingeri. Mai degraba manelistul isi imprastia creierii pe parbriz
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
m0rpheus
Numar Inmatriculare: B 69 GCB

Mesaj de m0rpheus »

Sa va spun si eu ca ieri mergeam cu 70 prin oras (fara comentarii la asta ca toti o fac :P ) si mi-au iesit in fata 3 masini la intervale de 5 minute. Intrau pur si simplu pe contrasens. Si ieri am vazut ca rotile nu scartaie deloc deloc la frana ca mi-a intrat ABS-ul de fiecare data. Si tot aseara mergeam pe o straduta cam cu 60 si din fata veneau masini multe si nu vedeam mare branza in fata ca erau multe faruri. Si m-am trezit deodata cu unul cu bicicleta pe contrasens la 10 metri de mine. Am inlemnit si nici nu aveam unde sa trag de volan sa il evit. Milimetric am trecut pe langa el :evil:
Aseara am aflat si eu cat de multe injuraturi pot exista in limba romana ca le-am testat pe toate :D
C4 Berlina Champion, 1.6i 16V 110CP Negru Obsidien B 69 GCB

Imagine
candymann

Mesaj de candymann »

@m0rpheus daca nu jtiai, afla k in limba romana se poate injura dupa alfabet! scze de off topic. :D
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

T.rac3Er scrie:primul lucru care il faci ii memorezi numarul si suni de urgenta la 112 si spui cele intamplate.
...
112 e numar de urgenta, acolo suni daca arde (la propriu sau la figurat), nu-i un numar unde sa-si verse toti frustrarile din trafic. Pentru problemele astea trebuie sunat (probabil) la politia rutiera, sau cine se ocupa de controlul traficului (parca era si un numar cu 0800).

[offtopic]
@candymann fie-ti mila de noi si incearca sa scrii intr-un fel mai apropiat de limba romana. No offense, dar aici e un forum, nu mirc.
[/offtopic]
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
candymann

Mesaj de candymann »

nero scrie:
T.rac3Er scrie:primul lucru care il faci ii memorezi numarul si suni de urgenta la 112 si spui cele intamplate.
...
112 e numar de urgenta, acolo suni daca arde (la propriu sau la figurat), nu-i un numar unde sa-si verse toti frustrarile din trafic. Pentru problemele astea trebuie sunat (probabil) la politia rutiera, sau cine se ocupa de controlul traficului (parca era si un numar cu 0800).

[offtopic]
@candymann fie-ti mila de noi si incearca sa scrii intr-un fel mai apropiat de limba romana. No offense, dar aici e un forum, nu mirc.
[/offtopic]
ce nu ai inteles?
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Nu se pune problema de inteles, doar ca e mai obositor de citit. Hai sa nu ne batem joc de limba romana. Nu cred ca se plange nimeni daca se mai strecoara cate o greseala prin post, dar e cu totul altceva cand greselile sunt intentionate.

Scuze de off topic.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

1. atat timp cat nu te-ai lovit de manelist nu exista fapta.
2. daca o faci pe casco se face regres pe rca-ul lui , asta daca are ( sunt multe firme asiguratoare de la care d-abia scoti banii de pe RCA)
3. daca n-are rca ai pus-o!!!! sfatul meu e sa-l rupi cu bataia de sa-i dea ingrijiri medicale de pana in 20 de zile ca intrii la vatamare corporala :D sau il calci cu masina si intra la " din culpa". e naspa daca nu are rca , instanta iti da castig dupa 2-3 termene dar dupa aia cum il executi ( pecuniar bineinteles :D ) , de muncit nu munceste, casa n-are , dacia daca i-o vinzi nu-ti ajung banii sa iti repari bijuteria .Asa ca sfatul meu este sa conduceti cat mai prevenitv, sa "lasati " de la voi pe cat posibil si sa nu va alergati dupa idioti decat daca chiar merita acest efort.Drum bun :)
florin

Mesaj de florin »

candymann scrie:nu itzi face griji k totushi ai nishte airbag-uri in plus fatza de el.
da, dar nici nu vreau sa stiu cum este cand se deschid
candymann

Mesaj de candymann »

te cred! nimeni nu vrea asta!
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”