Citroen C4 Picasso CMP 138 CP comentarii/foto/bricolaje
-
octavio c4p
Citroen C4 Picasso CMP 138 CP comentarii/foto/bricolaje
In sfirsit am gasit un forum de discutii romanesc despre CITROEN C4 PICASSO ,si cum sint fericitul posesor a unei asemea nave spatiale ,pot impartasii cu voi impresii si comentarii despre minunatia asta de masina .Precizez ca am avut inante un citroen c3 (1,4 benzina) ,apoi am trecut la xsara PICASSO (2,0 diesel ,90 cp) ,si in sfirsit am ocazia sa conduc una dintre cele mai comode si frumoase masini care exista la ora actuala ,vorbind bineinteles despre masinile care si le pot cumpara persoane normale ,si nu despre supermasini la preturi infernale.
Masina o am de o saptamina ,este un C4 PICASSO albastru metalizat (bleumarin) ,138 cp CMP (cutie manual pilotata),versiunea SX ,si cu urmatoarele optionale : jante pe 17 ,bluetooth,ajutor la parcare in marsharier,oglinzi electrice rabatabile si orientabile ,acoperis de cristal electric .
IN general cum sint mare fan al masinilor citroen ,si mai ales al CITROEN C4 PICASSO ,va pot explica mai multe despre aceasta masina : cum se conduce ,probleme si rezolvarile lor ,bricolaje interioare pentru aceasta masina ,pentru a face viata mai comoda la bordul masinii .
Aici puteti vedea un video cu sosirea masinii mele la concesionarul CITROEN
http://www.youtube.com/watch?v=e9QgLh15m1o
si aici aveti o legatura la pagina unde veti vedea citeva poze cu C4 PICASSO albastru
http://c4picasso.mundoforo.com/c4-picas ... highlight=
Masina o am de o saptamina ,este un C4 PICASSO albastru metalizat (bleumarin) ,138 cp CMP (cutie manual pilotata),versiunea SX ,si cu urmatoarele optionale : jante pe 17 ,bluetooth,ajutor la parcare in marsharier,oglinzi electrice rabatabile si orientabile ,acoperis de cristal electric .
IN general cum sint mare fan al masinilor citroen ,si mai ales al CITROEN C4 PICASSO ,va pot explica mai multe despre aceasta masina : cum se conduce ,probleme si rezolvarile lor ,bricolaje interioare pentru aceasta masina ,pentru a face viata mai comoda la bordul masinii .
Aici puteti vedea un video cu sosirea masinii mele la concesionarul CITROEN
http://www.youtube.com/watch?v=e9QgLh15m1o
si aici aveti o legatura la pagina unde veti vedea citeva poze cu C4 PICASSO albastru
http://c4picasso.mundoforo.com/c4-picas ... highlight=
-
candymann
-
octavio c4p
POZE cu CITROE C4 PICASSO albastru oriental metalizat
aveti citeva poze proaspete cu c4picasso albastru ,astazi voi face un video mai complet pentru a va arata mai multe despre aceasta nava spatiala.candymann scrie:bine ai venit printre noi. este frumos. chiar ash putea spune k este unul dintre cele mai frumoase modele din gama citroen. sa il foloseshti sanatos cu km catzi mai multzi.

CITROEN C4 PICASSO ,138 CP ,CMP , SX + pack2 , albastru oriental
octavio_bb (yahoo mesenger)
-
octavio c4p
colores blue tivoli contra azul oriental
Culorile in cazul meu a fost o discutie de o luna intre barbat si femeie ,adica eu am vrut BLUE tivoli si nevasta albastru oriental ,eu am ales tot ceea ce inseamna interior la masina ,adica motor ,optionale ,garantie etc ,si ea a ales culoarea ,ca nu ii placea blue tivoli ,si cum si ea participa la plata masinii ce puteam sa mai comentez ( doar sa-si aleaga ochiul pe care sa il invinetesc ,dar cum nu se face treaba asta ),ea a ramas cu culoare asta si eu cu restul ,adica cu toata masina ,ca ea o va conduce o data pe an cind mergem in vacanta ,pentru ca in rest merge cu masina de la firma ei ,si nu o prea intereseaza c4p ca sa o conduca ,dar a fost innebunita dupa ALBASTRU ORIENTAL ,mai ales ca a avut ocazia sa vada multe TIVOLi si nu iau placut deloc .candymann scrie:nu ti-a placut blue tivoli?
Acum ca avem masina ,si mi se pare o culoare mult mai eleganta decit BLUE TIVOLI ,e mai serioasa ,desi se murdareste mult mai repede ,la blue tivoli TAVANUL de sticla se vede mult mai bine .
Eu inainte am avut xsara picasso intr-o culoare asemanatoare a BLUE TIVOLI ,si se vedea foarte bine pe sosea ,dar cum pe aceea am cumparat-o de mina2 nu am avut posibilitatea sa alegem culoare .
-
candymann
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
hai sa-l stapanesti sanatos cati mai multi km fara vizite pe la service 
am inteles ca ti-ai luat modelul de 5 locuri.
e super meserias si acesta, cu toate ca eu am optat ptr cel cu 7 locuri. (sa fie...la nevoie... si chiar a fost).
si mie mi se pare ca c4 picasso a iesit o masina completa .... mai ales ptr confort.
daca-ti luai cu o cutie semi sau automata... chiar simteai ce inseamna sa stai relaxat la volan
succes
e super meserias si acesta, cu toate ca eu am optat ptr cel cu 7 locuri. (sa fie...la nevoie... si chiar a fost).
si mie mi se pare ca c4 picasso a iesit o masina completa .... mai ales ptr confort.
daca-ti luai cu o cutie semi sau automata... chiar simteai ce inseamna sa stai relaxat la volan
succes
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
octavio c4p
detalii despre c4p 5 locuri ,sx ,motor 2000 ,138 cp ,CMP
salutare ,commandorsteel scrie:hai sa-l stapanesti sanatos cati mai multi km fara vizite pe la service
daca-ti luai cu o cutie semi sau automata... chiar simteai ce inseamna sa stai relaxat la volan![]()
succes
modelul cu 5 locuri are doar cu 13 cm mai putin decit GRAND c4 picasso ,si eu oricum nu aveam nevoie de mai multe locuri ,si prin oras este mai usor de parcat .
masina are motor HDI 2000 cmc ,138 CP , este varianta SX ,adica nu are linile cromate la exterior ,si bordul interior este totul negru ,ca si tapiteria interioara .Pentru inca 2 500 euro ,am adaugat optionalele ,genti pe 17 (215/50/17) ,tavan de cristal cu inchidere electrica ,oglinzi rabatabile si orientabile in marsarier ,bluetooth ,carut izoterm ,plasa de bagaje in portbagaj ,si ce ma incanta cel mai mult :AJUTOR la parcare in marsarier ,adica senzori de parcare ,care la mers inapoi ,daca te apropii de un obstacol,inchide muzica de la radio si te avizeaza cu niste bipuri ca te apropii de cel din spate ,si bineinteles ai indicatoare vizuale in ecranul de pe bord .
CUTIA DE VITEZE ,este AUTOMATICA (manual pilotata ) adica poti circula si in modul automat si in manual ,schimbind vitezele ,ca la formula 1 , comoditatea in ambele situatii este foarte mare .DACA esti in AUTOMATIC in viteza 6 si cu 100 km/ora si apesi la fund acceleratia ,masina schimba singura in viteza a 4 a si apoi pleaca ca o raketa ,la cei 138 cai care ii are motorul ,sau chiar daca esti in AUTOMATIC ,poti cobori manual o treapta de viteza ca sa capeti putere in cazul unei depasiri .
CONFORTUL este atuul de baza ,de aceea am ales c4p .mai ales ca inante am avut citroen xsara picasso ,dar c4picasso este cu mult mai avansat si tehnic si in materie de confort ,dar si designul masinii te face ca sa o cumperi ,si apoi incepi sa faci calcule la cit costa ,ce motor vrei sa aibe ,ce optionale ,etc etc
CUTIA automatica pilotata ,este un nou punct de atractie in materie de comoditate ,merg cu c4p . de parca as fi in parcul de distractii la masinutele alea care se tamponeaza ,apas pe acceleratie sau frina si nu ma mai gindesc ca trebuie sa schimb viteze ,asa poate scap si de bataturile care le-am facut de la Ambreiajul de la xsara picasso (fapt recunoscut ca xsara picasso are ambreiajul tare )
-
octavio c4p
video cu c4p albastru oriental
iata un video cu c4 picasso ,ce ziceti de culoare si de interior ?
http://www.youtube.com/watch?v=2av5u3ZdvEk
http://www.youtube.com/watch?v=2av5u3ZdvEk
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Frumos..sa o stapanesti sanatoasa. 
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
Pepe
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Re: video cu c4p albastru oriental
Bai, e foarte naspa la interior! Adica, avea sticle de cola aruncate pe acolo, ati vazut?? Ce masina mai vine cu asa ceva?!octavio c4p scrie:iata un video cu c4 picasso ,ce ziceti de culoare si de interior ?
E o masina foarte frumoasa, e si spatioasa, e si citroen. E cam tot ce ti-ai putea dori! S-o stapinesti sanatos si sa va poarte fericiti.
P.S.: la mine a fost mai simplu in ceea ce priveste culoarea, ca nu am putut alege decit din 4 dintre care una era negru de care am zis ca nu mai iau si cealalta era rosu nemetalizat
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- vladut_v
Frumoasa masina. O groaza de spatii de depozitare. Nu inteleg de ce folosesti un mofulator FM cand CD-ul masinii stie MP3, ba chiar am observat ca reda numele melodiilor. Aeratoarele pentru spate, de pe montantii laterali, intregesc confortul in spate. Ar fi putut exista un bloc aerator central si intre scaunele fata, e cam mult gol acolo. In loc de un suport de pet, putea fi o cotiera centrala fata voluminoasa, eventual cu cele doua micute de pe scaulele fata, in completarea acesteia. As avea grija la lipiciul scaietilor textili, sa nu deterioreze textura originala a materialelor interioare ... si in final ... un sfat ... nu fumati in bijuteria asta
!
C4 1.6i 16V Berlina
-
octavio c4p
Modulatorul fm ,il folosesc pentru ca pot pune un card de 1 gb cu muzica ,pe un cd mp3 incap 15 - 18 piese ,si trebuie sa inregistrez o groaza de cd-uri ,cind eu i-mi iau muzica de pe net si o schimb foarte des ,si cu transmisorul fm pot reda si sonorul de la NAVIGATOR ,vladut_v scrie:Frumoasa masina. O groaza de spatii de depozitare. Nu inteleg de ce folosesti un mofulator FM cand CD-ul masinii stie MP3, ba chiar am observat ca reda numele melodiilor. Aeratoarele pentru spate, de pe montantii laterali, intregesc confortul in spate. Ar fi putut exista un bloc aerator central si intre scaunele fata, e cam mult gol acolo. In loc de un suport de pet, putea fi o cotiera centrala fata voluminoasa, eventual cu cele doua micute de pe scaulele fata, in completarea acesteia. As avea grija la lipiciul scaietilor textili, sa nu deterioreze textura originala a materialelor interioare ... si in final ... un sfat ... nu fumati in bijuteria asta!
scaunele din fata au cotiere amindoua ,si scaiul il folosesc pentru prinderea tuturor accesoriilor ,bineinteles fara a strica ,este scai autoadeziv ,dar care se poate si dezlipi fara probleme
locul gol intre scaune foloseste destul de bine ,sper in viitor sa gasesc ceva care sa faca acel loc mult mai practic (o cutie ceva ,vad eu ,va aparea ceva sint sigur ,ca multi sau plins de treaba asta )
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Pe un cd cu mp3-uri incap 650 sau 700MB de mp3-uri, ceea ce e cam 3/4 din 1GB. Nu confunda cu cd-urile audio pe care intr-adevar incap 15 piese inghesuite.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)