VALLY_C4
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Nu.
Dar nici sub-turata. Mai ales in treptele superioare (3-5) tine-o intre 2000 si 3000. Daca masina nu e in sarcina (adica nu e la deal, in acceleratie, etc, iar consumul instantaneu e sub 7-8) si te deplasezi cu viteza constanta nu are sens sa mergi nejustificat cu 2800-3000rpm, poti sa schimbi in sus si sa mergi cu 2000-2200 (de exemplu nu are sens sa mergi cu a 3-a cu 55, cind ii poti da a 4-a).
Asta in premisa ca ai 1.6i, ca nu ai masina trecuta in semnatura.
Dar nici sub-turata. Mai ales in treptele superioare (3-5) tine-o intre 2000 si 3000. Daca masina nu e in sarcina (adica nu e la deal, in acceleratie, etc, iar consumul instantaneu e sub 7-8) si te deplasezi cu viteza constanta nu are sens sa mergi nejustificat cu 2800-3000rpm, poti sa schimbi in sus si sa mergi cu 2000-2200 (de exemplu nu are sens sa mergi cu a 3-a cu 55, cind ii poti da a 4-a).
Asta in premisa ca ai 1.6i, ca nu ai masina trecuta in semnatura.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
mituc
imageshack.us - iti dau si link pentru forum. Foloseste link-urile pentru "forum(1)".
- muntos
- Numar Inmatriculare: B-333-VTS
-
mituc
Vali, uita-te pe la "C4-ul tau" la masina lui peste imputit (aici: viewtopic.php?t=229 ).
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Se poate si asaVALLY_C4 scrie:sal. am o intrebare. se poate schimba lumina bordului( as vrea un albastru )?bye bau
,
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
- VALLY_C4
- Numar Inmatriculare: nt-12-law
de masina sunt foarte multumit. am 4000 si ceva de km. dar peste o luna plec pana in italia, in concediu si o sa ii adaug inca 5000km. plobleme nu am avut pana acum. e berlina , 1,4, benzina, argintiu. e bine sa bagi aditivi in benzina? poze nu prea stiu cum sa bag . :( . acum am fost de i-am bagat azot . merge brici masina. bye bau
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Sfatul meu e sa nu folosesti aditivi pt ca nu stii peste ce dai si mai rau îi faci decat bine. Foloseste benzina buna, de 98-100 de la MOL sau OMV si n-o sa ai nevoie de nici un aditiv

viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- VALLY_C4
sal. am o problema la cauciucuri. am luat o solutie care reda stalucirea amvelopelor dupa spalare (spray). arata ca noi dupa ce le-am dat. problema e ca dupa ce spal masina din nou , amvelopele au inceput sa aiba o culoare maronie pe locul unde am dat cu respectivul spray. la dacia care am avut-o inainte de a lua c4 nu am avut aceasta problema , si aveam amvelope debica. astea de pe c4 sunt michelin. care o fi problema? astept pareri.bye bau
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
- VALLY_C4
sal. tocmai am venit din concediu . am mai adaugat la robotelul meu inca 5000 km. se comporta din ce in ce mai bine. inca nu am reusit sa ating 10000 km cu ea. motorul incepe sa fie mai vioi. trage altfel. in rest ce sa zic.. e plina italia si austria de C4 (spun asta deoarece aici in romania nu prea le vezi des pe sosea. romanul e disperat de masinile nemtesti). in schimb prin afara nu prea vezi skoda, kia si alte marci din astea care dau bine numai prin romania. mi-am dat seama ca nu am facut o alegere gresita cand mi-am luat C4. in rest toate bune si pe curand. BYE BAU!!!