Gratar, Duminica 16 martie 2008?
- White Wizarditza
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
bure
M-am uitat si eu pe net la vreme, unii spun ca duminica sunt nori iar altii spun ca este soare, deci cred ca vedem duminica dimineata cum este vremea.White Wizarditza scrie:Sun Mar 16 Partly Cloudy 18°C - weather.com
Wizarditza ma luati si pe mine la o plimbare prin padure?
In privinta plecarii sunt de acord cu voi.....
- White Wizarditza
daca vrei sa mergi pe jos, te luam cu cea mai mare placere!bure scrie:M-am uitat si eu pe net la vreme, unii spun ca duminica sunt nori iar altii spun ca este soare, deci cred ca vedem duminica dimineata cum este vremea.White Wizarditza scrie:Sun Mar 16 Partly Cloudy 18°C - weather.com
Wizarditza ma luati si pe mine la o plimbare prin padure?daca nu trebuie sa ma platiti bine pentru poza......
![]()
Acum, vb serios, cum e drumul pana unde vreti sa mergem, ca Razvan nu baga masina pe drumuri naspa...
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
-
bure
White Wizarditza scrie:daca vrei sa mergi pe jos, te luam cu cea mai mare placere!bure scrie:M-am uitat si eu pe net la vreme, unii spun ca duminica sunt nori iar altii spun ca este soare, deci cred ca vedem duminica dimineata cum este vremea.White Wizarditza scrie:Sun Mar 16 Partly Cloudy 18°C - weather.com
Wizarditza ma luati si pe mine la o plimbare prin padure?daca nu trebuie sa ma platiti bine pentru poza......
![]()
Acum, vb serios, cum e drumul pana unde vreti sa mergem, ca Razvan nu baga masina pe drumuri naspa...
In padure este foarte frumos. o sa fim numai noi acolo, chiar langa lac, dar Razvan sigur nu baga masina pe acolo, mai este cate o aratura din loc in loc......., cate o denivelare de pamant.....
Daca vreti sa nu intram in padure, o sa fim si cu altii si vorba lui Silvius mai ascultam o manea, o hora, cu ocazia asta poate facem una mica......
- White Wizarditza
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Pana maine seara trebuie sa facem lista la costite. Ce se cumpara de la selgros, fiind majoritatea acolo o sa luam de comun acord deci nu mai e nevoie de liste.
Acuma sa nu va puna naiba sa va bazati ca sunt oameni care sa cumpere si sa nu veniti la timp..Cine nu poate si are motiv serios sa nu vina la 11:30 il scuzam altfel nu!!
Acuma sa nu va puna naiba sa va bazati ca sunt oameni care sa cumpere si sa nu veniti la timp..Cine nu poate si are motiv serios sa nu vina la 11:30 il scuzam altfel nu!!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
- White Wizarditza
-
Sabina
eu sunt de parere ca e cam putin. Tre sa mai adunam si tacamurile si farfuriile de plastic, o aluna, o maslina, un ardei, o salata, un dulce mic, o bautura fina etc. Eu zic sa rotunjim la 50 RON/persoana.White Wizarditza scrie:eu zic ca ar fi suficient 30 lei/pers....avand in vedere ca se strang 17 pers (din ce am numarat eu pana acum)...ar veni cam 510 lei...credeti ca ajung???
Sotia lui Silvius si mamica Alexandrei cu ochi albastri
-
Sabina
eu as vrea puple de pui (ciocanele), portie dubla de mici ptr al meu sot, ceva carnati. Nu ne bagam la marinate. O costita parca as manca.Bogdan scrie:Pana maine seara trebuie sa facem lista la costite. Ce se cumpara de la selgros, fiind majoritatea acolo o sa luam de comun acord deci nu mai e nevoie de liste.
Sotia lui Silvius si mamica Alexandrei cu ochi albastri
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Daca majoritatea venim acolo, pun 2,3 bani dupa care se imparte concret la cat a fost.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013