Eu as ramane la varianta cu traficulmugurel scrie:credeti-ma ca nu imi mai produce placere sa merg cu asa ceva in traficul nostru, e prea absurda masina...sau am imbatranit eu?
C4 By Loeb testat de TOP GEAR
Reguli forum
Articolele din presa straina nu vor fi traduse in romaneste. Puteti folosi google translate daca nu va descurcati!
Articolele din presa straina nu vor fi traduse in romaneste. Puteti folosi google translate daca nu va descurcati!
-
onacus
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Sint de acord si eu cu traficul. Omul se mai ingrasa, mai ia 1-2 puncte la dioptrii, isi mai da cu ciocanul peste un deget si ramine cu el strimb, etc, dar copchilul turbat dintr-un barbat pasionat de masini nu ajunge niciodata nici macar la pubertate.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
mugurel
- Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.
gata: functioneaza site-ul
www.citroenc4byloeb.ro
www.citroenc4byloeb.ro