ITP
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
ITP
In ce ckt consta itp-ul asta mai exact? Azi mi s-a luat de niste zgirieturi de pe spoiler si nu inteleg ce legatura are asta cu starea tehnica a masinii. Ma rog, s-au mai luat si de faptul ca am joc la directie dar asta e alta poveste, merg miine in service (asta dupa ce am schimbat un cap de bara si o biela acum 2 saptamini si am facut si test de geometrie si totul a iesit ok, si m-am enervat la culme).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
-
pesteimputit
- custom sound systems
vezi ca nu e biela
, nu ti-ai dori sa schimbi o biela, tu ai schimbat o bieleta!
in fine, nu cred ca trebuiau sa iti ia talonul pt zgarieturi, iar pt jocul in caseta daca ai garantie du-te la ei ca sunt obligati sa il rezolve
in fine, nu cred ca trebuiau sa iti ia talonul pt zgarieturi, iar pt jocul in caseta daca ai garantie du-te la ei ca sunt obligati sa il rezolve
SQ Advanced 7Ch - de multe locul I si odata locul II , LOCUL IV LA EMMA Eurofinals @ Wels 2008
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
- Mihay
- Supermoderator
Mituc din cate stiu eu acum la ITP iti fac poze si d=aia n`ai voie cu zgarieturi,parbrize ciobite etc.Apoi dupa ce iti fac fisa aia unde iti tureaza masina(vai de aia cu diesel ca scrie pe calculator la ala " Accelerate tu full throtle
) frane,frana de mana da un print la fisa aia si o trimite online la sediu RAR din judetul respectiv.Daca ai o problema si faci galagie tb sa vina in maxim 30 de min un reprezent RAR sa vada ce si cum.Dupa ce primesc ok`ul online iti pune pe talon tot ce trebuie,securizeaza si gata.Cam asta e ITP bafta
-
mituc
Doar la diesel se tureaza, la benzinare nu.
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
pai bine mai mituc, acu daca ai probleme la directie e normal sa te urecheze, insa pentru niste zgarieturi sorry, dar e aberant. Bine, probabil iti lipseste spoilerul cu totul
k altfel nu imi explic. La voi in moldova pe cat sunt oamenii de seriosi si ok, pe atat sunt autoritatile si cei care lucreaza cu autoritatiele dusi.
Imi amintesc de un scandal pe care l-am avut cu niste 'domni' de la rutiera, eu fiind pieton. De abia dupa ce am pus punctul pe i cu ei s-au dat pe brazda. Se respecta legea mai mult in moldova decat in restul tarii? Nu, insa unii fac exces de zel
Daca ai talonul vino la Bucuresti dupa ce rezolvi cu directia
Imi amintesc de un scandal pe care l-am avut cu niste 'domni' de la rutiera, eu fiind pieton. De abia dupa ce am pus punctul pe i cu ei s-au dat pe brazda. Se respecta legea mai mult in moldova decat in restul tarii? Nu, insa unii fac exces de zel
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
La ITP masina trebuie sa indeplineasca doua conditii. Sa fie in stare perfecta de functionare dpdv tehnic si sa nu prezinte urme de accident.
Zgarieturile respective, desi pot fi mici, sunt considerate urme ale unui accident si daca oamenii sunt mai catolici decat Papa iti vor spune ca masina nu poate trece testul ITP.
A mea a picat, chiar in Bucuresti la Sama, la ambele capitole. Avea ambele aripi spate infundate si a iesit cu dezechilibru la franare pe puntea fata, ceea ce m-a uimit in conditiile in care nu se resimtea deloc iar la valorile pe care le dadeau ei (o roata frana cu o forta de doua ori mai mare decat cealalata) ar fi trebuit sa se rastoarne la franari violente de la viteze mari.
Acum e in service, de aproape o luna, si vom vedea ce iese.
Zgarieturile respective, desi pot fi mici, sunt considerate urme ale unui accident si daca oamenii sunt mai catolici decat Papa iti vor spune ca masina nu poate trece testul ITP.
A mea a picat, chiar in Bucuresti la Sama, la ambele capitole. Avea ambele aripi spate infundate si a iesit cu dezechilibru la franare pe puntea fata, ceea ce m-a uimit in conditiile in care nu se resimtea deloc iar la valorile pe care le dadeau ei (o roata frana cu o forta de doua ori mai mare decat cealalata) ar fi trebuit sa se rastoarne la franari violente de la viteze mari.
Acum e in service, de aproape o luna, si vom vedea ce iese.
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
-
mituc
Pai alea sint niste zgirieturi... a spus ala ca sa le dau cu spray, daca era asa puteam sa le acopar cu markerul cum am mai facut-o (dar au iesit la polish). Mi se pare o timpenie. Adica nu am urm de infundaturi sau ceva. Mai am urme de muscaturi de ciini pe spoiler si pe numar, sa le acopar si pe alea? 
- stevey
- Marca si model masina: C4 1.6i BLACK
-
mituc
Tocmai m-am intors de la suceava unde am mai schimbat o bieleta. Ma duc sa-mi dau cu markerul pe zgirieturi si din nou la ITP cu ea.
Stevey: Doly. Probabil daca era in regula directia (si trusa medicala - da, am fost un bou, desi era un petrom 30-50m mai incolo si se rezolva cu aia) ma lasau in pace, nenii aia de acolo par rezonabili, si ala mai in virsta si ala mai tinar (dar oricum mai in virsta decit mine).
Stevey: Doly. Probabil daca era in regula directia (si trusa medicala - da, am fost un bou, desi era un petrom 30-50m mai incolo si se rezolva cu aia) ma lasau in pace, nenii aia de acolo par rezonabili, si ala mai in virsta si ala mai tinar (dar oricum mai in virsta decit mine).
-
m0rpheus
- Numar Inmatriculare: B 69 GCB
- stevey
- Marca si model masina: C4 1.6i BLACK
-
mituc
Stevey, pai dolly suzuki.
m0rpheus: da, sint la directie. Capetele de bara si bieletele formeaza un angrenaj paralel cu planetarele. Da, alea-s.
m0rpheus: da, sint la directie. Capetele de bara si bieletele formeaza un angrenaj paralel cu planetarele. Da, alea-s.