Quentin's C4

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
quentin

Mesaj de quentin »

mda...nu e forte deranjata treaba...dar avand in vedere ca e masina noua te astepti sa functioneze perfect. nic nu stiu ce sa fac...sa astept pana la prima revizie sau sa ii sun de pe acum ?
C4 Coupe, 1,6 HDI 16v 110 CP, Gri Iceland, Ice Pack Full Options, B-11-USN
Imagine
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Daca zici ca nu te deranjeaza foarte tare atunci poate e mai bine sa astepti pana la prima revizie. Bine acum depinde si in cat timp planuiesti sa faci cei maxim 2500 de km.
Pe de alta parte daca intr-adevar ai problema pe care au avut-o si cei din UK (desi aia ar trebui sa fie), atunci eu zic ca este una destul de grava. Daca te duci acum poate reusesti sa obtii o extindere a garantiei moca, avand in vedere ca nu ti-a mers AC-ul de la inceput.

Acum nu stiu nici cum stai cu timpul. Eu de exemplu nu prea imi permit sa zbor la service asa cand vreau eu.... :(
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
quentin

Mesaj de quentin »

Joi 08.03.2007

ora 22:00 - M-am intors de la munca. Problema persista. Am sunat la reprezentanta si astept sa imi spuna cand ma programeaza la service. Pana atunci o las in parcare, ca sa nu mai cada ceva, si ma reintorc la vechiul meu Clio. Mai vorbim dupa service ...
Imagine
onacus

Mesaj de onacus »

Nu o lasa in parcare. Mergi cu ea, si mai bine sa pice in garantie decat dupa, plus ca poate si rezolvi mai multe probleme in acelasi timp daca mai cade ceva ;)
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

quentin
-stiu ca ti la ea , dar nu o lasa in parcare , mergi cu ea , nu o menaja (asta nu inseamna ca-ti bati joc de bani ) dar e in garantie s-o repare
-acuma nu merge mii de km cu problema asta ,daca e o problema mai grava ,astia gasesc orice , BA ca ai mers prea multi km in decurs de cateva saptamani zile luni , am citit-o undeva pe asta , nu intru in detalii
quentin

Mesaj de quentin »

Am revenit.

Nu am lasat-o in parcare, ci am mers cu ea la munte si la mare ! (rimeaza :lol: )

Primul drum in afara l-am facut spre Constanta si am testat toate automatizarile. Atat limitatorul de viteza cat si pilotul automat. Pilotul automat pot spune ca e destept ! Il setasem la 130 km/h si pe autostrada de la Cernavoda, fara sa imi dau seama pentru ca era noapte intru intr-o curba destul de stransa. Ce credeti ca s-a intamplat ? S-a dezactivat pilotul.

Consumul a fost la dus undeva in zona 7.3 si asta pentru ca nu il resetasem cand am iesit din Bucuresti. La intoarcere, am resetat comp de bord si pana in intrarea de pe autostrada am avut un consum de 5,2. Dupa autostrada, consumul a crescut pana la 6,1 in conditiile in care am mers NUMAI cu pilotul automat, setat la o viteza de 120 km/h. Am reusit sa parcurg toata autostrada fara sa apas vreo pedala, ci repet, NUMAI cu pilotul automat :) Nice !

Am fost si la munte mai exact pana la Moeciu, cu 4 persoane in masina si portbagajul plin de bagaje. Am fost foarte placut surprins cat de bine a facut fata drumului. Am devenit fan serpentine in urcare :) Era un sentiment minunat sa vezi cum isi arata cuplul coltii. La dus nu am resetat calc de bord si am avut un consum de 6.2 iar la intoarcere, dupa resetare, am ajuns in Bucuresti cu un consum de 4,7 !!!!!! Hesus, si am urcat dealuri, am facut depasiri am mers cu 130, am fost 4 in masina, portbagajul full ! Oare s-a sticat calc de bord !??!

Ca o concluzie:
am masina de 3 saptamani si 1 zi, in care am facut 1700km si singura problema de pana acum e aerul conditionat care la 23 de grade se comporta diferit in cele 2 zone. In rest, nu am greieri, incepe sa consume putin, se comporta excelent la drum lung, nu e obositoare si incep sa ma atasez de ea pe zi ce trece :)
Imagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

quentin scrie:Pilotul automat pot spune ca e destept ! Il setasem la 130 km/h si pe autostrada de la Cernavoda, fara sa imi dau seama pentru ca era noapte intru intr-o curba destul de stransa. Ce credeti ca s-a intamplat ? S-a dezactivat pilotul.
Ai apasat tu frina sau ambreajul si de aia s-a dezactivat. Altfel nu se dezactiveaza nici daca sai cu rabla in copaci.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
herete

Mesaj de herete »

ei na, ia uite-te in manual la pagina 32 in dreapta jos :"daca in cursul deplasarii cu viteza de croaziera, sistemul este in imposibilitatea de a pastra viteza de croaziera, cifra reprezentand viteza afisata in zona A se aprinde intermitent. Adaptati-va modul de conducere, daca este necesar". Am patit-o si eu pe Soarelui si s-a decuplat.
C4 Coupe Urban Jungle 1.6i 16V 110CP Gris Fer B 55 PSU
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

Cand palpaie cifra care reprezinta viteza, pilotul automat este activ ! doar ca viteza setata a fost depasita (cobori o panta de exemplu) ... asta vrea sa spuna cartea, adica s-ar putea sa fi intr-o zona de restrictie de viteza caz in care trebuie sa adaptezi manual (mai exact cu piciorul) viteza.
Dezactivarea se intampla la apararea unei pedale sau din butonul de pe volan.
C4 1.6i 16V Berlina
mituc

Mesaj de mituc »

vladut_v scrie:Dezactivarea se intampla la apararea unei pedale sau din butonul de pe volan.
Unei pedale alta decit cea de acceleratie (adica ambreaj sau frina).

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
quentin

Mesaj de quentin »

mituc, ai modelul pe benzina sau motorina, adica cu ESP sau fara ESP ?
Imagine
mituc

Mesaj de mituc »

quentin scrie:mituc, ai modelul pe benzina sau motorina, adica cu ESP sau fara ESP ?
1.6i fara esp.

Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

si io tot 1.6 fara esp si nu decupleaza. si am mers cu pilotu si in curbe pronuntate cu 110kmh (drum liber ca sa nu am surprize)
avem si un accidentat care in mom respectiv era pe pilot automat.
dar respectiva optiune e buna doar pt autostrazi, sincer, sau pe drum drept lejer
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
quentin

Mesaj de quentin »

ee..pai vedeti. d'asta nu vi s-a decuplat "chilotul" automat.

si sunt total de acord ca trebuie folosit numai pe autostrazi, mai ales in aceasta tara frumoasa.
Imagine
quentin

Mesaj de quentin »

Am fost ieri la prima revizie. Am stat 3 ore k'ati-as ! Au baietii o viteza uluitoare...numai sa ii mobilizezi sa se puna pe treaba. Plus ca nenea de la receptie scrie pe masina ce crede el de cuvinta si baietii din service percep problema dupa capul lor.

In astea 3 ore mi-au schimbat chederul de la portiera din dreapta pentru ca era slabit sau prea moale si i-am pus sa imi "ranforseze" portierele pentru eventualii greieri (se pare ca pentru ei e o operatie standard :) ).
Cat despre problema cu aerul conditionat, intial spuneau ca e o diferent mica de temperatura, ca ei au lasat masina sa mearga si ca nu se simte diferenta. Asta am aflat pentru ca l-am tras pe un nene de maneca sa il intreb ce se intampla cu masina mea...ca altfel nu venea nici cucu sa ma intrebe. Dupa multe explicatii l-am pus sa se urce in masina si sa dea cateva ture in jurul reprezentantei. Problema bineinteles ca a reaparut si mi s-a comandat un senzor de temperatura, care nu stiu peste cat timp va veni, nu stiu ce presuune montarea lui si nu stiu daca va rezolva problema.

Foarte grea comunicarea cu baietii astia ...
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”