zgarietura

Accidente de toate felurile...
Dadu
Numar Inmatriculare: B 26 C L Z

zgarietura

Mesaj de Dadu »

Bine v-am gasit, sunt nou pe forum, si mai nou proprietar al unui citroen c4 coupe. Azi de dimineata am comis-o. Am zgariat partea dreapta de la sfarsitul portierei pana la roata. Am atins coltul din spate al unui logan prost parcat. Zgarietura nu este prea frumoasa si este cam lunga. vreau neaparat sa o duc la polishat. urmeaza intrebarea: Sa polishez doar locul respectiv sau toata masina? Cativa prieteni au spus ca o sa arate urat daca polishez doar locul respectiv. Voi cum ziceti?
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Nu va iesi zgarietaura la polish daca este prea adanca, adica daca a penetrat stratul de lac si a ajuns la vopsea.

Daca zgaietura este superficiala, atunci va iesi, si nu, nu trebuie sa polishezi toata masina.
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Dadu

Mesaj de Dadu »

zgarietura nu este adanca, am sters coltul barii din spate care e din plastic si a ramas pe zgarietura plastic de la bara lu ala.Eu sper sa iasa, nu am nici casco... :cry:
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Polisheaza tot. Se vede aiurea daca e polishata doar acolo.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Dadu

Mesaj de Dadu »

cat m-ar costa un polish la toata masina? unde e indicat sa il fac? poti sa imi recomanzi un loc anume?
Citroen C4 coupe, 1.6 I 16v, 110 CP, aproape full, Iridis, B 26 C L Z
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Costa vreo 3 mil.cel putin dar părerea mea e sa incerci sa polishezi doar aripa pt.ca daca masina e noua e posibil sa nu se vada vreo diferență față de celelalte părți nepolishate.Sau cel putin nu o diferență evidentă :) Depinde si de cum stai cu banii :wink:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Dadu

Mesaj de Dadu »

am inteles. nu prea ma pricep cu chestiile astea dar cand se declara la politie? daca e zgarietura se declara? sau daca e ceva mai grav?
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

In mod normal, orice daună provocată la masina trebuie declarată la poliție in 24h iar ei iți eliberează o hârtie in baza căreia poți efectua reparațiile necesare. In cazul tău,nu e nevoie, te-ai complica prea mult :)
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Dadu

Mesaj de Dadu »

deci nu as intampina probleme daca ma duc la polish cu ea, zgarietura este cam lunga dar nu s-a infundat nimic, nu s-a deformat nimic eu zic ca e ok
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

Corect :D
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

1.Mai bine te duci la politie si declari ca asa ai gasit-o. Nu declara ca ai lovit pe cineva caci te alegi cu amenda, plus alte probleme ca nu ai declarat imediat.
Declara ca ai gasit-o in aceeasi zi.
2.Incearca polish doar in zona zgarieturii. Daca vezi diferente atunci gandeste-te la polish total.
3.Fa-ti casco!!! Eu daca nu as fi avut casco, in 2 ani as fi scos din buzunar inca jumatate din valoarea masinii.
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

Dadu eu nu pot sa te sfatuiesc decat sa te duci la politie si sa declari ce ai facut, chiar dc vei lua o amenda.Daca ala a vazut ce ai facut sau vreun vecin si ii spune aluia nr tau adio permis de conducere daca nu te prezinti imediat la politie.Pune-te in locul lui! Daca o gaseai tu asa in parcare? cum era? Te duceai la politie si urlai din toti plamanii CINE MI`A LOVIT MASINA??!!??!?! Nu-i asa? Daca nici ala n`are casco? Si voua care`l sfatuiti sa nu se duca RUSINICA!!! :lol: Nu merita riscu asta ptr un fleac precum asta.Daca omorai pe cineva mai era de discutat. De polishat poti s-o faci si tu numai sa iei chestii bune.Daca iti intra unghia in zgarietura nu iese la polishat , asta e un test de facut in fata blocului
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

mihaysmen scrie: Si voua care`l sfatuiti sa nu se duca RUSINICA!!! :lol:
Adică eu :evil: Deh, Mihai, nu toţi au legea in sânge :oops: :lol: :lol:
Dadu

Mesaj de Dadu »

mihaysmen ideea e urmatoarea: coltul loganului din spate e din plastic m-am uitat nu a patati nimic ala o sa ii dea cu o carpa si nu se vede io m-am ales cu paguba mare nu stiu ce sa fac mi-e cam jena sa ma duc la politie
herete

Mesaj de herete »

jena ? cum s-a spus si mai devreme, sa nu cumva sa te fi vazut careva sa-i fi spus proprietarului ca cine stie ce jena o sa ai atunci :)
C4 Coupe Urban Jungle 1.6i 16V 110CP Gris Fer B 55 PSU
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”