Probleme bara din fata

Accidente de toate felurile...
Scrie răspuns
vladutzuuu

Probleme bara din fata

Mesaj de vladutzuuu »

Salutare!

Am o mica problema: mergand ieri prin hartoapele care au aparut mai nou pe drumul spre cota 1400 din Sinaia, mi-a cazut sau s-a rupt, nu-mi dau seama inca, partea de jos a casetei care tine numarul (chestia aia din plastic pe care scrie ATS si care tine numarul).

Stie cineva de unde pot sa iau asa ceva? Sau o noua caseta cu totul sa o schimb?

10x
herete

Mesaj de herete »

suport de numar gasesti la orice magazin de piese. e maxim 10 ron parca
C4 Coupe Urban Jungle 1.6i 16V 110CP Gris Fer B 55 PSU
vladutzuuu

Mesaj de vladutzuuu »

Foarte tare. Nu mi-am imaginat ca e asa de simplu :)
Merci de info.
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

La mine la fel, suportul de numar e rupt in partea de jos. Din pacate e prins cu doua nituri de bara, de la livrare ... ce sa fac cu el? Cum sa-l dau jos si cum sa montez altul ? Deocamdata astept revizia ... sa nu fac 7 vizite in service pentru un amarat de suport ... La voi tot nituit ?
C4 1.6i 16V Berlina
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Sigur e rupt sau e sarita doar clema aia de care ma tot musca pe mine ciinii?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
herete

Mesaj de herete »

nu sunt doua suruburi autofiletante ?
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Solutia? Renuntati la suport si prindeti numarul direct.. In cel mai rau caz o sa rupeti bara direct..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
vladutzuuu

Mesaj de vladutzuuu »

Nu m-am uitat sa vad daca e sau nu prins cu suruburi.
De rupt e rupt sigur. Nu mai e nici o bucata din platicul ala pe care scrie ATS.
Banuiesc cu suportul asta de numar e universal, si nu se poate cumpara decat in pachet de 2 bucati nu?
herete

Mesaj de herete »

din ce am vazut eu difera modul de prindere si modul de introducere al numarului ( inferior sau lateral ). Vezi daca nu cumva e prins suportul de bara prin doua suruburi cap cruce autofiletante, asa va fi simplu de inlocuit.
mituc

Mesaj de mituc »

Depinde cum gasesti. Dar la 9-10 RON setul de 2 bucati chiar nici nu m-ar mai interesa asta. Poti merge la ATS sa-ti dea o siguranta dintr-aia, la un moment dat pe mine m-a muscat un ciine de numar si a trebuit sa pun siguranta aia de culoare alba, si arata ca draq'.

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
vladutzuuu

Mesaj de vladutzuuu »

Tare faza cu acel animal latrator :)
Pai dau aia de la ATS asa ceva? Doar siguranta aia de la numar? Trebuie platit sau ceva? Mi se pare cam ciudat sa-ti dea doar siguranta...
As putea sa ma duc si in targ sa iau asa ceva...cred...
mituc

Mesaj de mituc »

La un moment dat cind ajungeam prin service-ul din suceava aveau aia grija sa-mi inlocuiasca sigurantele de la numere pe care scria ori ATS, ori Invest Serv sau cum s-o mai fi chemint service-ul din iasi, cu sigurante de-ale lor pe care scria fetcom. Reclama e sufletul comertului, stii cum se zice.
Apoi, in cel mai rau caz o sa trebuiasca sa platesti un set de suporti de numere, adica 10RON. Cred ca e mai ieftin decit sa-ti cada numarul si sa te opreasca vreun politai de la circulatie si tu sa ridici din umeri in timp ce el iti completeaza procesul verbal si-ti zboara, din puncte, nu?:)
Come on man, e 10RON sau ceva!

vladutzuuu

Mesaj de vladutzuuu »

Nu e pb de bani. Totusi nu sunt nici 3 litrii de motorina :)
Ma gandeam doar asa ca fapt divers. Da ATS-ul ceva gratuit?
Incredibil
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”