Tips sau esapament ascuns

Eleroane,Kituri de caroserie,Geamuri Fumurii,Xenoane, Roti/Cauciucuri
alexchivu

Mesaj de alexchivu »

silvius scrie:uite ca iti dau eu raspuns: nu , nu pierzi garantia. Catalizatorul e departe, nu ai treaba cu el. Sfautl meu e sa mergi in service autorizat RAR, si sa iei garantie (eu am 18 luni de ex.) Oricum nu aitreaba cu jucaria.
Nu iti pune chiciuri. Eu, ca si Bogdan am pus la Pilot, pretul pe undeva pe unde s-a spus inainte, cu decupaj, tipsul iese in afara un strop asa incat sa nu murdareasca masina pe spate.

O sa pun ceva poze maine pe net ca tot trebe sa mai fac update :)
Nu se aude nici enorm de tare, dar nici slab, insa eu am si filtru sport, prin urmare nu pot fi un etalon la zgomot, el difera atat la turatii joase, cat si la cele inalte fata de fitru stock + toba sport.
Cel mai simplu e la Sambata de Sus, unde vine si Bogdan. Avem aceleasi motorizari, aceleasi tobe, singura diferenta fiind filtrul :)
clar o sa merg la cei de la Pilot, stii ma bate gandul sa o pun pe mijloc...ce parere ai?
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Mi-am schimbat toba finala, Pilot, si am pus un tips rotund, dublu, Sebring (care a costat mai mult decat toba), toata lucrarea am facut-o la Pilot in Voluntari. Sunt supermultumit,baietii au lucrat rapid si frumos, fara compromisuri,iar de auzit, se aude exact cum vroiam. Recomand cu incredere :D
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
alexchivu

Mesaj de alexchivu »

pasare scrie:Mi-am schimbat toba finala, Pilot, si am pus un tips rotund, dublu, Sebring (care a costat mai mult decat toba), toata lucrarea am facut-o la Pilot in Voluntari. Sunt supermultumit,baietii au lucrat rapid si frumos, fara compromisuri,iar de auzit, se aude exact cum vroiam. Recomand cu incredere :D
bine ai venit intre noi astia cu finale schimbate... eu am schimbat-o acum o saptamana, am pus borla cu tips pilot oval...lucreaza f bine baietii de acolo;
in ceea ce priveste sunetul este aproape insesizabil...vroiam sa se auda putin mai tare, dar cred ca dupa ce-i bag filtru sport sigur o sa-o creasca zgomotul; probabil la mine si din cauza ca este diesel sa fie sunetul mai timid? tipul de la Pilot mi-a zis ca momentan masina scoate gazele normal, dar cand o sa-i pun filtru sport o sa traga mai mult aer, ceea ce o sa rezulte o cantitate mai mare de gaze aruncate pe finala => un sunet mai sportiv (sper) :)
nu este nimeni cu un hdi care si-a schimbat finala?
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Pasare vad ca te-ai pus serios pe treaba....FELICITARI!!!
Sa te bucuri de modificari.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

tace si face.
per total...simti ceva?toba...soft....poate si un filtru?
doar placebo?
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

alexchivu scrie:
pasare scrie:Mi-am schimbat toba finala, Pilot, si am pus un tips rotund, dublu, Sebring (care a costat mai mult decat toba), toata lucrarea am facut-o la Pilot in Voluntari. Sunt supermultumit,baietii au lucrat rapid si frumos, fara compromisuri,iar de auzit, se aude exact cum vroiam. Recomand cu incredere :D
bine ai venit intre noi astia cu finale schimbate... eu am schimbat-o acum o saptamana, am pus borla cu tips pilot oval...lucreaza f bine baietii de acolo;
in ceea ce priveste sunetul este aproape insesizabil...vroiam sa se auda putin mai tare, dar cred ca dupa ce-i bag filtru sport sigur o sa-o creasca zgomotul; probabil la mine si din cauza ca este diesel sa fie sunetul mai timid? tipul de la Pilot mi-a zis ca momentan masina scoate gazele normal, dar cand o sa-i pun filtru sport o sa traga mai mult aer, ceea ce o sa rezulte o cantitate mai mare de gaze aruncate pe finala => un sunet mai sportiv (sper) :)
Nu se va auzi la diesel cum se aude la benzina. Era cineva pe aici cu 2.0HDI si toba de carbon, care pe benzinare urla de rupe, si nu se auzea absolut deloc. Doar cand ii dadea cheie scotea un zgomot schimbat altfel nimic.. Deci nu te astepta la cine stie ce zgomot chiar si cu filtrul de aer.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
alexchivu

Mesaj de alexchivu »

Bogdan scrie:
alexchivu scrie:
Nu se va auzi la diesel cum se aude la benzina. Era cineva pe aici cu 2.0HDI si toba de carbon, care pe benzinare urla de rupe, si nu se auzea absolut deloc. Doar cand ii dadea cheie scotea un zgomot schimbat altfel nimic.. Deci nu te astepta la cine stie ce zgomot chiar si cu filtrul de aer.
ideea este ca la mine se aude, dar nu foarte tare, adik si cand o accelerez se aude, deese a auzit-o aseara, el poate sa spune mai bine cum se aude...
oricum cu filtru o sa traga mai mult aer si implicit mai multe gaze evacuate...ceea ce ar trebui sa-i schimbe sunetul...
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

offtopic: nu mai dati si voi quote le mesajul anterior ca e stresant :)

acum ontopic, se aude putin altfel dar clar se aude mai incet decat ce am auzit la intalnirea de la gratar la Bogdan, silvius sau whitewizzard (toate pe benzina cred)
Din pacate nu pot sa imi dau precis cu parerea pentru ca e diesel si eu am benzina, nu stiu cum se auzea exact inainte un C4 diesel.
Dar repet, sunt ceva diferente, insa nici decum nu se aude precum o finala pusa pe benzinara.
Si referitor la filtru, eu stiam ca intra in motor cat aer ii comanda debitmetrul, nu cat aer baga filtrul, poate ma insel, unii ziceau ca masina nu are deloc debitmetru.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

Shadow scrie:Pasare vad ca te-ai pus serios pe treaba....FELICITARI!!!
Sa te bucuri de modificari.
Mulțumesc :D Dar n-am terminat :wink:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

aiurica scrie:tace si face.
per total...simti ceva?toba...soft....poate si un filtru?
doar placebo?
Urmează si filtru dar nu stiu de unde să cumpăr fără să mai aștept o eventuală comandă :? Ceva se simte,parcă, dar nimic spectaculos :)
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

@Pasare: da-i un PM lui Costin, el si-a pus filtru, si acum vroia parca sa il schimbe asa zicea ultima oara cand m-am vazut cu el. Are el un loc de unde le ia, dar am uitat
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
johndoe21ro

Re: Tips sau esapament ascuns

Mesaj de johndoe21ro »

Si eu mi-am schimbat finala si mi-am pus tips. Am mers pe mana celor de la Pitesti (Pilot - Borla Romcat) deoarece am auzit ca sunt mult mai mesteri si mai seriosi ca cei de la Pilot Buc. Recomand cu incredere. Baietii au fost finutzi. Pe benzinare zgomotul este sublim. Este destul de linistita daca tii neaparat dar face frumos daca o provoci .. mai ales in sarcina. Costul toba + tips stadion = 610 roni.

P.S. Pt cei care vor filtru. ... am primit mail de la Augsburg. Mie mi-au zis 210 roni in cca 7 zile. La Pilot au cerut 280 ron... asa ca .... pt finala mergeti la Pilot iar pt K&N la Augsburg.
Citroen C4 Coupe VTR 1.6 16V, negru obsidien, DJ 83 ARN
OMEN
Numar Inmatriculare: CJ 11 JIL

Mesaj de OMEN »

am pus si eu 2 tips -uri la toba doar pentru aspect ca deh,e HDI si mare lucru nu se simte la acustica ,porcaria aia din stanga e un fluier fake BOV care l-am luat de la un prieten si merge ,fluiera frumos dar asta chiar e kitch.Am facut un split la teava finala si gazele ies pe amandoua pe dreapta cu debit mai mic dar cum spuneam totul e pentru estatica .Toba nu pot sa o schimb ptr ca am vb cu dealerul si zice ca pierd ceva garantie la fel si la admisie .Sincer as schimba tot de la admisie la evacuare(aprox 700Eur) dar parca n-as renunta nici la garanie si o chestie ca asta ar presupune sa montez la loc stock-u la fiecare vizita la service.
Imagine
AUD UMBRE MENTOLATE
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

misto...niste poze pe dedesubt sa mai faci si un topic cu masina...parca ai folie pe geamuri nu?

problema cu garantia e arhi discutata...daca te iei dupa ei nu mai faci nimic la masina...
OMEN
Numar Inmatriculare: CJ 11 JIL

Mesaj de OMEN »

da am folie pe geamurile din spate Llumar agreata RAR si cu pozele sa vedem saptamana viitoare ca ma duc sa schimb cauciucurile si poate vb cu baietii sa o ridice sus sa -i fac niscaiva poze.Cat despre topic mai am putin de lucru la ea si dupa aia poze.
AUD UMBRE MENTOLATE
Scrie răspuns

Înapoi la “Tuning&Styling EXTERIOR”