M-a zgiriat un manelist

Accidente de toate felurile...
Scrie răspuns
candymann

Mesaj de candymann »

@mihaysmen nu, nicidecum. cristina nu canta si nush dc avea idee despre candymann cand eu foloseam nick-ul asta. :D
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

mihaysmen scrie:ce ti`am dat eu mituc nu ai reusit nimic? e bine si ce zice silvius cu mailu` ala dar din propria experienta te sfatuiesc sa te mai duci odata decat sa dai mail si inchei aici
Nu am reusit mare lucru... o firma are multe masini si cind intrebi "cine mai stie care si cum o foloseste?!".
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
candymann

Mesaj de candymann »

tare ma tem k ai sa o faci pe banutzii tai.
mituc

Mesaj de mituc »

Din cauza unor picatele oricum e posibil sa vreau s-o vopsesc toata dupa ce-mi vine mazdoiul. +ca nevasta'mea fiind turbata dupa culoarea ochilor mei (imagine that!) s-ar putea s-o vrea verde :) Chestia este ca in acest moment eu as fi dispus sa stau cu rabla in service si sa vopsesc portierele doar ca sa sufere manelistul ala prost, pisa-m-as in rezervorul masinii lui de pramatie sociala!

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

mituc cand o sa aflii pretul unei vopsiri totale in sericeurile citroen o sa cazi pe spate cred. cauta la altii dar nu la d`aia din cartier parerea mea
mituc

Mesaj de mituc »

Cica ar trebui sa ma ajunga undeva pe la 4000RON...

MirceaX

Mesaj de MirceaX »

mituc scrie:Nu-i dau foc la nimic. Las' sa se ocupe politia de el, ca nici rca nu are: http://cedam.csa-isc.ro/search.php?c=nr ... 02&an=2008 Politia a spus ca ma suna azi daca nu ajunge ala, eu oricum diseara merg la ei si vad ce mai pot face (cerere scrisa sa fiu tinut la curent cu cursul investigatiei, etc) si le spun si de faptul ca manelistul nu are rca (tipic manelistic de altfel, are masina de 35k eur si nu are rca la el, si se mai si baga ostentativ in oameni, adica si un manelist, cit creier lipsa tre' sa aiba sa faca asa ceva?!).
Din pacate site-ul ala de mai sus e cam praf... spre exemplu nici eu nu am rca dupa cum zic ei... si de-atunci mi-am mai facut rca de 2 ori... depinde unde are bovinologul asigurarea...
C4 Gri Iceland, 1.6 16V, 110CP, B-58-HDY
mituc

Mesaj de mituc »

Incepind de pe 30 imi inceteaza rca-ul la allianz si intra in vigoare unul facut la generali. Sa vad atunci cum se intimpla lucrurile pe site-ul cu pricina.

Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Pe Cedam nu toti asiguratorii actualizeaza datele. Eu de ex, dupa nr de inmatriculare nu am gasit RCA valabil la masina mea, dar dupa serie, da. Le-am scris, semnalat ca eroare, dupa 48 ore aparea si dupa numar. Ce-i drept, daca il cauti pe altu, nu poti sa-l cauti decat dupa numar. Mai ales daca e vreunu de te-a agatzat pe sosea.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
mituc

Mesaj de mituc »

Senzational! S-a prezentat manelistul la politie (nu stiu in ce problema) si m-au sunat aia ca l-au "gasit" si ca sa ma duc acolo. O sa ma duc diseara sa vad ce se intimpla. Sincer asta e ultima complicatie de care mai aveam nevoie acum.

Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Incredibil!!! Dupa doar 2 luni!!! :lol:
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

vezi mah ca au si manelistii constiinta??? :lol: :lol:
pana la urma a venit :lol:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

sau l-au adus....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Probabil s-a dus sa declare ca si-a gasit masina lovita... sau ca a dat cu ea intr-un gard :violent1:
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
mituc

Mesaj de mituc »

Sau s-a izbit de alt manelist mai tare ca el si l-a luat ala cu gipul pe sus. sau vrea sa vinda masina si ii trebuie acte, sau nu stiu, nu ma intereseaza, poate sa si-o arunce de pe bloc ca oricum nu ii va mai trebui in urmatoarele 3 luni.

Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”