M-a zgiriat un manelist

Accidente de toate felurile...
Scrie răspuns
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Poze cu zgirieturile de la manelist. Din fericire si retarzii aia de coreeni s-au gindit ca SUV-urile nu sint neaparat offroad, si chiar daca ofera ca optionale bullbar, cirlig si alte minuni pe astea dotate de strada, doar cit sa se simta manelistii bine in palatul lor pe roti tot spolere si bare de plastic le-au pus.

ImagineImagine
ImagineImagine

Si asta e poza cu imbinarea portierelor dupa ce am spalat-o.
Imagine
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

incearca cu un polish profesional mare parte se va acoperi apoi in functie de timp go to service. nu ne`ai zis l`ai gasit nu l`ai gasit? te`au mai chemat sa dai cu subsemnatul? daca sau cand il vor gasi teoretic te cheama ptr confruntare in caz ca nu recunoste manelistu tau :D . daca se va face un pv de contraventie in care este mentionat si accidentul tie iti da o copie dar ari MARE GRIJA sa scrie militzianul si sa SEMNEZE MANELISTUL ca ESTE DE ACORD SA REPARI MASINA TA PE RCA`UL LUI! daca nu e scrisa pe spate cu pixu ( nu e cuprinsa in pv) o sa ai marrriii probleme la asigurator.Succes
candymann

Mesaj de candymann »

nush ce va ieshi la polishat. tare ma tem k tot pe la vopsit ai sa ajungi.
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

ce sa polisezi acolo..??? :lol:
VOpsea nenica...
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

de abia acum vad topicul, nasoala chestie.
Politia trebuie sa il gaseasca pe individ. Pentru accidentul asta nu ramane fara carnet, isi ia doar puncte la greu. Problema e ca a fugit de la locul accidentului.
Ideea e ca trebuie sa isi faca treaba politia. Daca nu isi fac treaba cei de la Iasi faci reclamatie la IGP. Merge si pe mail, ai cuvantul meu. Pe mine m-au enervat odata niste polististi intree ghilimele ca nu si-au facut treaba cum prevede legea si am trimis mail. In cateva zile cine e la mine? Politia cu scuze si sa se roage sa le dau declaratie cum ca au rezolvat problema. Nu era vb de Politia Rutiera, insa tot asa am patit cu niste agarici, a se citi javre care m-au oprit in primaverii intr-o noapte. Fara sa verifice nimic la carnet, ma pun sa suflu in fiola. Fara mushtiuc. Spune boul ca sunt BEAT! Eu care atunci cand conduc nu pun gura nici macar pe inghetata cu alcool (nirvana k aia e singura) sau nu beau nici macar un frape cu alcool. Unii colegi de pe forum stiu cat consum. Gata, k imi iau carnetul si alte alea. I-am spus boului 'Mai baietas, eu nu am pus gura pe alcool de o luna, nu ce spui matale. Hai sa mergem impreuna pana la IML si apoi sa iti fac o reclamatie la IGP sa tai amenzi in parcuri la aia de taie iarba. Cretinul ca 'stai dom'le, mai facem un test' VIne el cu alt aparat, pune mushtiuc si bineinteles k alcoolemie 0. Cane cerem mii de scuze, va multumim mult ca ati cooperat, facem asta pentru binele celor din trafic si alti rahati. Asa ca oricat de bazat ar fi ala trebuie sa il arda. Si Santa Fe nu e mare scula, e o ieftinatura, crede-ma.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

@Silvius tu ai dreptate dar nu e chiar asa ieftin un santa fe cu de toate. mie unul mi`a placut
candymann

Mesaj de candymann »

mihaysmen scrie:@Silvius tu ai dreptate dar nu e chiar asa ieftin un santa fe cu de toate. mie unul mi`a placut
eshti manelist? :P
Ovidiu
El_Rey
Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i
Numar Inmatriculare: BXX5EBI

Mesaj de Ovidiu »

candymann scrie:
mihaysmen scrie:@Silvius tu ai dreptate dar nu e chiar asa ieftin un santa fe cu de toate. mie unul mi`a placut
eshti manelist? :P
Daca iti place Santa Fe inseamna ca esti manelist?
Gusturile nu se discuta!!!
AUDI A6 2.0TDI 177cp
VW Polo tossa blue 1.4 85cp
Kia Pro Cee'd negru 1.4 109cp

Imagine
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Eu am intrat intr-o SFe de circa 20k km, juma crem juma neagra in interior... Minusuri - pielea de pe volan se tocise, imprimeul de pe schimbator - ala pe care scrie vitezele - se stersese , plasticul de pe bord era rigid, ieftin, nici nu se compara cu materialul moale de pe c4...

Santa Fe este o masina mare care arata bine pe afara si costa jumate dintr-un Tuareg... Cine nu are bani de Tuareg, isi ia Santa Fe...
candymann

Mesaj de candymann »

@ ovidiu & mihaysmen kiddin' :D
Ovidiu
El_Rey
Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i
Numar Inmatriculare: BXX5EBI

Mesaj de Ovidiu »

candymann scrie:@ ovidiu & mihaysmen kiddin' :D
Stiam !! 1 - 0 :lol:
AUDI A6 2.0TDI 177cp
VW Polo tossa blue 1.4 85cp
Kia Pro Cee'd negru 1.4 109cp

Imagine
candymann

Mesaj de candymann »

yeye :P. eu am fost la "vecinii" de la hyundai si am vazut ceva: radiocasetofon cu CD. cine dreq mai are casete audio?
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Bai santa fe mi s-a parut ok dar e ieftineala in general, ca orice hyunday. Bineinteles nu toti manelistii au VAG si SUV-uri, iar cei ce au VAG sau SUV-uri nu sint toti manelisti. Dar asta peste care am dat eu avea si fata.

Silvius, ar fi interesant un numar de telefon de la IGP sau o adresa de mail, sa merg si eu pe aceeasi idee. Politistii mi-au spus ca ma vor suna in 24 de ore daca nu se prezinta aia si-mi spun ce tre' sa mai fac. Dupa 2 zile am fost pe la ei (vineri) si mi-au spus ca ma vor suna cind il gasesc pe manelist. Evenimentuls-a intimplat mircuri, azi deja e raspoimarti. Este imposibil sa nu poata gasi manelistul in acest interval, daca am eu 2 ore de frecat prin oras il gasesc eu daca e in trafic. Ca au si altele pe cap e clar, insa ma ingrijoreaza faptul ca manelistul cu pricina poa' sa se duca la alt manelist cu service si sa-si scoata zgirieturile (ca sigur are si el) si apoi sa ma intrebe daca-s nebun cind punem masinile una linga cealalta (bineinteles, se poate vedea o vopsitura proaspata, dar nu cred ca are cineva scule sa analizeze, si nici chef).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

Mituc, asta e adresa care si la mine a mers: relcupublicul@politiaromana.ro
Le povestesti intamplarea si ceri anchetarea problemei. Frumos, fara sa spui ca ala sau ala e smecher, ci ca nu ai primit niciun raspuns.
O sa se rezolve repejor. Nu te baga in ei :wink:
Astia de abia asteapta o chestie de genul asta. Un Santa Fe este o ieftinatura in clasa lui. A insemnat ceva cand a fost lansat si atat.
E o masina cu o gramada de probleme tehnice, stiu ce vb
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

toata treaba cu santa fe si manele este off topic scuze mituc asa ca d`aia nu ti`am dat reply candyman ( sa intelg ca iti place cristina aguilera? :D ) . ce ti`am dat eu mituc nu ai reusit nimic? e bine si ce zice silvius cu mailu` ala dar din propria experienta te sfatuiesc sa te mai duci odata decat sa dai mail si inchei aici . nu`ti va face nimeni expertiza la masina ta sau a lui ptr 2 zgarieturi decat pe banii vostri poate
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”