Cum aflu ce EURO e un C4 ?

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Mersi de raspuns Basy, dar dieselul stiam sigur ca are si euro 3. Pe mine ma tenteaza benzinarul, iar Muntos are un motor pe benzina de aia e euro 4. Cind deja am certificat de inmatriculare am platit si taxa, nu numai ca e a mea. Ce mai vroiam sa te intreb Basy: chestia aia cu codurile din certificatele frantuzesti ori fi la fel si la motaorele pe benzina ? Tot dupa 2002/80B trebuie sa ma uit :?:
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

Nu stiu. Eu ti-am zis cum a fost la mine si ce mi-au spus si mie altii. Ma oftic foarte rau ca nu am stiut ca exista Euro 3 pe C4 ca avand in vedere ca la a mea i-au facut acum omologarea puteau sa faca si ei un pustiu de bine sa imi treaca Euro 4 ,dar din pacate chiar nu am stiut ca exista C4 Euro 3 atunci.
Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 110 alb
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

E nasol sa primesti o veste din asta. 700 Euro e suma destul de mare si iti cam dai cu pumnii in cap cind o pierzi asa ... pe o taxa timpita. Daca ii bagi in masina ta e una, dar sa ii dai fara sa te folosesti de banii aia nu prea iti cade bine. Chiar imi pare rau pt tine. :( Norocul meu e ca exista acest forum si mai pot afla una-alta, altfel poate pateam si eu ca tine.
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

a mea e tot din 2005 si euro 4, nu mai inteleg nimic, astia sunt dusi rau
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

silvius scrie:a mea e tot din 2005 si euro 4, nu mai inteleg nimic, astia sunt dusi rau
Bai silvius, iar citesti pe linga. Tu ai diesel?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

bai Mituc, poate sunt eu dus, da' tu citesti pe langa :lol: :lol: :lol:
iata ce a scis Vlad :
---------------------------------------
Din pacate mi se confirma faptul ca sint benzinare din 2005 euro 3. :crybaby: E cea mai mare lovitura pe care o pot primi. O taxa pt euro 3 nu imi permit. Pacat. Asa mult imi doream un coupe .... ](*,) Asta e. Traim in Romania. Si celor care au bagat taxa le doresc ca de toti banii strinsi prin aceasta taxa sa cumpere medicamente si coroane pt ei. :angry4: :angry5:
---------------------------------------

Eh, cum e cu cititul pe langa ? :lol: :lol:
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Mesajul ala care l-am postat s-ar putea sa fie eronat. Muntos mi-a zis ca e euro 3, desi s-a inselat. Si el si-a dat seama ca are euro 4 dupa ce s-a documentat mai bine. Si m-a mai indus in eroare un reprezentant de la ATS care mi-a zis ca sint motoare pe benzina euro 3 (sper sa ma fi dus in eroare). Si la mine inca e o ceata, dar sper sa se risipeasca cit de curind. Silvius, chiar nu se poate posta pdf-ul ala cu motorul de 1.6i 110 CP ce ti l-am trimis pe mail ? Lumea asa e cam nedumerita.
mituc

Mesaj de mituc »

E posibil sa fie benzinare euro3 montatate dupa 2005 dar pe C2/C3/Saxo sau utilitare. Pe C4 toate benzinarele, inca din 2004, sint euro4. Iar dieselurile comercializate in franta si UK eu stiu ca si alea-s toate euro4, mai putin cele date la romani fara fap si care au euro3.

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

mituc scrie:E posibil sa fie benzinare euro3 montatate dupa 2005 dar pe C2/C3/Saxo sau utilitare. Pe C4 toate benzinarele, inca din 2004, sint euro4. Iar dieselurile comercializate in franta si UK eu stiu ca si alea-s toate euro4, mai putin cele date la romani fara fap si care au euro3.
Domnu, domnu, citeste ce am scris eu despre a mea. E masina importata din Franta cu prima inmatriculare 09.2005. :wink:
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

vlad scrie:E nasol sa primesti o veste din asta. 700 Euro e suma destul de mare si iti cam dai cu pumnii in cap cind o pierzi asa ... pe o taxa timpita. Daca ii bagi in masina ta e una, dar sa ii dai fara sa te folosesti de banii aia nu prea iti cade bine. Chiar imi pare rau pt tine. :( Norocul meu e ca exista acest forum si mai pot afla una-alta, altfel poate pateam si eu ca tine.
Mai puneam ceva bani si imi luam jante si cauciucuri sau un body kit custom de caroserie foarte smecher. Acum astept. :D
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Mda. Cam asta m-am gindit sa fac si eu cu banii dupa ce o iau. Sint multe chestii ce vreau sa ii iau si nu stiu care ar fi prioritatile. Jenti, body kit, chip tuning, distantiere la roti, pt chip tuning sa ma interesez daca trebuie schimbata admisia sau evacuarea, folie, suspensii si poate as mai avea de adaugat. Dar prima data sa vina masina si dupa aia mai vad eu care sint prioritatile.
candymann

Re: Cum aflu ce euro e un C4 ?

Mesaj de candymann »

vlad scrie:Sint zapacit cu totul. #-o Nu mai stiu ce euro au masinile astea C4. De ex pe site-ul ATS-ului nu vezi masina cu euro 3 dar in realitate, la unele aduse de dincolo se gasesc si cu euro 3 pt ca nu au FAP. In Romania doar masini ultima generatie se vind ? Nici una fara FAP ? Si daca se vind fara FAP alea ce euro au ? Plus ca am mai primit un mail de la un reprezentant Citroen care m-a dat gata. :evil3: Suna cam asa:

"Stimate Domn,

Va multumim pentru interesul manifestat fata de produsele si serviciile Citroen.

Ne face placere sa va transmitem anexat oferta noastra care cuprinde caracteristicile tehnice si comerciale ale modelului solicitat.

De relatia cu Dumneavoastra imi face onoare sa ma ocup personal. De aceea pentru orice informatie suplimentara va rog sa ma contactati la telefon 0740.xxxxxx sau pe aceasta adresa de mail xxxxxxxxxx@ats.ro

De asemenea va astept oricand la show-room-ul Citroen din Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 42-44, sector 1, Bucuresti (intre orele: 09:00-19:00 Luni-Vineri; 09:00-14:00 Sambata)."

Am sters numele si nr de tel a celui ce l-a trimis. Am primit si 3 fisiere in format pdf cu tipul motoarelor euro 3 dar nu stiu cum sa le pun aici. Va rog sa imi spuneti cum, sa le vedeti si voi. Acolo e prezentat un Coupe VTR 1.6i 16v 110CP EURO 3. :shock:
Intrebarea cea mare e :?: CUM STIU EU CE EURO ARE MASINA ?
Cind o aduc de dincolo ce sa ii verific la un benzinar de 1.6 110 CP ? (de ex o litera la seria masinii, sau mai stiu si eu ce).
Va multumesc mult pt raspunsuri.
normele EURO 4 s-au introdus in 2005. acum trage tu concluziile.
mituc

Mesaj de mituc »

candymann scrie:normele EURO 4 s-au introdus in 2005. acum trage tu concluziile.
Normele euro4 s-au introdus in 2005 dar citroen c4 a avut toate motoarele euro4 inca din 2004 de la lansare (2004 in toamna). Era destul de complicat sa modifice toata linia de productie dupa 3 luni de la lansare. E posibil ca utilitara aia C4 (3p, fara geamuri laterale spate, 2 locuri, care pe la noi nu se vinde) sa fi avut euro3 cum avea si berlingo, jumper, etc.

candymann

Mesaj de candymann »

shtiu despre ce vb. se numeshte enterprise, exista shi C2 si C3, tot de genul ala, dar la ei. la noi nici nu exista pe stoc asha ceva, dar nici cerere nu am avut. unul din ungaria a venit odata sa ma intrebe de asha ceva.
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

mituc scrie:
candymann scrie:normele EURO 4 s-au introdus in 2005. acum trage tu concluziile.
Normele euro4 s-au introdus in 2005 dar citroen c4 a avut toate motoarele euro4 inca din 2004 de la lansare (2004 in toamna). Era destul de complicat sa modifice toata linia de productie dupa 3 luni de la lansare. E posibil ca utilitara aia C4 (3p, fara geamuri laterale spate, 2 locuri, care pe la noi nu se vinde) sa fi avut euro3 cum avea si berlingo, jumper, etc.
Ti se pare ca a mea nu ar avea geamuri??? :D
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”