M-a zgiriat un manelist
-
candymann
-
shomoyoque
Mituc, imi pare rau de ce citesc.
Aici in Bucuresti cred ca mi se intampla cel putin o data pe saptamana sa ma aflu in ipostaze asemanatoare.
Chiar acum doua zile mi s-a intamplat sa merg la ambitie cu unul care mi-a facut exact cum ti-a facut tie asta. Eu am fost norocos si am reusit sa evit.
Sper sa fie totul ok!
Aici in Bucuresti cred ca mi se intampla cel putin o data pe saptamana sa ma aflu in ipostaze asemanatoare.
Chiar acum doua zile mi s-a intamplat sa merg la ambitie cu unul care mi-a facut exact cum ti-a facut tie asta. Eu am fost norocos si am reusit sa evit.
Sper sa fie totul ok!
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
E cam clar. Mergi si fa scandalau la firma la care ti-ai facut rca.candymann scrie:eu am RCA-ul facut in iulie si nu am aflat nici dupa serie shasiu shi nici dupa numere!
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Mihay
- Supermoderator
- Mihay
- Supermoderator
-
dimabogdan
- Mihay
- Supermoderator
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
mituc , naspa .... sper sa iti rezolvi problema , si ala sa plateasca ptr ce a facut , in mod normal eu cred ca ala ar trebuii sa "stea pe bara" 1 -3 luni ....
Site-ul : din 3 masini verificate nici o asigurare nu este ok , cu toate ca am facut`o la sediu unde am relatii si nu exista nici un dubiu ca m-ar pacalii (fac acolo de ani buni , oamenii au pozitii ca-lumea si s-ar bucura ptr 1 milion ) . Daca nu va merge nu va impacientati , oricum mi se pare de-a dreptul imposibil sa se ocupe si sa introduca atatea RCA-uri ..... sa le poti verifica pe site-ul acela . Ar trebuii o gramada de angajati , pai ei nu sunt in stare la politie sa-ti trimita amenda dupa dn1 in timp rezonabil ....ajunge dupa 4-5 luni ....
Site-ul : din 3 masini verificate nici o asigurare nu este ok , cu toate ca am facut`o la sediu unde am relatii si nu exista nici un dubiu ca m-ar pacalii (fac acolo de ani buni , oamenii au pozitii ca-lumea si s-ar bucura ptr 1 milion ) . Daca nu va merge nu va impacientati , oricum mi se pare de-a dreptul imposibil sa se ocupe si sa introduca atatea RCA-uri ..... sa le poti verifica pe site-ul acela . Ar trebuii o gramada de angajati , pai ei nu sunt in stare la politie sa-ti trimita amenda dupa dn1 in timp rezonabil ....ajunge dupa 4-5 luni ....
- Mihay
- Supermoderator
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Chitanta stampilata si-o poti "fabrica" la imprimanta.candymann scrie:pai dc avem chitantze shtampilate nu vad de ce sa ne agitam.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)